Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvūziukų namučiai

Mano "bendraamzes"idekit foto, kad ir as galeciau pasilyginti kokioj cia stadijoj esu biggrin.gif reikia manyti kad neblogoj, nes pilvas dideja gan sparciai biggrin.gif nesislapstykit tongue.gif Mano pilvukas iki vakar buvo toks minkstas ir tikras pluduriuojantis baseinas, o va jau vakar toks pilnas is vidaus bigsmile.gif wub.gif zodziu jie paaugo tame baseine biggrin.gif

Tino - kaip smagu skaityti, tikrai net iki graudumos wub.gif linkiu siandien jas abi pamatyti ir pasiusti bent jau oro bucinuka bigsmile.gif

Piktuke - laikykis 4u.gif linkiu, kad nepasitvirtintu ten niekas ir griztumet namo 4u.gif ir visgi sveikinu su tomis visiskai visiskai melynomis naujienomis bigsmile.gif wub.gif och, kad vyru namie turesi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krown: 20 kovo 2015 - 09:04
Kokiu jūs čia gerų naujienų turite wub.gif
QUOTE(Pacifica @ 2015 03 19, 10:55)
Sveikos, siandien man dare ta detalu echo santariskese docente, nes paskutinem dienom rudai patplioja - placenta jau pakilus aciu D, abu atitinka keliom dienom daugiau, zodziu neturejo prie ko prikibt  thumbup.gif ir nesioju du berniukus wub.gif  wub.gif
O patepliojimai sake grynai dar valosi senesnis kraujas nuo to placentos atsisluoksniavimo, ieskojo gal hematoma, bet nera. Zodziu daktares sake pradet jaustis labiau nescia ir mazint apsukas smile.gif
Tai va taip smagiai rytas prasidejo  wub.gif

Merginos kuriom svoris neauga, sakykit, jus valgot kaip visada ar maziau? As tai nebezinau kaip suvaldyt savo apetita doh.gif

Pacifika sveikinu wub.gif aš vis pasvajoju apie du berniukus, manau jau po velykų sužinosiu kas pas mane apsigyveno. Man ačių Dievui nebeteplioja, bet visada kaip ant adatų.
Mažink mergyt apsukas, juk viskas dėl stebukliukų.

QUOTE(Tino @ 2015 03 19, 15:06)
Sveikos, mums šiandien po 11val. gimė mūsų mažiukės 2,2 ir 1,8 kg.  wub.gif 5val. pradėjo bėgt vandenys tai ir lėkėm. Po cp. Abi inkubatoriuose. Didžiajai sunkiau kvėpuojasi , tai reanimacijoj.  Tikimės, kad viskas bus gerai. O aš atitirpinėju. Įdomi nauja patirtis wub.gif

Fantastiška naujiena wub.gif Svarbu kad visoms viskas gerai smile.gif Aukit ir stiprėkit.

QUOTE(Smilgera @ 2015 03 19, 15:39)
Laba diena nestukes  4u.gif

Turiu jums patyrusioms klausimuką:
Man iskilo klausimas del to crinone. Man gyd.is pradziu sake vartot iki 10 sav. paskui sako iki 12 sav. Dabar dilema, nes iki pilnu 12 sav. man truktu crinone (6 vnt.). Tai nejau man pirkti visa poka???
Dar gyd.minejo apie nutraukima. Sako gali viena doze dalint dviem dienom (kaip??? jis ten isspaudziamas taip mandrai) arba mazinti naudojant kas antra diena. tai gal man taip ir daryti (kas antra diena) ir tada uztektu tiek kiek turiu???

Ka galetumete patarti?

Ačiū labai  4u.gif

Aš naudojau iki 10 savaitės kas dieną, paskui dar iki 11 dejau pas antra-trečią dieną.

QUOTE(Piktukė @ 2015 03 19, 18:18)
Labai geros žinios.. thumbup.gif  Ir visiškai mėlyni sveikinimai... wub.gif
Oho, kaip greitai  bigsmile.gif  Didžiausi sveikinimai mamytei ir mažylėms... wub.gif
O mane rytoj guldo į ligoninę... Kol kas nežinau kuriam laikui. gal tik penktadieniui, bet greičiausiai minimum iki pirmadienio  unsure.gif  Nusprendžiau šiandien paskambinti į antakalnį paklausti jų nuomonės dėl niežėjimo, nes man tos nežymus kūno niežėjimas pasidarė po padų. Liepė kuo skubiau atvažiuoti ir norėjo šiandien guldyti, bet paprašiau leisti pabaigti darbus ir nuo rytojaus ryto gultis tyrimams..  verysad.gif Leido, nes juk mirtina tai nėra. Dar sužinojau, kad geležis nukrito iki 95, jau geriu tabletes, nes nepavyko natūraliai pasikelti.

Piktuke laikykis, tirkis, juk didelę chebra pas tave.
Papildyta:
QUOTE(Krown @ 2015 03 20, 09:03)
Mano "bendraamzes"idekit foto, kad ir as galeciau pasilyginti kokioj cia stadijoj esu biggrin.gif reikia manyti kad neblogoj, nes pilvas dideja gan sparciai  biggrin.gif nesislapstykit  tongue.gif Mano pilvukas iki vakar buvo toks minkstas ir tikras pluduriuojantis baseinas, o va jau vakar toks pilnas is vidaus  bigsmile.gif  wub.gif zodziu jie paaugo tame baseine  biggrin.gif

As dar nesifortkinua, kazkaip as nesijauciu nescia, o tik stora... Siaip nebuvau iš kūdų, o dabar atrodo tik lašiniai išlindo sad.gif Laukiu to tikro nėštukiško pilvo, o labiausiai tai judesiukų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2015 03 20, 07:57)

Burbuliacija, abejoju, kad čia kaklelio nematavimo priežastis. Dar antradienį gydytojas sakė, kad dabar jau nelabai tas svarbu.

Na tikrai dabar nebesvarbu, svarbu kad ir toliau viskas eitusi sekmingai kaip iki siol, tad stiprekit visos 3 4u.gif
Linkiu tau kuo greiciau pamatyti savo mazytes zuvytes mirksiukas.gif ! O vardus jau isrinkot bigsmile.gif
Atsakyti
Pacifica - tai kad tavo tas pilvukas visai mazas ir JOKIU riebalu aplink tai as tikrai neiziuriu tongue.gif kaip tik reikia dziaugtis, kad 15 savaiciu ir dar taip atrodai, mano pilvas 13 sav. jau daug didesnis uz tavo blush2.gif ir nepasakyciau kad baisiai dziugauju sita naujiena biggrin.gif nes tolimesne perspektyva tai ne kazka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2015 03 19, 17:06)
Sveikos, mums šiandien po 11val. gimė mūsų mažiukės 2,2 ir 1,8 kg.  wub.gif 5val. pradėjo bėgt vandenys tai ir lėkėm. Po cp. Abi inkubatoriuose. Didžiajai sunkiau kvėpuojasi , tai reanimacijoj.  Tikimės, kad viskas bus gerai. O aš atitirpinėju. Įdomi nauja patirtis wub.gif

Tino, na ir naujienos bigsmile.gif thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Tono sveikinimai thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kaip netiketai ir greitai viskas😊
Piktuke, sekmes ligonineje, tikiuosi neras jokiu ligu ir grisi sveika ir laiminga.
Pacifica, paziurejau tavo foto, tai tu kaip styga, kur jau ten jaustis storai. Va as tai nesnaudziu, 7 kg virs. Tai kas bus toliau. O as seip tikrai ne is kuduju. Pasiziuriu i jusu foto, tai man tik pavydeti. Nu bet kiekvienas mes skirtingas smile.gif Nors apetitas mano tik dabar atsirado, ir tai dar karts nuo karto supykina, stai pavyzdziui siandien, jau padraugavau su tulikeliu blink.gif O pries tai tai kankinausi juodai, kartais nieko I burna neidavo ideti, o svoris auga tarsi ryciau, kaip gyvulys. Tai va taip, kad mano figurai galas doh.gif biggrin.gif
O vakar buvau pas konsultanta, man yra ekstra care, nes pries tai turejau neldiminga nestuma. Tai vel genetinius aptare, sake, kaip su tokia istorija vistiek labai maza rizika, 1:3774 ds o kitiems 1:150000, bet vistiek dar nervus pagadina, sako tai va su tokiais rezultatais tikimes, kad viskas bus gerai. Nes tai yra ne 100%. Ai as jau pati sakau, aisku, kad viskas bus gerai, kiek cia mane galit laikyti itampoje , leiskite nestumu dziaugtis. Pasakiau net piktai, nes jau uzkniso. Tai dar staigiai trumpa skana padare. Tik spejau pamatyti, kad kniupscias jis pas mane, nedimate nei lytis, o taip tikejausi jau suzinoti bigsmile.gif Nu nieko teks dar Iki balandzio 16 laukti.
Atsakyti
QUOTE(vitaleja @ 2015 03 20, 11:29)
. Ai as jau pati sakau, aisku, kad viskas bus gerai, kiek cia mane galit laikyti itampoje , leiskite nestumu dziaugtis. Pasakiau net piktai, nes jau uzkniso.

Saunuole thumbup.gif Tikrai kad jau galetu maziau gasdint, pati juk zinai tas rizikas, pas visas mus yra kazkokia nedidele rizika, bet juk rezultatai rodo kad viskas ok, tai kam dar primint pastoviai ir ta nerima zarstyt... doh.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 03 20, 14:20)
Saunuole  thumbup.gif  Tikrai kad jau galetu maziau gasdint, pati juk zinai tas rizikas, pas visas mus yra kazkokia nedidele rizika, bet juk rezultatai rodo kad viskas ok, tai kam dar primint pastoviai ir ta nerima zarstyt...  doh.gif 
4u.gif

bet cia visas gasdina kaip reikalas doh.gif doh.gif

Man irgi diabeta prirase ta ir prigasdino jau kad tik KMUK gimdyt, spec salygos ir t.t. zodziu jau ir po gimdymo diabetike busiu ir t.t.t. o dabar nei karto dar nebuvo cukrus pakiles kiek matuoju, blyn tie gydytojai - nueik ir grisi visada su diagnoze doh.gif doh.gif
Atsakyti
Aciu mergaites uz melynus sveikinimus smile.gif Taip visada norejau savo mergaite Martyna pavadinti, neisdege biggrin.gif
QUOTE(Krown @ 2015 03 20, 09:29)
Pacifica - tai kad tavo tas pilvukas visai mazas ir JOKIU riebalu aplink tai as tikrai neiziuriu  tongue.gif kaip tik reikia dziaugtis, kad 15 savaiciu ir dar taip atrodai, mano pilvas 13 sav. jau daug didesnis uz tavo  blush2.gif ir nepasakyciau kad baisiai dziugauju sita naujiena  biggrin.gif nes tolimesne perspektyva tai ne kazka  lotuliukas.gif

Na atvirai pasakius kai sulyginu su kai kuriom merginom tokio pacio nestumo laiko, tai tikrai tas pilvas mano mazas palyginus ir dar su dviem... Bet apatinius uzsidejus jau tie lasiniai soniniai matosi nes triusikai biski isiverzia i strenas biggrin.gif Siandien pasisveriau... geri 4 kg pliuso jau yra ph34r.gif

Vitaleja o kur tavo foto a? g.gif rolleyes.gif Del sveikatos vaiko tai teisingai pasakei, puikus rezultatai vis tiek sneka nesamones...

auksek davai kelk foto ir tu, pasilygint idomu
Atsakyti
merginos atsiprasau, sumaisiau adresus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renete: 20 kovo 2015 - 15:05
QUOTE(Edena @ 2015 03 20, 14:54)
bet cia visas gasdina kaip reikalas  doh.gif  doh.gif 

Man irgi diabeta prirase ta ir prigasdino jau kad tik KMUK gimdyt, spec salygos ir  t.t. zodziu jau ir po gimdymo diabetike busiu ir t.t.t. o dabar nei karto dar nebuvo cukrus pakiles kiek matuoju, blyn tie gydytojai - nueik ir grisi visada su diagnoze  doh.gif  doh.gif

Tikrai ziauriai doh.gif Idomu kodel jie cia taip linke gasdint, ar kad atsargesnes butume ar siaip is neturejimo ka veikt g.gif

Tu kazkaip nelabai i diabetike panasi ax.gif 4u.gif

O as pasigyriau kad valgau normaliai- nu va, antra diena is eiles valgau uz 2 doh.gif Nu kaip apetitas sukilo, jauciu augimas pas lelius g.gif Nu arba saules uztemimas taip veikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 03 20, 15:37)
Tikrai ziauriai  doh.gif  Idomu kodel jie cia taip linke gasdint, ar kad atsargesnes butume ar siaip is neturejimo ka veikt  g.gif

Tu kazkaip nelabai i diabetike panasi  ax.gif  4u.gif

O as pasigyriau kad valgau normaliai- nu va, antra diena is eiles valgau uz 2  doh.gif  Nu kaip apetitas sukilo, jauciu augimas pas lelius  g.gif  Nu arba saules uztemimas taip veikia  biggrin.gif

Oi tas uztemimas doh.gif Nuo ryto tokia idomi savijauta kad ne tas zodis o per pati uztemima tai galva atrodo kaip maisu trenkta tokia net buvo, gerai kad jau nuejo tas menulis, dabar 11 metu bus ramu lotuliukas.gif Ir darbe visi skundesi akiu mirgejimais ir pan., gal siaip cia pavasari jautresnius prigriebe mus menuliukas hihihi.gif

o del panasumo tai va kad ir i tukima buna linke zmones, nu nesuprasi cia , as kol sulaukiau vizito pas daktara tai visai jau panikavau nes prisiskaiciau kad vaisius net mirt gali jei pavojinga cukraus riba ir pan. tai su tais gasdinimais tikrai perlenkia kazkaip su rezervu gasdinti turetu.

Atsakyti