Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvūziukų namučiai

QUOTE(Tino @ 2015 03 19, 16:06)
Sveikos, mums šiandien po 11val. gimė mūsų mažiukės 2,2 ir 1,8 kg.  wub.gif 5val. pradėjo bėgt vandenys tai ir lėkėm. Po cp. Abi inkubatoriuose. Didžiajai sunkiau kvėpuojasi , tai reanimacijoj.  Tikimės, kad viskas bus gerai. O aš atitirpinėju. Įdomi nauja patirtis wub.gif

Tino,ir cia tave pasveikinsiu tapus dviguba mamyte. wub.gif wub.gif Stiprybes, laimes,sveikatos jums ir pienuko. 4u.gif O didzioji tikrai pasivys ir bus viskas gerai.Mano maziukiui nors ir brandinti plauciukai buvo bet irgi sunkiai kvepavo,tai inkubatoriuj gulejo su deguonies padavimu,o sekancia para jau nebereikejo,nes paciam susinormalizavo.Taip kad saunu viskas,didziausi sveikinimai tau,ramybes ir sveikatos jums,kantrybes kurios reiks ir sekmes su nauja patirtim. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tino dar kartuka sveikinu , tikrai netiketai labai cia mus nustebinai maloniai siandien wub.gif wub.gif Ir viskas BUS gerai ir didziajai, dabar kantrybes islaukiant kol viskas stabilizuosis pas mazyles wub.gif 4u.gif Ir greito atsigavimo po cp 4u.gif 4u.gif

Jetus kaip musu puskuojanciu saraselis trumpeja is virsaus 4u.gif 4u.gif Siulau kas darysit saraseli ir pagal datas patvarkyti is eiles, na dabar bus Pumpules eile atrodo 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 19 kovo 2015 - 16:22
QUOTE(Smilgera @ 2015 03 19, 15:39)
Laba diena nestukes  4u.gif

Turiu jums patyrusioms klausimuką:
Man iskilo klausimas del to crinone. Man gyd.is pradziu sake vartot iki 10 sav. paskui sako iki 12 sav. Dabar dilema, nes iki pilnu 12 sav. man truktu crinone (6 vnt.). Tai nejau man pirkti visa poka???

man irgi buvo tokia situacija, kad pritrūkau crinono, tačiau nuėjus į VK pasiūlė pirkti vienetais, ką ir padariau mirksiukas.gif kam ta visa dėžė, jei reikalingi tik keli rolleyes.gif

Tino sveikinimai!!! kaip faina wub.gif stiprėkit!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delfinukas: 19 kovo 2015 - 16:38
Tino - na va vis del to aplenkei mane smile.gif sveikinimai didziausi, svarbiausia, kad stiprios esat ir sustipresit su tuo kvepavimu smile.gif bet tikrai labai netiketai!!! Svarbu, kad viskas gerai butu mazytem!! Daug pienelio ir sveikatytes!!! Laikykites!
Atsakyti
Tino!!! dideliausi sveikinimai wub.gif
QUOTE(Krown @ 2015 03 19, 12:56)
Nesijausk vienisa  biggrin.gif As esu is tu, kuriai irgi save tramdyti reikia  biggrin.gif

Paziurejau foto tai tu tokia kudute, tik pilvukas ir matosi, o pas mane jau lasiniai ant sonu dedasi doh.gif
Man atrodo cia meko darba padare tas uzkandziavimas kai negerumai budavo, pastoviai kazka valgydavau kad skrandis tuscias nebutu, nu tai ten ir privalgiau kokius pora kg pirmus cool.gif Dabar irgi turiu apie 4-5 kg pliuso jau.

QUOTE(Smilgera @ 2015 03 19, 15:39)
Laba diena nestukes  4u.gif

as nutraukiau 10 sav. nieko nemazinau. Jei neturejai kazkokiu problemu del prg tai manau drasiai kas antra diena gali mazint jei bijai staigiai nutraukti
Atsakyti
QUOTE(Pacifica @ 2015 03 19, 11:55)
Sveikos, siandien man dare ta detalu echo santariskese docente, nes paskutinem dienom rudai patplioja - placenta jau pakilus aciu D, abu atitinka keliom dienom daugiau, zodziu neturejo prie ko prikibt  thumbup.gif ir nesioju du berniukus wub.gif  wub.gif
O patepliojimai sake grynai dar valosi senesnis kraujas nuo to placentos atsisluoksniavimo, ieskojo gal hematoma, bet nera. Zodziu daktares sake pradet jaustis labiau nescia ir mazint apsukas smile.gif
Tai va taip smagiai rytas prasidejo  wub.gif

Labai geros žinios.. thumbup.gif Ir visiškai mėlyni sveikinimai... wub.gif

Sveikos, mums šiandien po 11val. gimė mūsų mažiukės 2,2 ir 1,8 kg.  wub.gif 5val. pradėjo bėgt vandenys tai ir lėkėm. Po cp. Abi inkubatoriuose. Didžiajai sunkiau kvėpuojasi , tai reanimacijoj.  Tikimės, kad viskas bus gerai. O aš atitirpinėju. Įdomi nauja patirtis wub.gif

Oho, kaip greitai bigsmile.gif Didžiausi sveikinimai mamytei ir mažylėms... wub.gif

O mane rytoj guldo į ligoninę... Kol kas nežinau kuriam laikui. gal tik penktadieniui, bet greičiausiai minimum iki pirmadienio unsure.gif Nusprendžiau šiandien paskambinti į antakalnį paklausti jų nuomonės dėl niežėjimo, nes man tos nežymus kūno niežėjimas pasidarė po padų. Liepė kuo skubiau atvažiuoti ir norėjo šiandien guldyti, bet paprašiau leisti pabaigti darbus ir nuo rytojaus ryto gultis tyrimams.. verysad.gif Leido, nes juk mirtina tai nėra. Dar sužinojau, kad geležis nukrito iki 95, jau geriu tabletes, nes nepavyko natūraliai pasikelti.
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2015 03 19, 18:18)
Labai geros žinios.. thumbup.gif  Ir visiškai mėlyni sveikinimai... wub.gif
Oho, kaip greitai  bigsmile.gif  Didžiausi sveikinimai mamytei ir mažylėms... wub.gif
O mane rytoj guldo į ligoninę... Kol kas nežinau kuriam laikui. gal tik penktadieniui, bet greičiausiai minimum iki pirmadienio  unsure.gif  Nusprendžiau šiandien paskambinti į antakalnį paklausti jų nuomonės dėl niežėjimo, nes man tos nežymus kūno niežėjimas pasidarė po padų. Liepė kuo skubiau atvažiuoti ir norėjo šiandien guldyti, bet paprašiau leisti pabaigti darbus ir nuo rytojaus ryto gultis tyrimams..  verysad.gif Leido, nes juk mirtina tai nėra. Dar sužinojau, kad geležis nukrito iki 95, jau geriu tabletes, nes nepavyko natūraliai pasikelti.

Uzjauciu Piktuke sad.gif Nu bet geriau tegul tiria viska ir priziuri , visgi 3nukai ne juokai. Tikiuosi ilgai nereiks guleti 4u.gif

Pasifica, pamirsau pasveikint su melynom naujienom wub.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
Pirmiausia Tino , nu tu cia nustebinai ! tikrai nesitikejau dar biggrin.gif dideiausi sveikinimai wub.gif wub.gif

As snd po didziojo skano smile.gif viskas perfect , jokiu nukrypimu , parode tarpkoji visu grazumu , tad jokiu abejoniu neliko kad tikrai berniukas wub.gif

Pasivaiksiojau parke 10km doh.gif biggrin.gif nekilsiu nuo sofos rytoj tikrai biggrin.gif
Atsakyti

Didziausi sveikinimai!!!Viskas bus gerai, mergaites stiprios wub.gif wub.gif Sveikateles jums ir stiprybes!!!

QUOTE(Smilgera @ 2015 03 19, 16:39)

Vartok kas 2 diena ir uzteks ax.gif

QUOTE(Piktukė @ 2015 03 19, 19:18)

Sveik Piktuke, gerai kad padarys tyrimus, bus ramiau, viska patikrins ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2015 03 19, 15:06)

Sveikinu,tapus Mama wub.gif sveikatos tau ir stiprybes mergytems mirksiukas.gif grazia diena gime,mano mazoji irgi 19d.,tik pries 16men. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2015 03 20, 08:09)
grazia diena gime,mano mazoji irgi 19d.,tik pries 16men. wub.gif

Mano mama irgi 19d. Dar pataikėm į žuvytes- teks susipažint su šia zodiako rūšim. biggrin.gif
Ačiū visoms už sveikinimus ir palinkėjimus wub.gif
Jau bandau stotis bet dar be pagalbos nė iš vietos schmoll.gif
Mažių gyvai vis dar nemačiau bet vyras nufotkino tai kaifuoju wub.gif abi po 45cm, bet kai skirtingi svoriai, tai viena rubuilė, o kita toks žvirbliukas wub.gif nu šianfien kaip nors dašliaušiu aš iki jų.
Linkiu ir Jums visoms tą patirti wub.gif

Burbuliacija, abejoju, kad čia kaklelio nematavimo priežastis. Dar antradienį gydytojas sakė, kad dabar jau nelabai tas svarbu. Tiesiog man jau visą pilvą tempė-spėčiau kad nebetilpo jos tiesiog. Mano gi mažas ūgis tai vietos automatiškai labai mažai, o jau nešiojau 4kg. Nu ir nervai, įtampa gal padarė savo. Na nebesvarbu. Nemažas užauginau ir gan lengvai thumbup.gif ir tuo džiaugiuosi. Didžioji kad ir reanimacijoj bet juk pati kvėpuoja. Ji dar nenorėjo gimti, čia mažoji sėdėdama viską sureguliavo. Spardėsi ir nebepatiko- dėl jos aš jau paskutinę savaitę su skausmais miegojau, rėmėsi kažkur į šonkaulius.

Piktuke, laikykis- tau su trim tai visai didelis iššūkis organizmui, bet medicina šiais laikais tikrai gera ir padarys viską ką galima. Laikom kumščius!!!
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 03 19, 12:56)
Nesijausk vienisa  biggrin.gif As esu is tu, kuriai irgi save tramdyti reikia  biggrin.gif Pagr. patiekalus valgau kaip visada - tris i diena, bet uzkandziavimo atsirado daug, stengiuosi uzkandziam pasirinkti nekaloringa maista kaip obuoliai, morkos ir t.t. As jau + 4-5 kg turiu nuo pat pradziu praktiskai, todel dabar visai gerai, svoris auga po truputuka po kelis simtus gramu kol kas i savaite  biggrin.gif bet as save biskuti jau ir riboju, jeigu nesijauciu baisiai alkana, kada jau bloga darosi tol stengiuosi nieko i burna ir nekist  mirksiukas.gif

Aš irgi valgau viską iš eilės ir net daugiau negu visada. Ir pilvas jau matosi. Tačiau svarstyklės rodo kad priaugau tik 1 kg. Tai kažkaip keista.

Tino sveikinu tapus mama. Išsivaizduoju koks puikus jausmas.
Atsakyti