Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvūziukų namučiai

QUOTE(Pumpule @ 2015 02 28, 01:02)
Aha, mano vyro hobis fotografija, tai ministudija padaro isstates spec lempas.. Aciu uz komplimentus merginos ir nuotraukom ir pilvukui. Aisku po rubais jis atrodo mazesnis, vat ryte ypatingai, o vakare darytos atrodo jaunsu daug didesniu pilvuku, ir kaip jis taip ispampa :)bet fotosesijos tai geris, liks visam gyvenimui ir vaikui parodyt bus ka.

Labai gražu.. wub.gif
Atsakyti
Misheliina - PAGALIAU atejai su gerom ziniom wub.gif 4u.gif Sveikinu, dabar as laukiu savo genetiniu kaip ant adatu unsure.gif O vaziuoju dar pas tevus pries juos ir nezinau ar jau pasisakyti, nes bus balius, rengsiuos suknele kokia tai vistiek matysis siek tiek gal... ax.gif

Pumpule - kokios fainos foto! bigsmile.gif Tikrai koks pilvuziukas nedidukas ir grazus wub.gif nu mums burbuliacija ir kitoms kurios 2in1 ar net 3in1 siuo puntu neitin pasiseke hihihi.gif bet uztat kokios mes laimingos busim kai jie abu zais vienas su kitu ir dalinsis meile su teveliais wub.gif tongue.gif jeigu Dievas dave toki stebukla tai reikia dziaugtis ir dekoti uz tokia dovanele bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos, daugelis manes nepazistate, bet as cia jau antra karta smile.gif Sikart su dviem lapausiukais pilve, kuriu laukiames po 2-o IVF Latvijoje. Nebusiu daznas svecias, nes daug darbuojuos, be to dukryte labai aktyvi, tai sau laiko lieka tikrai nedaug, bet karts nuo karto uzsuksiu smile.gif

Labai dziaugiuos uz Afrodite! Gera, kad Dievulis isklauso musu maldu.. wub.gif

Neleidzia pasikeisti paraso, tai mums jau 18-ta savaite ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adrija1: 28 vasario 2015 - 16:46
QUOTE(Adrija1 @ 2015 02 28, 16:45)
Sveikos, merginos, daugelis manes nepazistate, bet as cia jau antra karta smile.gif Sikart su dviem lapausiukais pilve, kuriu laukiames po 2-o IVF Latvijoje. Nebusiu daznas svecias, nes daug darbuojuos, be to dukryte labai aktyvi, tai sau laiko lieka tikrai nedaug, bet karts nuo karto uzsuksiu smile.gif

Labai dziaugiuos uz Afrodite! Gera, kad Dievulis isklauso musu maldu.. wub.gif

Neleidzia pasikeisti paraso, tai mums jau 18-ta savaite  ax.gif

Dar viena dvynuku mamyte thumbup.gif Sveika prisijungus 4u.gif O darbas sedimas ar ne visai?

As ziuriu isstovet ilgai nebegaliu, jei pastoviu pora valandu, pradeda jaustis spaudimas pilvo apacioj, turiu eit ilsetis. Bijau kad kaklelis nebutu stipriai apkraunamas.. Ar kitos su dviem jauciat taip pat stovint? o gal ir su vienu tas pats jaucias? 4u.gif
Atsakyti
Kiek daug dvynukų mamyčių bigsmile.gif 4u.gif

Na, buvau pas savo ginę šiandien, lankausi VK pas A.M. Taigi, nudžiugino mane, kad pagal laiką viskas atitinka ir vietoj, pūslytė graži, ir nusprendėm, kad reik begt bėdoms už akių - nors pagal ją progesteronas gali pabanguot, ramybės dėlei paskyrė crinoną naudot. Po sav vėl apžiūra, seks dinamiką, iki to ramybė ir dar kartą ramybė, jaučiu, pirmas savaites kas savaitę teks lankytis...Brangu ten ..., bet ką darysi- nieko nėr gi brangiau....savo ruožu aš galvoju, kad laiku nuėjau, kas ten žino, gal per savaitę tas prg ir per pusę nukristų, o tada sudie, svajone...Žodžiu, reziumuojant -grįžau patenkinta.

....Reik naujų neštukių, o tai man nėr "bendraamžių". smile.gif

Papildyta:
QUOTE(burbuliacija @ 2015 02 28, 16:57)
Ar kitos su dviem jauciat taip pat stovint? o gal ir su vienu tas pats jaucias?    4u.gif

...Man tas darydavos nėštumo gale...O gal tau vienas tiesiog ką nors užspaudęs yra, trikdo kraujotaką ir todėl taip jautiesi? Šiaip tai reikai, kad ginė nuolat sektų gimdos kaklelio ilgį, manau taip...tada drąsiau jausies 4u.gif o savo pojūčių irgi reikia paisyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2015 02 28, 17:27)
Kiek daug dvynukų mamyčių  bigsmile.gif  4u.gif ..Žodžiu, reziumuojant -grįžau patenkinta.

....Reik naujų neštukių, o tai man nėr "bendraamžių". smile.gif
Papildyta:
...Man tas darydavos nėštumo gale...O gal tau vienas tiesiog ką nors užspaudęs yra, trikdo kraujotaką ir todėl taip jautiesi? Šiaip tai reikai, kad ginė nuolat sektų gimdos kaklelio ilgį, manau taip...tada drąsiau jausies  4u.gif o savo pojūčių irgi reikia paisyt  4u.gif

Na va kaip saunu kad nuejai ir pasikalbejai, ir likai patenkinta ir ramesne thumbup.gif

Nestukes kelios 'panasaus amziaus ' yra, bet labai nedrasios ir retai bendrauja. Dar pasisektukiu tema yra, ten visos jaunikles renkasi, iki 12 sv, mes pacios ta pasisektukiu tema ir sugalvojom, nes kai buvom toje stadijoje kaip tu, tai irgi labai nedrasu buvo pas 'tikras' nestukes eit biggrin.gif tai susikurem sau temute kur galim sneket apie ankstyvo nestumo pozymius, nerimus ir visa kita..
Na bet cia nereiskia kad ir cia negali 'bazuotis', cia visos pilvuziukes laukiamos, ar 5 savaiciu ar 25, tiesiog informuoju apie ana temute ir tiek 4u.gif

Taip stebi man kakleli, tikrinuosi kas 2 sv, kolkas viskas gerai su juo. Tiesiog sake kadangi 2, tai atitinku 7 menesius su vienu, tai turbut del to ir jauciasi tas svoris. PIlvas tai jau nemazas ir kg jau priaugta nemazai, ir visi pilve. Daktaras pats liepe nuolat ilsetis ir nedirbt. Nors as va dar pastoviniuoju ir pasidarbuoju, bet tiesiog matau kad jo zodziuose buvo tiesos

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 02 28, 19:59)
Taip stebi man kakleli, tikrinuosi kas 2 sv, kolkas viskas gerai su juo. Tiesiog sake kadangi 2, tai atitinku 7 menesius su vienu, tai turbut del to ir jauciasi tas svoris. PIlvas tai jau nemazas ir kg jau priaugta nemazai, ir visi pilve. Daktaras pats liepe nuolat ilsetis ir nedirbt. Nors as va dar pastoviniuoju ir pasidarbuoju, bet tiesiog matau kad jo zodziuose buvo tiesos

4u.gif

kas del pilvo dydzio, tai teisingai sake, nes drauge nescia su vienu jau 7 menesiai ir 1 ssavaite, tai pasimatuojam pilvais karts nuo karto blush2.gif , tai pilvai beveik vienodo dydzio. cool.gif mano biski mazesnis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Galileja: 28 vasario 2015 - 19:15
QUOTE(Galileja @ 2015 02 28, 19:15)
kas del pilvo dydzio, tai teisingai sake, nes drauge nescia su vienu jau 7 menesiai ir 1 ssavaite, tai pasimatuojam pilvais karts nuo karto  blush2.gif  , tai pilvai beveik vienodo dydzio.  cool.gif  mano biski mazesnis.

Nu tai va, taip ir yra. Man sis gyditojas dar pamatavo gimdos dydi su centimetru, buves gyd. to nedare - nuo pilvo apacios isilgai iki ten kur po krutine pilvas prasideda ir pagal tai tada pasake kiek menesiu atitinku.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrija1 @ 2015 02 28, 17:45)

Sveika prisijungus 4u.gif

QUOTE(Violeta* @ 2015 02 28, 18:27)

Kaip gerai, dabar bus ramiau, panaudosi crinone truputi pastebes gyd. ir viskas bus gerai drinks_cheers.gif

QUOTE(burbuliacija @ 2015 02 28, 19:59)

o kaip tau matuoja kakleli? as eisiu pas gyd. si ketvirtadieni, matuos maziukes, tai galvoju gal paprasyt, kad kakleli paziuretu g.gif
Atsakyti
QUOTE(misheliina2 @ 2015 02 28, 22:03)

o kaip tau matuoja kakleli? as eisiu pas gyd. si ketvirtadieni, matuos maziukes, tai galvoju gal paprasyt, kad kakleli paziuretu  g.gif

pradzioj paziuri su tuo paciu daigtu su kuriuo ziuri ir leliukus per pilvo virsu, o po to dar per vidu paziuri su tuo tokiu ilgu daigtu, su kuriuo folius ziuri per stimuliacijas. Pasako kiek cm ir ar gerai uzsiveres 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(misheliina2 @ 2015 02 28, 23:03)
Sveika prisijungus 4u.gif
Kaip gerai, dabar bus ramiau, panaudosi crinone truputi pastebes gyd. ir viskas bus gerai drinks_cheers.gif 
o kaip tau matuoja kakleli? as eisiu pas gyd. si ketvirtadieni, matuos maziukes, tai galvoju gal paprasyt, kad kakleli paziuretu  g.gif

Mishelina, jeigu sake tau kad matuos maziukus, tai vadinasi eisi pas jordmor, o ji, pagal mane, nematuoja. Reikia eit pas ginekologa. As si krtvirtadieni ir eisiu pas ji, nes kai buvau prie pora savaiciu pas jordmor tai ji sake, kad ketvirtadieni ziures per vidu.
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 02 28, 17:57)
Dar viena dvynuku mamyte  thumbup.gif  Sveika prisijungus 4u.gif  O darbas sedimas ar ne visai?

As ziuriu isstovet ilgai nebegaliu, jei pastoviu pora valandu, pradeda jaustis spaudimas pilvo apacioj,    turiu eit ilsetis. Bijau kad kaklelis nebutu stipriai apkraunamas.. Ar kitos su dviem jauciat taip pat stovint? o gal ir su vienu tas pats jaucias?    4u.gif

Sveikute.Jauciasi ir man ypac antroj dienos pusej...mano darbas tada ir prasideda,o kai ilgiau pasedziu,tai kirksnys skauda,vaikstau kaip ne su savo kojom.Sunku daros ir net labai,o galas dar toli....
Atsakyti