sveikos,
QUOTE(burbuliacija @ 2015 03 02, 19:18)
Kur
tino dingus

aluo moterie, kaip tu?
ačiū, kad pasigedai

bet aš dar 3 in 1. viską skaitau, bet rašyt nenoriu - tiesiog nekalbadieniai. kažkokios depresijos puola, kaip čia reikia pratraukt paskutinį mėnesį, kaip čia reikės susitvarkyti su dviem kai tik gims ir per naktis prasidės maratonas. o prasidedant pilnačiai, vėl tint pradedu. nuo vakar labia apsunkau - matyt, staigus augimas buvo. nebenoriu niekur vaikščiot, tik gultis traukia. laukiu penktadienio, kai vėl mano mažes matuos, ir mąstau, kad tik ta mažesnioji augtų gerai...
QUOTE(Marselle @ 2015 03 02, 21:22)
As kazkaip galvojau kad tas bio oil yra jau atsiradusioms strijoms naikinti/mazinti.
ne, ne, teptis reikia iš anksto. LT populiariausi tas Bio oil ir dar WELEDA aliejus. aš tai su juo pakaitom tepuosi, malonus kvapelis - visai

ir dabar kovą jam didelė nuolaida
http://evaistine.cam...u-weleda-100-ml mąstau, gal dar ir man reikia nusipirkt
QUOTE(Atisa @ 2015 03 03, 10:26)
mergaites, gal jau kas domejotes ismokom motinystes? idomu, kaip skaiciuoja tevystes pasalpa (na, to vieno menesio), jei pas vyra IV? ir kaip antrus metus skaiciuoja, jei nuo vyro imti? pradedu deliotis, kaip cia finansiskai geriau susideliot
aqš jau gavau motinystės pašalpą. o kas domina? tėvystės pašalpa 100proc.
QUOTE(Edena @ 2015 03 03, 11:51)
pasidalinsiu dar savo nuogastavimais - kazkoks jausmas keistas pradeda apimt, kad dabar dar galiu eit visur viska veikt, o nuo gimimo nebus visai kam palikt vaiko nebent vyrui pora valandu, bet pvz kad bus vasara su vyru iseit vakare i senamiesti ar panasiai tai kaip ir nenusimato galimybiu , nuo gimimo busiu vienintelis zmogus 24 val praktiskai su vaiku ir niekas nepapavaduos

Kazkaip baime imt pradejo kad net i kirpykla isvaziuot bus problema didele kol priaugs koki amziu kad aukle kokia galetu jau pasilikt
nu tai tokia ta mamų realybė. pas mus darbe matydavau, kaip mamos kaifuoja ištrūkę keliom valandom į kirpyklą ar masažą

bet kartais vaikiuką atsiveža, nes nėra kur jo padėt. dabar jau nuo gimimo visos turėsim priedą prie saves kokiem keliem metams.