Įkraunama...
Įkraunama...

Svoriuk, renkies šmutkes ir varai lauk!

na, lietus begimui gi netrukdo wink.gif
labas is ryto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2015 03 28, 09:41)
na, lietus begimui gi netrukdo wink.gif
labas is ryto smile.gif

Kad netrukdo kai krapnoja, o sirgt tai as nenoriu. Nes ir vejas nemazas. Bet jau saulelė atkopė smile.gif
O as valgau gustavo pyraga. Mazai cukraus ir daug kriausiu smile.gif
Tai bėgsiu po poros valandu isdegint
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Pas mus lyja verysad.gif Vakare eisim į vaikų balių lotuliukas.gif
Atsakyti
laba
ir mes buvom vakar baliuj, bet ne vaiku biggrin.gif ... Privalgiau saslo, taip seniai buvau valgius. Nors namie galim issikept kiekviena savaitgali, na, bet kazkaip neprisiruosiam doh.gif

bet vakarykstis - toks 'lengvas' - vistienos biggrin.gif . paskui dar labai skaniu keksiuku, ir gabala torto. Na, ir sampes , zinoma. Bet labai kazkaip normaliai... nesijauciau baisiai persivalgius ... net keista biggrin.gif
Atsakyti
Labuka smile.gif 4u.gif
Lentuke 4u.gif
Zydra30 kita karta braukiama is lentukes 4u.gif
user posted image
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

Kaip savaitgalis praejo?
mes tai sestadieni buvom gimtadienyje, o sekmadieni ramiai namie prasedejom su maze, darem krepseli velykini i darzeli, kaip nekenciu as kuribiniu darbeliu doh.gif lotuliukas.gif

Lauke pila lietus ir vejas labai nesmagus doh.gif kur pavasaris? blink.gif
Atsakyti
pabėgo pavasaris.
O aš laukiu,kada sūnus pradės į darželį eiti ir reiks daryti tas užduotis.
Šiandien nei dietos nei sporto mano dienotvarkėj nebuvo. prikepiau daug grybuku ir viščiukų biggrin.gif
Vakar netikėtai pas sesę porai valandų nuvykom, tai grįžęs sukus užsimanė sasės biggrin.gif
Atsakyti
aciu uz lentele 4u.gif
man darbo atostogos prasidejo tongue.gif bet tuo paciu ir sesija prasidejo doh.gif vakar baliavojom o siryt egzamina pirmaji variau laikyt biggrin.gif savijauta tokia vech...visa diena po to lovoj pragulejau. laukiu kada isaus nauja diena su nuostabia savijauta.
vakar dar kumina aplankiau. Turi jie menesio laiko leliuka. Jetus kokio svelnumo grazumo tie kudikeliai wub.gif pati uzsinaniau vienu momentu, bet neee dar anksti smile.gif
Atsakyti
Labas rytas
Prisidaviau su svoriuku 4u.gif Kitą savaitę gali būti, kad neprisiduosiu, nes išvykstam atostogų smile.gif Grįšiu į doros kelią balandžio viduryje smile.gif
Atsakyti
Laba smile.gif

O mano svoriukas sokinejo, rode 57,5 net pries kelias dienas, bet siandien vis tiek 58 tai ties tuo ir apsistosiu. Prisiduodu su 0 biggrin.gif

Kas geresnio? Ka beveikiat?
Ps kur atostogaut isvyksti? wink.gif
Atsakyti
laba,
siandien pas mane tokis pliusas, kad dauguma is jusu turbut, plaukus nusirautu lotuliukas.gif 63.9 kg (kai ana penkt. buvo 61.7 ) biggrin.gif na, bet ner ko noret - 'sventes', plius daug maisto (ne tik kalorijom, bet ir 'turiniu' biggrin.gif ) ...
Norejau parasyt , kad kt penktadieni vel bus didelis minusas, ale prisiminiau - gi bus velykos... kokie cia dar minusai gali but biggrin.gif bus maisto ir bus sampes... wub.gif minusus darysim dar po savaites lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2015 04 03, 08:39)

Anksti keliesi biggrin.gif
Aš net pamiršau šiandien pasisvert, gal net ir nesisversiu, nes greit Velykos..
Atsakyti