Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvūziukų namučiai

QUOTE(Marselle @ 2015 03 01, 23:51)
Del pilvo maudimo pastovaus,praeina kai paguliu. Mano pirmas nestumas buvo nuo 11sav su tausojanciu rezimu kol galiausiai su grieztu gulimu  doh.gif  atgulejau sekmingai iki 39sav,tik dabar nelabai yra galimybiu gulet tiek
Kristiana,man visad nuo baseino chloro sureaguoja,reikia zvakuciu.

O ta bio oil galima tepti nestumo metu?

As vakar ebay.ie radau bio oil nesciosioms.Reiks nusipirkt,nes pakolkas dar nieko netepu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vitaleja @ 2015 03 02, 10:50)
Manau reikia, nes mano mamuko, tai labai negrazus pilvas, sakau gal man bus kitaip ax.gif
Papildyta:

Geros keliones!  4u.gif o as pamastau, kad vaziuosiu I lt ir kazkaip nebezinau ko noriu, ir as pripratau cia prie itempto gyvenimo, nezinau kaip lt seksis, o mes dar grisime I provincija, kazin tik atgal neparmausiu i uk biggrin.gif

Mamuko pilvas yra mamuko,tavo yra tavo...as ir nebijojau,sakiau mamos nesubliusko tai mano bus ir grazus,bet vistiek tepiausi saziningai ir nieko nepadejo...tik pagimdziau ir aplink bamba prasidejo subliuskimo zymes,juo labiau svoris krito,tuo lb didejo....tas tepimas padeda,bet ne visoms.....linkiu kad pas jus butu viskas grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2015 03 02, 09:41)
As vakar ebay.ie radau bio oil nesciosioms.Reiks nusipirkt,nes pakolkas dar nieko netepu  smile.gif
Papildyta:

Mamuko pilvas yra mamuko,tavo yra tavo...as ir nebijojau,sakiau mamos nesubliusko tai mano bus ir grazus,bet vistiek tepiausi saziningai ir nieko nepadejo...tik pagimdziau ir aplink bamba prasidejo subliuskimo zymes,juo labiau svoris krito,tuo lb didejo....tas tepimas padeda,bet ne visoms.....linkiu kad pas jus butu viskas grazu  4u.gif

mano mama 4 pagimde ir nei vienos strijos , o va sese viena gimde ir visas pilvas suvarytas.
niekada nezinosi kaip bus , kitos tepa tepa ir vistiek oda truksta, o kitos nieko netepa ir pilvus grazius turi, daug kas nuo odos strukturos priklauso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 03 02, 09:26)
Aha, as irgi miksuoju  drinks_cheers.gif  nes nusibosta vis tas pats  ax.gif

Tai bio-oil, tai kokoso sviestu tai siaip drekinamuoju kremu tepliojuos, taip negailedama tepu. 

Kolkas striju nera, nors pilvas jau kaip pas drambli.

4u.gif
Papildyta:
Man atrodo kad betkoki krema, tepala ar losiona nestumo metu galima. Juk ne vienas kremas ar aliejus neprasiskverbia giliau negu, geriausiu atveju, pora sluoksniu odos. Vaikelio tikrai nepasieks
4u.gif

drinks_cheers.gif as irgi pamiksuoju, ir kokosu ir sviestmedziu ir Kieh's naturalu drekinama , zodziu svarbiausia tept, jeigu ir bus viena kita strija bent jau zinosim kad viska padarem biggrin.gif
Bet kas blogiausia, kad tos strijos isryskeja daznai po gimdymo kai pilvas atgal atsistato sad.gif ir pas drauge nebuvo bet po gimdymo menesis praejo ir parode kad visgi liko pora, na bet nebaisiai gal dar visai apmazes kai viskas sugis rolleyes.gif

O mano savaitgalis su nuotykiais, neziureti silpnu nervu nestukems filmo "Serena" doh.gif Paziurejom is pradziu "Visko teorija" jis toks irgi su neigiama emocija, ir paskui iskart ta Serena, tai 23 val sedziu sedziu kaip pradejau kaist, sirdis dauzytis, spaudimas iki lubu turbut ( net nesimatavau nes bijojau dar labiau sustresuot skaicius pamacius) o kazkaip nieko neturiu nuo spaudimo, nebuvo jokiu problemu, o siaube tai gerai kad iki kliniku 10 min tai nuvaziavom su vyru aisku nepatenkintos visos baisiai kad filmus sutrukdem ziuret budincioms doh.gif atidare duris pirmi zodziai : "jei gulsit daiktus iskart pasiimkit" doh.gif bet viska sumatavo nu tai jau pakrites buvo 140 x 90 bet vistiek laikesi ( jau saltis purte tai jau mazejo) dar pridejo toki dopleri blyn ir gaudo gaudo nepagauna sirdutes, man dar labiau sirdis i kulnus paskui lyg per toli kazkur girdejosi bet nesuprantu is kur pas jas toks dopleris blink.gif blink.gif namie be proiblemu pagauna.. na bet paskui lyg isgirdom jau , tai dave valerijono pagulde pagulet liepe, dar isklausienjo viska, tai viskas nuo streso sake neziuret filmu, o senovej ir knygu moterims neleido skaityti biggrin.gif tai prabuvom iki kokios 1 kol susinormalizavo visai spaudimas pamatavo, ir namo isleido, tai nusipirkau valerijono ir i namus paskui budincioj doh.gif Bet tai visa naktis paskui tokia nerami sapnavau nesamones kad gimdau 27 savaite ir tokia kalta jauciuos kad neisnesiojau nu zodziu siaubinga naktis buvo, bet aciu dievui viskas praejo.

O tam Serenos filme nezinau kelintoj sav bet jo pagimde negyva vaika bet jau nemazas nestumas buvo pas ja, tai atrodo taip neemiau i galva bet matyt sirdis paeme doh.gif nuo dabar atsiriboju nuo visu "giliu" filmu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(*KaraLinda* @ 2015 03 02, 10:47)
mano mama 4 pagimde ir nei vienos strijos  , o va sese viena gimde ir visas pilvas suvarytas.
niekada nezinosi kaip bus , kitos tepa tepa ir vistiek oda truksta, o kitos nieko netepa ir pilvus grazius turi, daug kas nuo odos strukturos priklauso smile.gif

ir odos drekinimo is vidaus - vandenuko 4u.gif sako kad vistiek kazkiek geriau kur daugiau vandens geria ir pan., na bent jau mazesne tikimybe striju giliam "isvagojimui" ax.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Pumpule,oh kiek striokio ivare tau ta gydytoja doh.gif Bet kaip taip galima elgtis su nestuke neisivaizduoju doh.gif Na,spazmuoja gimda juk duoda lasines ir vaistu ir buna viskas ok,svarbiausia juk kaklelis netrumpeja,neminksteja,nesidaro,neina kamstis ar nelasa vandenys-uh kokia bjauri patirtis.Linkiu kad dabar ramiai iki pat galo istemptum 4u.gif
O foto tai labai grazios tavo ir viena foto tiesiog isimylejau,tik as ziurejau pas tave FB wub.gif Faina tureti atminciai tokias grazias foto wub.gif juk isimintinas laikas,stebuklingas vistik nors ir sudetingas nestuke.gif
Adrija,as tave tai gerai pamenu ir be proto dziaugiuos kad jums pavyko ir netgi dviguba laime ateina i namus. wub.gif thumbup.gif wub.gif Kuo didziausi jums sveikinimai ir sklandaus nestumo mirksiukas.gif
Mishelllina,perskaicius tavo naujienas net susukau VALIIOOOOOO,na be proto dziaugiuos kad jusu atsakymai geri ir sveikinu su dviem mergytem.Duok Dieve,kad daugiau nebutu siame kelyje tau nervu tiek ir nerimo ir labai labai sveikinu,fantastiskos zinios thumbup.gif
Sapnai juk musu pasamones israiska.Gal kazka pagalvojam trumpai ir nesuteikiam tam reiksmes,o paskui tai grizta per sapnus.Nestumo metu ir pati sapnavau nesamones ir ne kart is kitu girdejau.Nerimta tai tad meskit is galvos kad sapnai jums issipildys.
Mes irgi buvom ne kart pas burejus ivarius per visa si nepastojimo kelia.Tai tiek tu burimu prisiklausem ir aisku niekas neiisipilde.Bet kazkaip buvo istriges vienas atvejis kai kreipiausi pas viena astrologe,tada ji turejo dideli gan populiariuma cia SM o dabar matau kad ir LT ji jau turi populiariuma nes ir tinklapi turi ir FB reklamuojasi ir pan.Nusiunciau jai savo ir vyro duomenis ir ji man parase,kad su situo vyru niekada neturesiu vaiku.O kai vis nesigaudavo visi musu bandymai,kai patyriau persileidima tai man tas jos laiskas tiesiog pries akis kiekviena diena stovedavo ir tie zodziai. O pasirodo kad nereikejo uzsiciklint,juk ji ne Dievas ir nezino...nors tokiem zmonem nereiktu zaisti kitu jausmais,nes nezinia ant ko pataikysi...vienas atlaikys normaliai,kitas gal pasijuoks ir pamirs o trecias gali ir is proto iseiti.
Del striju tai as pritariu Karalindai drinks_cheers.gif Kai laukiausi dukrytes,mano fizine forma buvo gera,juk sportavau kelis metus iki nestumo,o ir visokius ukinius darbus dirbau,tepiaus kremukais o gavosi kad visa apatine dalis buvo isvagota tiesiog strijomis.
Su siuo nestumu irgi tepiaus jau nuo pradzios ivairiais kremukais ir aliejukais ir ka vistiek trukineja.Man siaip patiko Hipp aliejukas nuo striju ir Emolium balzamas kunui thumbup.gif O va bio oil tai kvapas kazkaip pradejo erzint,o vyras visai negali jo pakesti. Nors atsiliepimai tikrai geri apie bio oil.
Su pavasariu,mergaites wub.gif
Atsakyti
Afrofite- o tu namie? Viskas pagal plana? Laukian kovo 10 ?
Aciu uz komplimentus smile.gif dziaugsmas tos nuotraukos, tikrai, o kai dar vyras su meile padare, tai dvigubai... Laikykis!!'
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2015 03 02, 10:56)
O mano savaitgalis su nuotykiais, neziureti silpnu nervu nestukems filmo "Serena"  doh.gif 

oho, kaip cia tavo organizmas sitaip sureagavo i filma blink.gif as to filmo nemacius, bet zinai pastebejau kad jei ir intike kanors skaitineju ir uzmatau kokia antraste apie kokius nors mirusius kudykius ar kazka is tos temos, tai samoningai isjungiu ta puslapi..
Kazkaip nesinori tu neigiamu emociju schmoll.gif
Atsimenu ir viena drauge kai nescia buvo, sake kad negali visai ziureti astresnio siuzeto filmu, kad ja blogai veikia, tai reiskia kad mes nestukes kazkaip sujautrejam labiau ir tas motiniskas instinktas turbut cia jau veikia, kad nei minties neleidzia prisileisti, kad gali kazkas negero atsitikti, va tau ir gavosi organizmo ginyba i neigiamas emocijas.
Taip kad nuo siol tik multikai ir disnejaus filmai, Edenut, sutariam wink.gif
As tai visai noreciau ta nauja Pelenes filma paziuret ax.gif Man dabar toks noras pasakoj gyventi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 03 02, 13:59)

Taip kad nuo siol tik multikai ir disnejaus filmai, Edenut, sutariam wink.gif
As tai visai noreciau ta nauja Pelenes filma paziuret  ax.gif  Man dabar toks noras pasakoj gyventi  biggrin.gif

be kalbu pritariu, sakiau tik multikus ir visai "durnas" komedijas ziuresiu unsure.gif Nes dar tokia sunki darbo savaite pries tai buvo matyt tiek ir tereikejo doh.gif Tam ir turbut tas dekrtas nuo 30 savaites nes kazkaip jautrumo skale kyla nuo visko ziuriu doh.gif Daktaras sake kad ir uzsispaust kazka galejau nes taip tiesiai gulejau pusiau gulomis ant nugaros.. zodziu gavau drausmes unsure.gif
O del Pelenes dar vakar tevai is manes juokesi kad man dabar isvis geriau neziuret sake turbut man ir Pelene per baisi butu lotuliukas.gif bet vat ir as galvoju kad labai noriu ja paziureti, kazkaip teisingai sakai, norisi gyvent pasakoj wub.gif o idomu ar jau ikelta ta Pelene naujoji kur nors g.gif Bite Maja dar maciau rodyt pas mus pradejo tai irgi man bus kaip tik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpule @ 2015 03 02, 12:17)
Afrofite- o tu namie? Viskas pagal plana? Laukian kovo 10 ?
Aciu uz komplimentus smile.gif dziaugsmas tos nuotraukos, tikrai, o kai dar vyras su meile padare, tai dvigubai... Laikykis!!'

Aha,as namuose kankinuose su paruosiamaisiais,nugaros tiksliau kryzkaulio skausmais ir vyra kankinu lotuliukas.gif ,nemiga i kt. "maloniais" dalykais. Na bet kiek jau cia beliko...pagal termina liko 28 dienos,o jei datrauksiu tai truputi anksciau sake tada krapstysim lauk mirksiukas.gif
O kovo 10 kodel laukti? blush2.gif
Edena,oho tikrai jautriai suregavai ir svarbiausia kad viskas ok ir tau ir maziukui 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ziurejau as irgi ta Serena kai ligoninej gulejau,vyras buvo atsiuntes ir atveze man kad nebutu nuobodu-tai nebuvo bloga bet kazkaip uzgruzino mane irgi.Visko teorija irgi turim,bet man nuo pat pradziu jis nepatiko ir neziurejau,sakiau gal veliau...
O siaip kazkaip ypatingo jautrumo nepastebejau,kaip patiko filmai visokie veiksmo taip ir patinka ir dabar,paskutinius kur ziurejom tai realiais faktais buvo filmai irgi patiko man.
Jo,nestumo metu viskam keicias skonio receptoriai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2015 03 02, 15:54)
Bite Maja dar maciau rodyt pas mus pradejo tai irgi man bus kaip tik  biggrin.gif

Aviuką šoną mačiau pradėjo rodyti prieš kurį laiką biggrin.gif irgi turėtų sueiti biggrin.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif

Del striju man buvo lygiai tas pats - tepiausi viskuo, oda buvo grazi, atrode elastinga, nebuvo nei vienos strijos. Kol nepagimdziau... grizau namo ir po savaites paziurejus i veidrodi apsiverkiau verysad.gif visa pilvo apacia, uzpakalis, krutine buvo isvagota didelem violetinem vagom blink.gif blink.gif aciu dievui, poo kazkiek laiko tos vagos pabalo ir dabar tikrai taip nesimato, tik is arti paziurejus. Bet va - isvada, niekas nepadejo doh.gif

Afrodite, kaip tu???

Edena, nu tu duodi lotuliukas.gif ir baisi naktis buvo, ir juokas net ima, nu kaip taip i sirdele viska imti, taigi tai tik filmas irnesakyk.gif o jei labai jautri esi, tada tikrai geriau jau neziureti tokiu filmu 4u.gif as filmams nesu labai jautri, tiksliau gal neziuriu tokiu, bet mane labai veikia pvz.info apie kara doh.gif vyras kazkuria diena prigasdino, akd reikia but pasiruosus karui, kad jei kazkas nutiks, tai reikia sutarti vieta, kur visi vaziuojam ir t.t., tai as visa nakti nemiegojau doh.gif tad labai suprantu tave 4u.gif Nebeziurek, mazut, daugiau tokiu nesmoniu, ir dar apie negyvus naujagimius! Galiu tik paguosti, kad sianakt pilnai palaikiau tau kompanija nemiegojimu biggrin.gif taip negera buvo, tos ligos mane baigia pribaigt. Ryt eisiu pas gydytoja ir prasysiu antibiotiku.. jau seniai buciau prasiusi, jei buciau zinojus, kad tiek savaiciu kankintis reikes verysad.gif bet ne, tai vienokias pastiles paciulpk, tai kitokias, tai medaus, tai arbatos.. net mieles valgyt pradejus buvau, niekas nepadeda verysad.gif homeopatija veikia, kol nera rimtos ligos, bet jei rimta, tai geriau iskart uzmust vaistais, o ne kankintis, kaip dabar verysad.gif

Linkejimai visoms, saugokites virusu ir ligu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 02 kovo 2015 - 15:16
Atisiuk,sveikatytes tau ir kad visdelto pasveiktum greiciau ir nebereiktu kankintis 4u.gif
As vis dar vaikstau stebuklingai taip sakant biggrin.gif Nors jau nebelinksma visai,absoliuciai ir labai jau noreciau pagimdyt per sia savaitele-bet nezinia jau kaip bus cia man. Pabaiga kazkaip sudetinga labai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2015 03 02, 15:10)
Aha,as namuose kankinuose su paruosiamaisiais,nugaros tiksliau kryzkaulio

Na nerealiai , ne tik norimo kovo sulaukei bet ir isvis terminas tuoj ateis 4u.gif 4u.gif saunuole, super jau smagu jis pilnai jau issivystes ir pasiruoses siam pasauliui , daug ramiau jau isivaizduoju 4u.gif Tai va nu man tas gruzas toks irgi, as labai megstu irgi visokius trilerius, itemptus, "Kol tu miegojai " su Kidman irgi neseniai ziurejom geras, nu bet dabar jau teks atsisakyt atrodo nieko nieko o va organizmas pats sureagavo nevaldomai doh.gif o ta Visko teorija tikrai geriau veliau ziuret, ai kazkaip irgi, apie invalida ir toks gruzinantis .. o abu gruzai vienoje vietoje ir "uzsikroviau" biggrin.gif

QUOTE(Piktukė @ 2015 03 02, 15:12)
Aviuką šoną mačiau pradėjo rodyti prieš kurį laiką biggrin.gif irgi turėtų sueiti biggrin.gif

reiks pasiziuret ar ikele biggrin.gif

QUOTE(Atisa @ 2015 03 02, 15:15)

drinks_cheers.gif karo antrastes ir as praleidziu jau smile.gif bet Tu kad isisirgai verysad.gif tikrai jau maziukas ne toks mazas pilve labai jau ir nepakenks vaistukai geriau jau greiciau liga praeitu nes ilgas sirgimas tas tai irgi siaubas unsure.gif O kad antibai paveiktu maziuka per placenta reikia nenormaliu kiekiu doziu ir laiko vartojimo ( sita irgi nesciuju knygoj skaiciau tik nepaemnu tiksliai skaiciu bet ten vos ne menesi vartot reiktu biggrin.gif ) taip kad tikrai nieko tokio, kuo greiciau pradesi vartot tuo greiciau pasveiksi 4u.gif
Atsakyti