Įkraunama...
Įkraunama...

Svoriuk, renkies šmutkes ir varai lauk!

laba si Sventu Velyku ryta !!!
Noriu palinketi visiems ir visoms - sveikatos, dziaugsmo, meiles, laimes, santarves ir ramybes !!! Su pavasariu ir atgimimu !!! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2015 04 03, 07:39)
laba,
siandien pas mane tokis pliusas, kad dauguma is jusu turbut, plaukus nusirautu lotuliukas.gif 63.9 kg (kai ana penkt. buvo 61.7 ) biggrin.gif na, bet ner ko noret - 'sventes', plius daug maisto (ne tik kalorijom, bet ir 'turiniu' biggrin.gif ) ...
Norejau parasyt , kad kt penktadieni vel bus didelis minusas, ale prisiminiau - gi bus velykos... kokie cia dar minusai gali but biggrin.gif bus maisto ir bus sampes... wub.gif minusus darysim dar po savaites lotuliukas.gif

va va ir man kol viščiukų prikepiau mano svoris nejudėjo, po šeštadienio kilo, labai mėgstu žuvį silkes ir t.t. o šįryt nelipau jau. nu visą dieną vakar tai vieno tai kito o vakare dar užviršijau šampe doh.gif taip kad dabar mankšta sportklubas ir vanduo...
Atsakyti
labas mergicos,
kaip ta pavasarine atgimimo apsivalgymo svente praejo? biggrin.gif

pas mus visai smagiai... Pirma diena niuresne, nes oras buvo kazkoks pusiau kaledinis doh.gif . O vakar tai labai smagiai po gamta pasivaiksciojom ... ir saslo pasikepem ...

o nuo siandien orai vis geryn thumbup.gif: tai judesio netruks smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Sventes praejo labai smagiai, netruko apsivalgymu bet nuo siandien jau pradesiu purtyt. Ikalsiu vaisiu kokteili ir eisiy sportuot wink.gif
P.s. kiek marguciu sukirtot? As kokius 4-5 biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, aš tai net negaliu pasakyt, kad persivalgiau, taip, gabalėlį torto vieną, kitą dieną, bet nekimšau visko iš eilės ax.gif Gražus oras bigsmile.gif Pagaliau lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif su praejusiom 4u.gif

Is lenteles isbraukta Sila85 4u.gif ir Zydra30 4u.gif
lentele 4u.gif
user posted image

Pati prisdavau su uh kokiu pliusu..nu alko alko edam edam ir pliusas blush2.gif na bet tikiuos greit pamesti ax.gif gal biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gagutee @ 2015 04 07, 14:11)

Pati prisdavau su uh kokiu pliusu..nu alko alko edam edam ir pliusas  blush2.gif  na bet tikiuos greit pamesti  ax.gif  gal  biggrin.gif

aciu uz lentele 4u.gif
Gegute jau penktadieni bus minusas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gagutee @ 2015 04 07, 15:11)
Pati prisdavau su uh kokiu pliusu..nu alko alko edam edam ir pliusas  blush2.gif  na bet tikiuos greit pamesti  ax.gif  gal  biggrin.gif

paziurek i mano pliusa, ir apsiramink biggrin.gif ... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(afi @ 2015 04 07, 15:15)
aciu uz lentele 4u.gif
Gegute jau penktadieni bus minusas biggrin.gif

g.gif but neblogai biggrin.gif siandien svari diena biggrin.gif ale kazi kaip ten kitos iki penkt bus dienos g.gif lotuliukas.gif

QUOTE(laina12 @ 2015 04 07, 15:43)
paziurek i mano pliusa, ir apsiramink biggrin.gif ...  lotuliukas.gif

blink.gif lotuliukas.gif nematau, mano pliusas temdo viska doh.gif thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
laina12 tau tai nereiks nei penktadienio ir viska isjodinesi lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano vyras šį savaitgalį grįžta tai tikiuos ir aš nemažai išjodinėsiu lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

ateinu su kava gal kas i kompanija?

QUOTE(rivadera @ 2015 04 07, 22:09)
Mano vyras šį savaitgalį grįžta tai tikiuos ir aš nemažai išjodinėsiu  lotuliukas.gif  blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti