QUOTE(Tino @ 2015 03 19, 15:06)
Sveikos, mums šiandien po 11val. gimė mūsų mažiukės 2,2 ir 1,8 kg.

5val. pradėjo bėgt vandenys tai ir lėkėm. Po cp. Abi inkubatoriuose. Didžiajai sunkiau kvėpuojasi , tai reanimacijoj. Tikimės, kad viskas bus gerai. O aš atitirpinėju. Įdomi nauja patirtis
Tino, kaip netiketai!! Va tau ir netikrink kaklelio
Stiprybes maziukem ir tau, bet svarbiausia tai kuriai sunkiau kvepuoti, mazute, tikiuosi greit pramoks ir pasivys sesyte
Papasakok placiau kai turesi laiko, kaip viskas ivyko. Juk dar keleta savaiteliu galvojom kad reikes laukt.
Ir sveikinu tapus mama
Papildyta:
QUOTE(Smilgera @ 2015 03 19, 15:39)
Laba diena nestukes
Turiu jums patyrusioms klausimuką:
Man iskilo klausimas del to crinone. Man gyd.is pradziu sake vartot iki 10 sav. paskui sako iki 12 sav. Dabar dilema, nes iki pilnu 12 sav. man truktu crinone (6 vnt.). Tai nejau man pirkti visa poka???
Dar gyd.minejo apie nutraukima. Sako gali viena doze dalint dviem dienom (kaip??? jis ten isspaudziamas taip mandrai) arba mazinti naudojant kas antra diena. tai gal man taip ir daryti (kas antra diena) ir tada uztektu tiek kiek turiu???
Ka galetumete patarti?
Ačiū labai
Labukas,
As asmeniskai naudojau ne crinone, kita prg forma, tai del paties naudojimo negaliu patarti. Bet del nutraukimo, tai man liepe 8oj savaitej nutraukt, kadangi turejau likusio extra, tai sumazinau doze ir pranaudojau iki 10 sv. Bet, taip, gale jau kas antra diena tik isidedavau. Galima ir taip daryt. Tik gal reiktu isitikint kad prg pakankamai aukstas. Nors kaikurios nutrauke nieko ir nesitikrinusios