QUOTE(burbuliacija @ 2015 03 02, 09:26)
Aha, as irgi miksuoju

nes nusibosta vis tas pats
Tai bio-oil, tai kokoso sviestu tai siaip drekinamuoju kremu tepliojuos, taip negailedama tepu.
Kolkas striju nera, nors pilvas jau kaip pas drambli.
Papildyta:
Man atrodo kad betkoki krema, tepala ar losiona nestumo metu galima. Juk ne vienas kremas ar aliejus neprasiskverbia giliau negu, geriausiu atveju, pora sluoksniu odos. Vaikelio tikrai nepasieks

as irgi pamiksuoju, ir kokosu ir sviestmedziu ir Kieh's naturalu drekinama , zodziu svarbiausia tept, jeigu ir bus viena kita strija bent jau zinosim kad viska padarem
Bet kas blogiausia, kad tos strijos isryskeja daznai po gimdymo kai pilvas atgal atsistato

ir pas drauge nebuvo bet po gimdymo menesis praejo ir parode kad visgi liko pora, na bet nebaisiai gal dar visai apmazes kai viskas sugis
O mano savaitgalis su nuotykiais, neziureti silpnu nervu nestukems filmo "Serena"

Paziurejom is pradziu "Visko teorija" jis toks irgi su neigiama emocija, ir paskui iskart ta Serena, tai 23 val sedziu sedziu kaip pradejau kaist, sirdis dauzytis, spaudimas iki lubu turbut ( net nesimatavau nes bijojau dar labiau sustresuot skaicius pamacius) o kazkaip nieko neturiu nuo spaudimo, nebuvo jokiu problemu, o siaube tai gerai kad iki kliniku 10 min tai nuvaziavom su vyru aisku nepatenkintos visos baisiai kad filmus sutrukdem ziuret budincioms

atidare duris pirmi zodziai : "jei gulsit daiktus iskart pasiimkit"

bet viska sumatavo nu tai jau pakrites buvo 140 x 90 bet vistiek laikesi ( jau saltis purte tai jau mazejo) dar pridejo toki dopleri blyn ir gaudo gaudo nepagauna sirdutes, man dar labiau sirdis i kulnus paskui lyg per toli kazkur girdejosi bet nesuprantu is kur pas jas toks dopleris

namie be proiblemu pagauna.. na bet paskui lyg isgirdom jau , tai dave valerijono pagulde pagulet liepe, dar isklausienjo viska, tai viskas nuo streso sake neziuret filmu, o senovej ir knygu moterims neleido skaityti

tai prabuvom iki kokios 1 kol susinormalizavo visai spaudimas pamatavo, ir namo isleido, tai nusipirkau valerijono ir i namus paskui budincioj

Bet tai visa naktis paskui tokia nerami sapnavau nesamones kad gimdau 27 savaite ir tokia kalta jauciuos kad neisnesiojau nu zodziu siaubinga naktis buvo, bet aciu dievui viskas praejo.
O tam Serenos filme nezinau kelintoj sav bet jo pagimde negyva vaika bet jau nemazas nestumas buvo pas ja, tai atrodo taip neemiau i galva bet matyt sirdis paeme

nuo dabar atsiriboju nuo visu "giliu" filmu
Papildyta:
QUOTE(*KaraLinda* @ 2015 03 02, 10:47)
mano mama 4 pagimde ir nei vienos strijos , o va sese viena gimde ir visas pilvas suvarytas.
niekada nezinosi kaip bus , kitos tepa tepa ir vistiek oda truksta, o kitos nieko netepa ir pilvus grazius turi, daug kas nuo odos strukturos priklauso
ir odos drekinimo is vidaus - vandenuko

sako kad vistiek kazkiek geriau kur daugiau vandens geria ir pan., na bent jau mazesne tikimybe striju giliam "isvagojimui"