Kokiu jūs čia gerų naujienų turite
QUOTE(Pacifica @ 2015 03 19, 10:55)
Sveikos, siandien man dare ta detalu echo santariskese docente, nes paskutinem dienom rudai patplioja - placenta jau pakilus aciu D, abu atitinka keliom dienom daugiau, zodziu neturejo prie ko prikibt

ir nesioju du berniukus
O patepliojimai sake grynai dar valosi senesnis kraujas nuo to placentos atsisluoksniavimo, ieskojo gal hematoma, bet nera. Zodziu daktares sake pradet jaustis labiau nescia ir mazint apsukas

Tai va taip smagiai rytas prasidejo
Merginos kuriom svoris neauga, sakykit, jus valgot kaip visada ar maziau? As tai nebezinau kaip suvaldyt savo apetita
Pacifika sveikinu

aš vis pasvajoju apie du berniukus, manau jau po velykų sužinosiu kas pas mane apsigyveno. Man ačių Dievui nebeteplioja, bet visada kaip ant adatų.
Mažink mergyt apsukas, juk viskas dėl stebukliukų.
QUOTE(Tino @ 2015 03 19, 15:06)
Sveikos, mums šiandien po 11val. gimė mūsų mažiukės 2,2 ir 1,8 kg.

5val. pradėjo bėgt vandenys tai ir lėkėm. Po cp. Abi inkubatoriuose. Didžiajai sunkiau kvėpuojasi , tai reanimacijoj. Tikimės, kad viskas bus gerai. O aš atitirpinėju. Įdomi nauja patirtis
Fantastiška naujiena

Svarbu kad visoms viskas gerai

Aukit ir stiprėkit.
QUOTE(Smilgera @ 2015 03 19, 15:39)
Laba diena nestukes
Turiu jums patyrusioms klausimuką:
Man iskilo klausimas del to crinone. Man gyd.is pradziu sake vartot iki 10 sav. paskui sako iki 12 sav. Dabar dilema, nes iki pilnu 12 sav. man truktu crinone (6 vnt.). Tai nejau man pirkti visa poka???
Dar gyd.minejo apie nutraukima. Sako gali viena doze dalint dviem dienom (kaip??? jis ten isspaudziamas taip mandrai) arba mazinti naudojant kas antra diena. tai gal man taip ir daryti (kas antra diena) ir tada uztektu tiek kiek turiu???
Ka galetumete patarti?
Ačiū labai
Aš naudojau iki 10 savaitės kas dieną, paskui dar iki 11 dejau pas antra-trečią dieną.
QUOTE(Piktukė @ 2015 03 19, 18:18)
Labai geros žinios..

Ir visiškai mėlyni sveikinimai...
Oho, kaip greitai

Didžiausi sveikinimai mamytei ir mažylėms...
O mane rytoj guldo į ligoninę... Kol kas nežinau kuriam laikui. gal tik penktadieniui, bet greičiausiai minimum iki pirmadienio

Nusprendžiau šiandien paskambinti į antakalnį paklausti jų nuomonės dėl niežėjimo, nes man tos nežymus kūno niežėjimas pasidarė po padų. Liepė kuo skubiau atvažiuoti ir norėjo šiandien guldyti, bet paprašiau leisti pabaigti darbus ir nuo rytojaus ryto gultis tyrimams..

Leido, nes juk mirtina tai nėra. Dar sužinojau, kad geležis nukrito iki 95, jau geriu tabletes, nes nepavyko natūraliai pasikelti.
Piktuke laikykis, tirkis, juk didelę chebra pas tave.
Papildyta:
QUOTE(Krown @ 2015 03 20, 09:03)
Mano "bendraamzes"idekit foto, kad ir as galeciau pasilyginti kokioj cia stadijoj esu

reikia manyti kad neblogoj, nes pilvas dideja gan sparciai

nesislapstykit

Mano pilvukas iki vakar buvo toks minkstas ir tikras pluduriuojantis baseinas, o va jau vakar toks pilnas is vidaus

zodziu jie paaugo tame baseine
As dar nesifortkinua, kazkaip as nesijauciu nescia, o tik stora... Siaip nebuvau iš kūdų, o dabar atrodo tik lašiniai išlindo

Laukiu to tikro nėštukiško pilvo, o labiausiai tai judesiukų