Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvūziukų namučiai

QUOTE(kristiana1 @ 2015 03 19, 02:13)
Tai jeigu is namu iseini pasivaiksciot,tai be abejo vaika guldaisi i lopsi ..bet jei reikia kur vaziuot su masina? Lopsi vaiko vezt negalima,tik toj kedutej...paskui kedute dediesi i vezima ir veziesi kur reikia.o istraukinet vel idet naujagimi tai nesamone....

Tai as ta suprantu , as matau is mano rajono begalybe iseina su vezimais ir su tom kedutem I miesta , I parka .. doh.gif Bet velgi anksciau taip nebudavo , ta mada cia atejo nesenai biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos, siandien man dare ta detalu echo santariskese docente, nes paskutinem dienom rudai patplioja - placenta jau pakilus aciu D, abu atitinka keliom dienom daugiau, zodziu neturejo prie ko prikibt thumbup.gif ir nesioju du berniukus wub.gif wub.gif
O patepliojimai sake grynai dar valosi senesnis kraujas nuo to placentos atsisluoksniavimo, ieskojo gal hematoma, bet nera. Zodziu daktares sake pradet jaustis labiau nescia ir mazint apsukas smile.gif
Tai va taip smagiai rytas prasidejo wub.gif

Merginos kuriom svoris neauga, sakykit, jus valgot kaip visada ar maziau? As tai nebezinau kaip suvaldyt savo apetita doh.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Oi del svorio tai man irgi jau trecia savaite stovi vienoj vietoj, kazkaip jau irgi susimasciau, bet pasimatavau pilvo apimti, tai padidejes siek tiek, tai galvoju irgi gal pati kustuu, bet vaikiukai auga. Kolkas 9 kg priaugti su dviem, manau nei daug nei mazai, nors pagal ta skaiciuokle kur kazkada Edena idejus, rodo vos vos zemiau ribos. Tikiu kad vel soktels kazkada, kiek pamenu Tino irgi ilgai stovejo su 9kg.
Del apetito tai kazkaip pas mane jis toks pat kaip ir iki nestumo, ir porcijas valgau tokias pat kaip iki nestumo, nepasakyciau kad daugiau. Nors buna viena kita diena kai norisi daugiau valgyt 4u.gif

Delfinuk, jeigu tu daug numetei pries tai svorio, todel jis tau leciau truputi ir auga dabar 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacifica @ 2015 03 19, 10:55)
Sveikos, siandien man dare ta detalu echo santariskese docente, nes paskutinem dienom rudai patplioja - placenta jau pakilus aciu D, abu atitinka keliom dienom daugiau, zodziu neturejo prie ko prikibt  thumbup.gif ir nesioju du berniukus wub.gif  wub.gif
O patepliojimai sake grynai dar valosi senesnis kraujas nuo to placentos atsisluoksniavimo, ieskojo gal hematoma, bet nera. Zodziu daktares sake pradet jaustis labiau nescia ir mazint apsukas smile.gif
Tai va taip smagiai rytas prasidejo  wub.gif

Merginos kuriom svoris neauga, sakykit, jus valgot kaip visada ar maziau? As tai nebezinau kaip suvaldyt savo apetita doh.gif

Nesijausk vienisa biggrin.gif As esu is tu, kuriai irgi save tramdyti reikia biggrin.gif Pagr. patiekalus valgau kaip visada - tris i diena, bet uzkandziavimo atsirado daug, stengiuosi uzkandziam pasirinkti nekaloringa maista kaip obuoliai, morkos ir t.t. As jau + 4-5 kg turiu nuo pat pradziu praktiskai, todel dabar visai gerai, svoris auga po truputuka po kelis simtus gramu kol kas i savaite biggrin.gif bet as save biskuti jau ir riboju, jeigu nesijauciu baisiai alkana, kada jau bloga darosi tol stengiuosi nieko i burna ir nekist mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacifica @ 2015 03 19, 10:55)

na man, kaip ir Burbuliacijai, valgyt norisi tiek, kiek ir prieš nėštumą. Jo, aš primaisiais mėnesiais buvau nukritus su svoriu, nes negalėjau daug ko valgyt, viskas buvo neskanu, šlykštukiška ir t.t. smile.gif

buvau pietaut išėjusi, pavalgiau ne tiek jau daug, bet kol atpuškavau iki darbo biggrin.gif kaip meška
Atsakyti
QUOTE(Delfinukas @ 2015 03 19, 13:24)
na man, kaip ir Burbuliacijai, valgyt norisi tiek, kiek ir prieš nėštumą. Jo, aš primaisiais mėnesiais buvau nukritus su svoriu, nes negalėjau daug ko valgyt, viskas buvo neskanu, šlykštukiška ir t.t. smile.gif 

buvau pietaut išėjusi, pavalgiau ne tiek jau daug, bet kol atpuškavau iki darbo biggrin.gif kaip meška

drinks_cheers.gif sutinku mano apetitas grynai toks pats tik tas saldumynu potraukis padidintas, o daugiau identiska mityba ir megstu ka ir anksciau megdavau einu is proto del o paciu maistuku 4u.gif

O mano gliukozes kreive tai nesuprasi, kaip ir negera buvo bet sia savaite matuoju ( jau gavau aparatuka is gyd. ir tiria mane ) tai neikart 7 mmol net nevirsijo nors ir ledus ir vaisius valgau viska taip pat… Nezinau galvoju kad momentini cukraus pakilima gali nemazai kas itakoti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 19 kovo 2015 - 14:15
Sveikos, mums šiandien po 11val. gimė mūsų mažiukės 2,2 ir 1,8 kg. wub.gif 5val. pradėjo bėgt vandenys tai ir lėkėm. Po cp. Abi inkubatoriuose. Didžiajai sunkiau kvėpuojasi , tai reanimacijoj. Tikimės, kad viskas bus gerai. O aš atitirpinėju. Įdomi nauja patirtis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2015 03 19, 15:06)
Sveikos, mums šiandien po 11val. gimė mūsų mažiukės 2,2 ir 1,8 kg.  wub.gif 5val. pradėjo bėgt vandenys tai ir lėkėm. Po cp. Abi inkubatoriuose. Didžiajai sunkiau kvėpuojasi , tai reanimacijoj.  Tikimės, kad viskas bus gerai. O aš atitirpinėju. Įdomi nauja patirtis wub.gif

sveikinu su šeimos pagausėjimu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2015 03 19, 16:06)
Sveikos, mums šiandien po 11val. gimė mūsų mažiukės 2,2 ir 1,8 kg.  wub.gif 5val. pradėjo bėgt vandenys tai ir lėkėm. Po cp. Abi inkubatoriuose. Didžiajai sunkiau kvėpuojasi , tai reanimacijoj.  Tikimės, kad viskas bus gerai. O aš atitirpinėju. Įdomi nauja patirtis wub.gif

Tino bigsmile.gif didziausi sveikinimai!!!
Stiprybės Jums visoms trims! wub.gif
Atsakyti
Laba diena nestukes 4u.gif

Turiu jums patyrusioms klausimuką:
Man iskilo klausimas del to crinone. Man gyd.is pradziu sake vartot iki 10 sav. paskui sako iki 12 sav. Dabar dilema, nes iki pilnu 12 sav. man truktu crinone (6 vnt.). Tai nejau man pirkti visa poka???
Dar gyd.minejo apie nutraukima. Sako gali viena doze dalint dviem dienom (kaip??? jis ten isspaudziamas taip mandrai) arba mazinti naudojant kas antra diena. tai gal man taip ir daryti (kas antra diena) ir tada uztektu tiek kiek turiu???

Ka galetumete patarti?

Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti

Tino, kaip netiketai!! Va tau ir netikrink kaklelio unsure.gif
Stiprybes maziukem ir tau, bet svarbiausia tai kuriai sunkiau kvepuoti, mazute, tikiuosi greit pramoks ir pasivys sesyte 4u.gif
Papasakok placiau kai turesi laiko, kaip viskas ivyko. Juk dar keleta savaiteliu galvojom kad reikes laukt.
Ir sveikinu tapus mama wub.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Smilgera @ 2015 03 19, 15:39)
Laba diena nestukes  4u.gif

Turiu jums patyrusioms klausimuką:
Man iskilo klausimas del to crinone. Man gyd.is pradziu sake vartot iki 10 sav. paskui sako iki 12 sav. Dabar dilema, nes iki pilnu 12 sav. man truktu crinone (6 vnt.). Tai nejau man pirkti visa poka???
Dar gyd.minejo apie nutraukima. Sako gali viena doze dalint dviem dienom (kaip??? jis ten isspaudziamas taip mandrai) arba mazinti naudojant kas antra diena. tai gal man taip ir daryti (kas antra diena) ir tada uztektu tiek kiek turiu???

Ka galetumete patarti?

Ačiū labai  4u.gif

Labukas,

As asmeniskai naudojau ne crinone, kita prg forma, tai del paties naudojimo negaliu patarti. Bet del nutraukimo, tai man liepe 8oj savaitej nutraukt, kadangi turejau likusio extra, tai sumazinau doze ir pranaudojau iki 10 sv. Bet, taip, gale jau kas antra diena tik isidedavau. Galima ir taip daryt. Tik gal reiktu isitikint kad prg pakankamai aukstas. Nors kaikurios nutrauke nieko ir nesitikrinusios 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 19 kovo 2015 - 16:12

Ojej, Tino - sveikinu bigsmile.gif wub.gif siandien kazkaip apie Tave pagalvojau (na bet ne del gimdymo tikrai) bet kazkaip mintyse buvai tai va kodel pasirodo wub.gif stiprekit bigsmile.gif
Atsakyti