QUOTE(Violeta* @ 2015 02 28, 17:27)
Kiek daug dvynukų mamyčių

..Žodžiu, reziumuojant -grįžau patenkinta.
....Reik naujų neštukių, o tai man nėr "bendraamžių".
Papildyta:
...Man tas darydavos nėštumo gale...O gal tau vienas tiesiog ką nors užspaudęs yra, trikdo kraujotaką ir todėl taip jautiesi? Šiaip tai reikai, kad ginė nuolat sektų gimdos kaklelio ilgį, manau taip...tada drąsiau jausies

o savo pojūčių irgi reikia paisyt
Na va kaip saunu kad nuejai ir pasikalbejai, ir likai patenkinta ir ramesne
Nestukes kelios 'panasaus amziaus ' yra, bet labai nedrasios ir retai bendrauja. Dar pasisektukiu tema yra, ten visos jaunikles renkasi, iki 12 sv, mes pacios ta pasisektukiu tema ir sugalvojom, nes kai buvom toje stadijoje kaip tu, tai irgi labai nedrasu buvo pas 'tikras' nestukes eit

tai susikurem sau temute kur galim sneket apie ankstyvo nestumo pozymius, nerimus ir visa kita..
Na bet cia nereiskia kad ir cia negali 'bazuotis', cia visos pilvuziukes laukiamos, ar 5 savaiciu ar 25, tiesiog informuoju apie ana temute ir tiek
Taip stebi man kakleli, tikrinuosi kas 2 sv, kolkas viskas gerai su juo. Tiesiog sake kadangi 2, tai atitinku 7 menesius su vienu, tai turbut del to ir jauciasi tas svoris. PIlvas tai jau nemazas ir kg jau priaugta nemazai, ir visi pilve. Daktaras pats liepe nuolat ilsetis ir nedirbt. Nors as va dar pastoviniuoju ir pasidarbuoju, bet tiesiog matau kad jo zodziuose buvo tiesos