Įkraunama...
Įkraunama...

Svoriuk, renkies šmutkes ir varai lauk!

QUOTE(afi @ 2015 04 08, 12:35)
sveikos 4u.gif

ateinu su kava gal kas i kompanija?
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu už aštuonias savaites atsiimt reik lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rivadera: 08 balandžio 2015 - 22:56
QUOTE(rivadera @ 2015 04 08, 23:55)
nu už aštuonias savaites atsiimt reik  lotuliukas.gif

Berods tu rašei, kad nori padaryt vyrui siurprizą pagražėjusi, ar aš kažką maišau? Kiek numetei nuo paskutinio jūsų pasimatymo?
Atsakyti
sveikos, mane isbrauket, na nieko. as retai uzeinu. bet kai numesiu visus tuos savo 5 kg, jeigu kada nors taip atsitiks unsure.gif , tai ateisiu pasigirti wub.gif
sekmes jums visoms
Atsakyti
Labu, as su lygiu nulu... g.gif velykiniai kausinukai dar pas mane ant uodegos doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(zydra30 @ 2015 04 10, 20:52)
sveikos, mane isbrauket, na nieko. as retai uzeinu. bet kai numesiu visus tuos savo 5 kg, jeigu kada nors taip atsitiks  unsure.gif , tai ateisiu pasigirti  wub.gif
sekmes jums visoms

Lenteles esme - prisiduoti, na jei neina kiekviena penktadieni bent kas antra 4u.gif o kadangi to nebuvo, tj ir isbraukiau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2015 04 09, 08:51)
Berods tu rašei, kad nori padaryt vyrui siurprizą pagražėjusi, ar aš kažką maišau? Kiek numetei nuo paskutinio jūsų pasimatymo?

jop, aš. apie 4kg nukrito. šiandien nesisvėriau. užimta diena labai doh.gif o dar vakare vyno taurę taip skaniai su drauge išragavom...
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

Pagaliau savaitgalis ir svarbiausia sauletas ir siltas bigsmile.gif siandien laukia daug namu tvarkymo doh.gif o taip tyngiu, kad negaliu lotuliukas.gif nu bet kaip nors, o po to su maze eisim i lauka paslampineti bigsmile.gif
Atsakyti
is vakardienos... super praleistas laikas wub.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
beje, raskit skirtumu smile.gif

2012 06 menuo (svoris apie 88 kg)

user posted image

ir 2015 04 (svoris 64 kg ...po geros velykines savaites lotuliukas.gif )

user posted image

svoris, beje, mano, o ne kumeles lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laina12: 12 balandžio 2015 - 13:47
Laina thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas su kava 4u.gif

Laina super bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif As su arbata. Laina, gerai atrodai thumbup.gif Vakar buvom sveciuose, tai privalgiau uzkandos prie alaus unsure.gif Ai, norejau paklaust, ar ka valgot uzkandziams namie - riesutai, vaisiai jau pabodo, gal kokius gardzius kepinukus ar ka rekomenduotumet.
Atsakyti
laba
del uzkandziu , tai net nezinau... as valgau 5-6 kart normaliai... na buna, kartais, kokiu riesutu uzkremtu, ar surio atsipjaunu... bet siaip, geriau kokio silto maisto uzvalgau - ir sociau, ir sveikiau. Nes visokie uzkandziai - jais sunkiai pasisotini, bet kaloriju dazniausia turi labai daug doh.gif
Atsakyti