Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvūziukų namučiai

QUOTE(Adrija1 @ 2015 02 28, 17:45)
Sveikos, merginos, daugelis manes nepazistate, bet as cia jau antra karta smile.gif Sikart su dviem lapausiukais pilve, kuriu laukiames po 2-o IVF Latvijoje. Nebusiu daznas svecias, nes daug darbuojuos, be to dukryte labai aktyvi, tai sau laiko lieka tikrai nedaug, bet karts nuo karto uzsuksiu smile.gif

Labai dziaugiuos uz Afrodite! Gera, kad Dievulis isklauso musu maldu.. wub.gif

Neleidzia pasikeisti paraso, tai mums jau 18-ta savaite  ax.gif

Adrija saulele wub.gif kai perskaiciau sia naujiena tai net apsiverkiau is laimes del taves,aaaaaaaa wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2015 03 01, 02:00)
Sveikute.Jauciasi ir man ypac antroj dienos pusej...mano darbas tada ir prasideda,o kai ilgiau pasedziu,tai kirksnys skauda,vaikstau kaip ne su savo kojom.Sunku daros ir net labai,o galas dar toli....

man kirksnys jau skauda gal menuo. Ir kojos pradejo po trupuciuka tinti, nes i darbo pabaiga turiu atitraukt batu uztrauktuka ties blauzda. tiesa sakant, as net bijau pagalvot, kas laukia musu dar po menesio ar po dvieju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Galileja @ 2015 03 01, 12:25)
man kirksnys jau skauda gal menuo. Ir kojos pradejo po trupuciuka tinti, nes i darbo pabaiga turiu atitraukt batu uztrauktuka ties blauzda. tiesa sakant, as net bijau pagalvot, kas laukia musu dar po menesio ar po dvieju  g.gif

Man dar pakolkas netinsta,bet tas jausmas kad kas mane butu suspardes kai atsistoju,tai keistas...jauciuosi taip,lyg buciau kazka plataus apsizergus ir laikius ilgai....gaktikaulis ir jautrus,biski vietele sakyciau patinus,bet cia manrods normalu....nu tikrai kas musu laukia dar po menesio doh.gif
Papildyta:
Merginos ar jus nesapnuojat savo leliuku? Bijau net uzmigti,nes sapnai kartojasi ir reiksmes ju ne kokios..visad vezioju tik savo mergyte,berniuko nematau...vadinu ja vardu,sapnai sviesus,bet sunelio nera verysad.gif sianakt baliui dalyvavau, triuksmas gerimai,vel negerai..o pastojus vis sapnuoju zmoniu susiburimus visokius....tie sapnai vis sukasi ratu ir vis tie patys verysad.gif Pries daug metu bureja isbure,kad turesiu du vaikus berniuka ir mergyte,tai neiseina is galvos,kad artinas nelaime.....dar tie sapnai tokie,kad noris verkt atsikelus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristiana1: 01 kovo 2015 - 11:42
QUOTE(kristiana1 @ 2015 03 01, 12:40)
Man dar pakolkas netinsta,bet tas jausmas kad kas mane butu suspardes kai atsistoju,tai keistas...jauciuosi taip,lyg buciau kazka plataus apsizergus ir laikius ilgai....gaktikaulis ir jautrus,biski vietele sakyciau patinus,bet cia manrods normalu....nu tikrai kas musu laukia dar po menesio  doh.gif
Papildyta:
Merginos ar jus nesapnuojat savo leliuku? Bijau net uzmigti,nes sapnai kartojasi ir reiksmes ju ne kokios..visad vezioju tik savo mergyte,berniuko nematau...vadinu ja vardu,sapnai sviesus,bet sunelio nera  verysad.gif  sianakt baliui dalyvavau, triuksmas gerimai,vel negerai..o pastojus vis sapnuoju zmoniu susiburimus visokius....tie sapnai vis sukasi ratu ir vis tie patys  verysad.gif  Pries daug metu bureja isbure,kad turesiu du vaikus berniuka ir mergyte,tai neiseina is galvos,kad artinas nelaime.....dar tie sapnai tokie,kad noris  verkt atsikelus  doh.gif

man irgi toks jausmas yra lyg buciau jojusi ant arklio visa diena lotuliukas.gif
Del sapnu, tai viana kart sapnavau, bet prisisapnavo du berniukai, o po siai dienai zianau, kad yra mergaite ir berniukas, tai dabar galvoju ar kartais per koki skana neislys tas pimpaliukas g.gif biggrin.gif . Man irgi bureja yra pasakius, kad turesiu du vaikus, tik nesake, kad is kart smile.gif. O siaip nesu sapnavusi daugiau nieko tokio.
Atsakyti
QUOTE(Galileja @ 2015 03 01, 13:27)
man irgi toks jausmas yra lyg buciau jojusi ant arklio visa diena  lotuliukas.gif
Del sapnu, tai viana kart sapnavau, bet prisisapnavo du berniukai, o po siai dienai zianau, kad yra mergaite ir berniukas, tai dabar galvoju ar kartais per koki skana neislys tas pimpaliukas  g.gif  biggrin.gif . Man irgi bureja yra pasakius, kad turesiu du vaikus, tik nesake, kad is kart  smile.gif. O siaip nesu sapnavusi daugiau nieko tokio.

Reikia kazkaip nusiraminti,nes kai galvoji istisai ir sapnuojasi paskui..bet kaip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2015 03 01, 12:54)
Reikia kazkaip nusiraminti,nes kai galvoji istisai ir sapnuojasi paskui..bet kaip  doh.gif

Yra skyrius beveik visose knygose apie nestuma, - 'nestumas ir sapnai', tai ten visur raso kad kosmarai ar negrazus sapnai yra kaip ir nestumo 'butinybe', zodziu kad tai yra normalu. Atsimenu vienoj knygoj buvo surasytos nes tu kosmaru reiksmes. Viskas buvo nurasyta hormonams ir siaip psichologinei moters busenai, baimems ir nerimui, tad tie sapanai yra normalu ir nelabai ka reiskia..

Na burejos cia jau atskira sneka. Cia jau tavo reikalas ar tu ja tiki ar ne.. Jos labai daznai irgi klysta, tad tiesiog kaip pasirinksi kuo tiketi. Tiesiog bandyk save itikint kad jie nieko nereiskia tie sapnai, ir tai tiesiog nestumo pozymis.
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif zinau, kad temuteje diskutavote apie strijas ir pazerete visokiu patarimu, tik tada dar ne tas galvoj man buvo smile.gif zinau, kad kazkuri minejote kazkoki alieju, niekaip nepamenu koki, gal primintumet g.gif zinau, kad kazkokio lyg medzio lapu, tik nezinau kokio. Aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kristiana1 @ 2015 03 01, 10:40)
Man dar pakolkas netinsta,bet tas jausmas kad kas mane butu suspardes kai atsistoju,tai keistas...jauciuosi taip,lyg buciau kazka plataus apsizergus ir laikius ilgai....gaktikaulis ir jautrus,biski vietele sakyciau patinus,bet cia manrods normalu....nu tikrai kas musu laukia dar po menesio  doh.gif
Papildyta:
Merginos ar jus nesapnuojat savo leliuku? Bijau net uzmigti,nes sapnai kartojasi ir reiksmes ju ne kokios..visad vezioju tik savo mergyte,berniuko nematau...vadinu ja vardu,sapnai sviesus,bet sunelio nera  verysad.gif  sianakt baliui dalyvavau, triuksmas gerimai,vel negerai..o pastojus vis sapnuoju zmoniu susiburimus visokius....tie sapnai vis sukasi ratu ir vis tie patys  verysad.gif  Pries daug metu bureja isbure,kad turesiu du vaikus berniuka ir mergyte,tai neiseina is galvos,kad artinas nelaime.....dar tie sapnai tokie,kad noris  verkt atsikelus  doh.gif

Sveika, mesk is galvos bjaurias mintis, o burejomis patarciau netikrti ir neuzsiprogramuok tokiu likimu, kuri nubreze bureja. Man bureja 5 vaikus isbure, labai idomu, kada bespesiu juos pagimdyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 03 01, 14:07)
Yra skyrius beveik visose knygose apie nestuma, - 'nestumas ir sapnai', tai ten visur raso kad kosmarai ar negrazus sapnai yra kaip ir nestumo 'butinybe', zodziu kad tai yra normalu. Atsimenu vienoj knygoj buvo surasytos nes tu kosmaru reiksmes.  Viskas buvo nurasyta hormonams ir siaip psichologinei moters busenai, baimems ir nerimui, tad tie sapanai yra normalu ir nelabai ka reiskia..

Na burejos cia jau atskira sneka. Cia jau tavo reikalas ar tu ja tiki ar ne.. Jos labai daznai irgi klysta, tad tiesiog kaip pasirinksi kuo tiketi. Tiesiog bandyk save itikint kad jie nieko nereiskia tie sapnai, ir tai tiesiog nestumo pozymis.

Jo reikia apsiraminti paciai pirma,gal tada pasikeis viskas... ir sapnai pageres mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2015 03 01, 15:16)
Jo reikia apsiraminti paciai pirma,gal tada pasikeis viskas... ir sapnai pageres  mirksiukas.gif

Sapnai,tai musu pasamone. Esu isitikinus jog tai nestumo baimiu ir siuo atveju bureju pasekme smile.gif bijai,kad tai atsitiks ir sapnuoji. Tiesiog uzsiprogramave pasamonej kad isbure 2 vaikus,o bus trys,tai neatitinka burejos pasakymo ir dabar stresuoji.
Na nebent tavo sapnai daznai pildosi ir atitinka reiksmes. Nors ir reiksmem nelabai tikiu,gi atsiversk kokio tai zuikio reiksme tai ten butinai bus parasyta dviprasmisku reiksmiu,kaip antai jei zuikis juodaa tai lauk blogos naujienos,taciau jei zuikis sypsosi- laimesi loterijoj ir pan.
Neuzsiprogramuok jog tai pranesa apie artejancia nelaime 4u.gif

Pagaliau gryzo energija ir gera nuotaika smile.gif buvau preita sav skane, gavau tausojanti rezima doh.gif na bet kaip nors. Gydytoja sake pradet galvot apie aukle,nes mano mamyciukas rankinukas nuo manes nei per zingsni smile.gif
Atsakyti
Vitaleja, minejom sviestmedzio alieju 4u.gif
Atsakyti
Galileja man kaip suprantu turi buti Rikse tas skanas , kur lt skaito kaip 2 priska kur ismatuoja vaikelio organus, pasako lyti, o NO kaip pirmas skanas, o ta jordmor tai pas mus kaime tik Hb, slapimo tyrima padaro ir dar sirduciu gali paklausyt g.gif

Del kirsknes tai man irgi skauda, kaip suprantu tai cia temepsi raumenys, buvau issigandus bet paskaiciau, kad cia viskas normaliai.

QUOTE(kristiana1 @ 2015 03 01, 12:40)

Del sapnu, tai as vis jura sapnuoju, o siandien sapnavau, kad guliu ir matau kaip tempesi pilvo oda ir matau rankute vaiko per pilvo oda g.gif
o del bureju, tai man 19m. isbure, kad as niekada neistekesiu, mazdaug busiu karjeriste, o del vaiku ju irgi nebus. Tai as visiems sakiau, kad neistekesiu, bet istekejau, po to prasidejo problemos del vaiku ir as jau pradejau vienu metu tiket, gal kas buvo ispranasauta gal ir tiesa, bet vis tiek norejau tiket, kad as busiu mama wub.gif
Kristiana1 negalvok apie tai tikek, kad tavo maziukam viskas gerai jie auga ir vystosi pilvuke ir tikrai tu juos abu laikysi ant ranku wub.gif

Vitaleja as naudoju Bio Olje, UK zinau kad galima isigyt didele bonk ten 200ml, pas mus No tik mazos po 60ml, dar megaites naudoja kokosu sviesta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo misheliina2: 01 kovo 2015 - 17:34
QUOTE(Marselle @ 2015 03 01, 17:30)
Sapnai,tai musu pasamone. Esu isitikinus jog tai nestumo baimiu ir siuo atveju bureju pasekme smile.gif bijai,kad tai atsitiks ir sapnuoji. Tiesiog uzsiprogramave pasamonej kad isbure 2 vaikus,o bus trys,tai neatitinka burejos pasakymo ir dabar stresuoji.
Na nebent tavo sapnai daznai pildosi ir atitinka reiksmes. Nors ir reiksmem nelabai tikiu,gi atsiversk kokio tai zuikio reiksme tai ten butinai bus parasyta dviprasmisku reiksmiu,kaip antai jei zuikis juodaa tai lauk blogos naujienos,taciau jei zuikis sypsosi- laimesi loterijoj  ir pan.
Neuzsiprogramuok jog tai pranesa apie artejancia nelaime  4u.gif
Pagaliau gryzo energija ir gera nuotaika smile.gif  buvau preita sav skane, gavau tausojanti rezima  doh.gif  na bet kaip nors. Gydytoja sake pradet galvot apie aukle,nes mano mamyciukas rankinukas nuo manes nei per zingsni smile.gif

Paskutiniu naktu sapnai buvo tikrai keisti...susapnavau seima su kuria gyvenime neturejus nieko bendro,tik kad pazystu...ant rytojaus per face parase viena tos seimos nare ir paklause kaip laikausi...nusterau pamacius zinute ir is kart pradejo galvoj blogos mintys suktis.Pagyvensim pamatysim kaip cia bus... ax.gif O as gudrute pasimaudziau baseine penktadieni ir snd jauciu isskyru pagausejima g.gif kazin ka daryt dabar,ar cia eiti pas gydytoja ar ne? doh.gif
Atsakyti