labas is ryto
na, lietus begimui gi netrukdo 
labas is ryto
labas is ryto
QUOTE(laina12 @ 2015 03 28, 09:41)
Kad netrukdo kai krapnoja, o sirgt tai as nenoriu. Nes ir vejas nemazas. Bet jau saulelė atkopė
O as valgau gustavo pyraga. Mazai cukraus ir daug kriausiu
Tai bėgsiu po poros valandu isdegint
laba
ir mes buvom vakar baliuj, bet ne vaiku
... Privalgiau saslo, taip seniai buvau valgius. Nors namie galim issikept kiekviena savaitgali, na, bet kazkaip neprisiruosiam
bet vakarykstis - toks 'lengvas' - vistienos
. paskui dar labai skaniu keksiuku, ir gabala torto. Na, ir sampes , zinoma. Bet labai kazkaip normaliai... nesijauciau baisiai persivalgius ... net keista
ir mes buvom vakar baliuj, bet ne vaiku
bet vakarykstis - toks 'lengvas' - vistienos
Labuka
Lentuke
Zydra30 kita karta braukiama is lentukes
Lentuke
Zydra30 kita karta braukiama is lentukes
labas rytas
Kaip savaitgalis praejo?
mes tai sestadieni buvom gimtadienyje, o sekmadieni ramiai namie prasedejom su maze, darem krepseli velykini i darzeli, kaip nekenciu as kuribiniu darbeliu
Lauke pila lietus ir vejas labai nesmagus
kur pavasaris?
Kaip savaitgalis praejo?
mes tai sestadieni buvom gimtadienyje, o sekmadieni ramiai namie prasedejom su maze, darem krepseli velykini i darzeli, kaip nekenciu as kuribiniu darbeliu
Lauke pila lietus ir vejas labai nesmagus
pabėgo pavasaris.
O aš laukiu,kada sūnus pradės į darželį eiti ir reiks daryti tas užduotis.
Šiandien nei dietos nei sporto mano dienotvarkėj nebuvo. prikepiau daug grybuku ir viščiukų
Vakar netikėtai pas sesę porai valandų nuvykom, tai grįžęs sukus užsimanė sasės
O aš laukiu,kada sūnus pradės į darželį eiti ir reiks daryti tas užduotis.
Šiandien nei dietos nei sporto mano dienotvarkėj nebuvo. prikepiau daug grybuku ir viščiukų
Vakar netikėtai pas sesę porai valandų nuvykom, tai grįžęs sukus užsimanė sasės
aciu uz lentele
man darbo atostogos prasidejo
bet tuo paciu ir sesija prasidejo
vakar baliavojom o siryt egzamina pirmaji variau laikyt
savijauta tokia vech...visa diena po to lovoj pragulejau. laukiu kada isaus nauja diena su nuostabia savijauta.
vakar dar kumina aplankiau. Turi jie menesio laiko leliuka. Jetus kokio svelnumo grazumo tie kudikeliai
pati uzsinaniau vienu momentu, bet neee dar anksti
man darbo atostogos prasidejo
vakar dar kumina aplankiau. Turi jie menesio laiko leliuka. Jetus kokio svelnumo grazumo tie kudikeliai
Labas rytas
Prisidaviau su svoriuku
Kitą savaitę gali būti, kad neprisiduosiu, nes išvykstam atostogų
Grįšiu į doros kelią balandžio viduryje
Prisidaviau su svoriuku
Laba 
O mano svoriukas sokinejo, rode 57,5 net pries kelias dienas, bet siandien vis tiek 58 tai ties tuo ir apsistosiu. Prisiduodu su 0
Kas geresnio? Ka beveikiat?
Ps kur atostogaut isvyksti?
O mano svoriukas sokinejo, rode 57,5 net pries kelias dienas, bet siandien vis tiek 58 tai ties tuo ir apsistosiu. Prisiduodu su 0
Kas geresnio? Ka beveikiat?
Ps kur atostogaut isvyksti?
laba,
siandien pas mane tokis pliusas, kad dauguma is jusu turbut, plaukus nusirautu
63.9 kg (kai ana penkt. buvo 61.7 )
na, bet ner ko noret - 'sventes', plius daug maisto (ne tik kalorijom, bet ir 'turiniu'
) ...
Norejau parasyt , kad kt penktadieni vel bus didelis minusas, ale prisiminiau - gi bus velykos... kokie cia dar minusai gali but
bus maisto ir bus sampes...
minusus darysim dar po savaites
siandien pas mane tokis pliusas, kad dauguma is jusu turbut, plaukus nusirautu
Norejau parasyt , kad kt penktadieni vel bus didelis minusas, ale prisiminiau - gi bus velykos... kokie cia dar minusai gali but