Įkraunama...
Įkraunama...

Svoriuk, renkies šmutkes ir varai lauk!

QUOTE(zydra30 @ 2015 02 27, 18:18)
sveiki. as siek tiek buvau atitrukus nuo "sito reikalo", atostogu buvau, bet dabar vel grizau ir vel stengsiuos kaip ir jus wink.gif

QUOTE(gagutee @ 2015 02 27, 19:38)
Del ilgo tarpo neprisidavimo, ir neperspejimo- pvz kad gal mi  lenteleje atostogas, is lenteles isbraukiau  ax.gif  biggrin.gif

Pfiu zinok Zydra30- neisbraukiau g.gif biggrin.gif bet jau buvai ant ribos, jei nori atsiusk duomenukus - jei ne penkt, tj sestadienio gali svory atsiusti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(rivadera @ 2015 02 27, 16:59)
aš irgi va čia pradėjau pas jus lankytis, motyvacija atsirado ir vietoj 67 jau 65kg, be jokių dietų didelių. Nesportavau paskutines dienas, baiginėjau sirguliuoti, bet valgiau normaliau, mėsa kepta be riebalų, daugiau daržovių. be bulvių. vaikui tik jų išverdu. ir va gražėju akyse. Dar užsiimt šiaurietišku ėjimu planuoju, biškiuką sporto ir bus laaabai geras mano kūnas biggrin.gif svarbiausia išgražėt iki rugpjūčio, vestuvės laukia smile.gif
beje, mano gimtadienis kovo 4d  ax.gif
einu pasportuoti biggrin.gif studijų metais labai daug sportuodavau ir ant svorių, tai ohoho kokie raumenys ir presas buvo... bet sporto salė buvo už kelių žingsių ir nemokama, o dabar važiuoti reikia ir dar mokėt nemažai, ko pas mane dabar neįmanoma  verysad.gif

4u.gif nenori i lentele? bigsmile.gif biggrin.gif

Beja ta proga lentele 4u.gif pasidziaukime pas visas minusiukai drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gagutee @ 2015 02 28, 17:32)
Pfiu zinok Zydra30- neisbraukiau  g.gif  biggrin.gif  bet jau buvai ant ribos, jei nori atsiusk duomenukus - jei ne penkt, tj sestadienio gali svory atsiusti  biggrin.gif

dekui smile.gif
as net i sporto kluba uzsirasiau, bandysiu kazkaip rasti laiko.
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2015 02 27, 15:15)

zodziu - arkliai seriasi pilnu tempu - vadinasi salciu nebebus biggrin.gif . Siandien atvaikiau savo storule - po prakaitu apsiputojus kumele...silta vadinasi biggrin.gif
as jau aciu die, baigiu pasveikt. tik sloga beliko ...

Ryt pavasaris biggrin.gif

QUOTE(rivadera @ 2015 02 27, 16:59)
Šiemet akinių metai, mano vyras irgi po penkių ar šešių metų akinius nusipirko biggrin.gif

Mano dukrai išrašė akinius, reikės važiuoti užsakinėti doh.gif Mes su vyru tobulai matom, tai man šokas čia buvo verysad.gif

Šiandien buvau kirpykloje, pasigražinau, nuotaika pakilo ax.gif

Olinda, ačiū už lentelę wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ccaraite: 28 vasario 2015 - 21:54
QUOTE(zydra30 @ 2015 02 28, 19:40)
dekui smile.gif
as net i sporto kluba uzsirasiau, bandysiu kazkaip rasti laiko.

thumbup.gif saunuole thumbup.gif eh man ir reik...bet ir nenumanau kaip su laiku sustvarkyt r seip, nzn kur ca geriau butu g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ne olinda lentele dare o gagutee biggrin.gif beje aciu gagutei 4u.gif
Ryt manes laukia alaus vakaras thumbup.gif beje kreipiuos i alaus megejas, ar uzkandziaujat ka prie alaus, jei taip tai ka? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Crystel* @ 2015 02 28, 23:17)
Ne olinda lentele dare o gagutee biggrin.gif beje aciu gagutei  4u.gif
Ryt manes laukia alaus vakaras  thumbup.gif beje kreipiuos i alaus megejas, ar uzkandziaujat ka prie alaus, jei taip tai ka? smile.gif

4u.gif biggrin.gif
Mmmm na as pvz kaip kada.. blush2.gif seip be proto man skanu cipsai ( astrus butinai), surios lazdeles kokios, kepta duona, ir tuc tuc sausainukai biggrin.gif bewt kadangi viskas be proto "Sveika", pasitenkinu kartais pora kasneliu blush2.gif biggrin.gif arba is vis ne vienu biggrin.gif

Skaiciau db knyga- ne visa, bet didesne daly apie mityba ("KAIP ILGAI IR SVEIKAI GYVENTI"- Michail Tombakns), tj atsirado daliu kurios sudomno pvz :
"Šiuolaikinis mokslas tiria, kiek kalorijų duoda virškinamas maistas. Senovės mitybos žinovų kalorijos nedomino. Jiems pagrindinis kriterijus buvo maisto energija ir informacija bei šių dalykų poveikis organizmui. Pavyzdžiui, obuolys žiemą ir vasarą turi tiek pat kalorijų, tačiau suvalgyti ji karštą vasarą yra viena, o šaltą žiemą - visai kas kita. Vienu ir kitu laiku to paties produkto poveikis bus skirtingas. Paprastai žiemą nuo obuolių skauda skrandį, pučia vidurius ar pan. Kaloringumu tokį reiškinį paaiškinti sunku, o remiantis senovės mitybos žinovų teorija, - lengva. Obuolys turi informacijos apie vasarą. Jame esanti energija skirta organizmui drėkinti ir žvalinti (vėsinti). Obuolys vėsina jau pačiu savo saldumu ir rūgštumu. Pasak senovės mitybos žinovų, kiekvienas produktas turi informacijos apie kraštą, kuriame turi informaciją pagal parametrus šiluma - šaltis, drėgnumas - sausumas ir kt. Kaip matome, mūsų protėviai matė dalyko esmę, todėl maistas jiems buvo vaistas, vietoj vaistų jie vartojo maistą. Galime tik apgailestauti dėl to, kaip šiuolaikinis mokslas susiaurino mūsų požiūrį į mitybą - mūsų gyvenimo pagrindą. Senovės mitybos žinovai skirstė žmones į tris tipus pagal organizmo gebėjimą pasisavinti produktus: X (vėjas), Y (tulžis), ir Z (gleivės)."

Toliau aprasomi tipai :
"X TIPAS
Išoriniai bruožai
1. Smulkūs kaulai, liesa figūra, ūgis nedidelis arba didelis,
nuolatinis šalimas, prigimtinis bailumas.
2. Smulki, laiba plaštaka, palietus šalta ir sausa.
3. Greiti kūno judesiai, lengva eisena.
Organizmo fiziologinės ypatybės
1. Normali mityba nedidina kūno masės; virškinimo
sutrikimai.
2. Miegas trumpas, negilus.
Psichinės ypatybės
1. Dvasinė pusiausvyra, gyvybingumas.
2. Greitai įsimena, bet greitai ir pamiršta.
3. Greitai susipažįsta, lengvai bendrauja - komunikabilus.
Ką mėgsta valgyti?
Daug šilto riebaus maisto.
Metų laikai
1. Mėgsta šiltą metų laiką.
2. Sunkiai pakelia šaltą metų laiką: žiemą oda tampa
sausa.
Galimi negalavimai
Odos sausumas, vidurių užkietėjimas, sąnarių ir kaulų
skausmai.
Naudingiausi sveikatai produktai
Kruopos: ryžių, kvietinės, miežinės, kukurūzų, grikių.
Pieno produktai: visi, bet su saiku.
Saldumynai: medus, cukrus, džemai, uogienės.
Aliejus: visų rūšių.
Vaisiai: visi saldūs vaisiai, melionai, arbūzai.
Daržovės: burokai, morkos, šparagai, bulvės, agurkai,
svogūnai; rekomenduojamos nevirtos, nekeptos.
Riešutai: visų rūšių.
Gyvūniniai produktai: jautiena, kiauliena, triušiena, antiena,
žuvis, vištiena, kiaušiniai.
Prieskoniai: svogūnai, česnakai, imbieras, cinamonas,
juodieji pipirai, kmynai, druska, garstyčios.
Sriubos: dilgėlių, česnakų; mėsos sultiniai.
"

Idomu? g.gif biggrin.gif bigsmile.gif
Papildyta:

Tesinys biggrin.gif
"Y TIPAS
Išoriniai bruožai

1. Vidutinis kūno sudėjimas, plaukai rusvi, ploni arba
žili, plikė, aiškus protas.
2. Plaštaka vidutinio dydžio, palietus šilta, maloni.
3. Judesiai ramūs, eisena normali, sklandi.
1. Virškinimas geras, bet įprastu laiku neužvalgius atsiranda
jaudrumas.
2. Miegas normalus. Dažni sapnai.
Psichinės ypatybės
1. Stropumas, tvarkingumas.
2. Įsimena kartais gerai, kartais sunkiai.
3. Susinervina dėl menkiausios priežasties.
Ką mėgsta valgyti?
Šaltą valgį saikingai.
Metų laikai
1. Sunkiai pakelia karštį, vasarą greitai išsenka.
2. Mėgsta pavasarį, šiltą rudenį, šiltą drėgną orą.
Galimi negalavimai
Įvairūs uždegimai su karščiavimu, virškinimo organu,
kepenų ligos, rėmuo, nerimas ir irzlumas.
Šalti, daugiausia skysti patiekalai ir gėrimai (arbata, mineralinis
vanduo, kava).
Kruopos: kvietinės, avižinės, miežinės, daiginti kviečiai,
baltų ryžių, kukurūzų.
Pieno produktai: sviestas, lydytas sviestas.
Saldumynai: visi; valgyti saikingai, išskyrus medų.
Aliejus: alyvų, saulėgrąžų, kukurūzų.
Vaisiai: visi saldūs vaisiai, džiovinti vaisiai, melionai, arbūzai,
citrinos, greipfrutai, apelsinai.
Daržovės: moliūgai, agurkai, bulvės, kopūstai, ankštinės
daržovės, petražolės (šaknys ir lapeliai).
Gyvūniniai produktai: jautiena, kiaušinių tryniai, žuvis,
aviena, jūros gyvūnai.
Prieskoniai: kalendra, cinamonas, juodieji pipirai, krapai,
kartais česnakai.
Sriubos: daržovių.
"
Ir paskutinis :
"Z TIPAS
Išoriniai bruožai

1. Stambūs kaulai, polinkis tukti.
2. Plaštaka plati, palietus šalta ir drėgna.
3. Judesiai sklandus, laisvi, eisena lėta, sunki.
1. Fiziologiniai procesai gana lėti.
2. Valgo nedaug, bet kūno masė didėja sparčiai, o tiesėja
sunkiai.
3. Miegas ramus. Mėgsta pamiegoti. Reikia ne mažiau
kaip 8 valandų miego.
Psichinės ypatybės
1. Labai atsargus. Pirma viską apmąsto, tik tada veikia.
2. Įsimena greitai, atsimena gerai.
3. Vidinė ramybė. Sunku išmušti iš pusiausvyros. Bet
kai užpyksta, smarkiai barasi.
Ką mėgsta valgyti?
Nedaug Šilto, sauso, neriebaus maisto.
Metų laikai
Nemėgsta lietingo oro, ypač - drėgmės, nuo jos linksta
į depresiją.
Galimi negalavimai
Tukimas, depresija, nuolat kamuojantis šaltis, odos blyškumas,
dažna sloga.
Šilti, lengvai virškinami valgiai ir gėrimai - žolių arbatos,
mineralinis vanduo.
Reikia stengtis mažiau valgyti.
Kruopos: miežinės, kukurūzų, sorų, grikių, avižinės,
ryžių. Pieno produktai: liesas pienas, šviežias sviestas, geltonasis
sūris, grietinė, kefyras.
Saldumynai: medus.
Aliejus: visų rūšių, ypač kukurūzų.
Vaisiai: obuoliai, kriaušės, granatai, vynuogės, svarainiai,
arbūzai, melionai; saldžių vaisių reikia valgyti mažiau.
Daržovės: bulvės, morkos, kopūstai, svogūnai, pomidorai,
ropės, žalios daržovės, moliūgai, salierai, špinatai, petražolės,
ankštinės daržovės, žirniai.
Riešutai: visų rūšių.
Gyvūniniai produktai: viščiukai, kiaušiniai, jautiena,
kiauliena, vėžiai, vištiena.
Prieskoniai: pagal skonį; mažiau vartotina druskos.
Sriubos: daržovių, žirnių; neriebūs mėsos sultiniai.
"

"Dažnai žmonės būna mišraus tipo. Jiems vieno tipo bruožai paprastai pasireiškia labiau, kito - mažiau. Taigi skirstymas į tipus yra sąlygiškas. Sudaryti individualiam valgiaraščiui reikia imti gimimo datą, laiką ir vietą. Tačiau vis tiek, taikantis prie tipo pagal mano pateiktus bruožus, galima maždaug susidaiyti valgiaraštį iš tokių produktų, kurie užtikrins Jums kuo geriausią sveikatą. Kad valgis atitinka Jūsų tipą, galima spręsti iš savijautos permainų:
1. Padidėjęs protinis ir fizinis aktyvumas.
2. Pagerėjusi klausa ir rega.
3. Akys tapo Švarios.
4. Liežuvis tapo rausvas (išnyko balsvai pilkšvos apnašos).
5. Pakito veido spalva.
6. Geriau pradėjo augti nagai ir plaukai.
"
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Aiu uz lentele 4u.gif pas gegute su Laina ohoho kokie minusiukai bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas, as su kava wink.gif

Keliausiu i darba, siandien vel ilga diena nusimato. Brolis pastebejo mano pokycius, sake mano raktikaulai kaip pas anoreksike, zdz ispeike kad baisiai atrodau biggrin.gif neveltui pats apvalutis.. biggrin.gif
Gagutee idomi ta tavo knygute atrodo, as priklausau pirmam tipui manyciui. Tik idomu kiek cia tiesos smile.gif
Atsakyti
Įrašykite ir mane į lentelę ax.gif

Labas 4u.gif
aš vakar pasišampaninau, tai bijojau ir ant svarstyklių lipti. šiandien ryte kruasano pusę taip skaniai sukirtau, kad net širdis atsigavo.
Taigi eisim balsuoti šiandien biggrin.gif

apie kariuomenę tai aš tikrai už. tik va turėtų sudaryt sąlygas, kad dirbantys grįžtų į tą patį darbą ir mokėti bent 500eur kad šeimos nenuskriaustų visiškai. čia mano nuomonė.
o kokias suknias jūs renkatės? g.gif

Pas mus superinis oras tai rengiuu vaiką ir pirpinam į lauką saulute džiaugtis smile.gif
su pavasariu, damos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(afi @ 2015 03 01, 01:31)
Sveikos smile.gif

Aiu uz lentele 4u.gif  pas gegute su Laina ohoho kokie minusiukai bigsmile.gif  thumbup.gif

ax.gif na jo siandien mane jau kirkino, ka as darau kad matos jog tikrai sukudau ir nemazai, is vienos puses malonu, nes pastebi aplnkiniai, bet is kitos na tiesiog nieko super nedarau - tiesiog nevalgau s.... blush2.gif biggrin.gif del didelio minuso, galvojau gal momentinis, bet ziuru laikosi stabiliai ki dabar toks svoris g.gif tj gal rimtai tiek nukrto ax.gif

QUOTE(Crystel* @ 2015 03 01, 09:54)
Labas rytas, as su kava wink.gif

Gagutee idomi ta tavo knygute atrodo, as priklausau pirmam tipui manyciui. Tik idomu kiek cia tiesos smile.gif

g.gif as treciam, nors... maisyt...bet daugiau paskutinis pasireiskia biggrin.gif tiesos- a velnias zino, ten daug prirasyta, apie maisto derinima pvz blush2.gif biggrin.gif

QUOTE(rivadera @ 2015 03 01, 12:57)
Įrašykite ir mane į lentelę  ax.gif

o kokias suknias jūs renkatės? g.gif

biggrin.gif tai atsiusk duomenukus biggrin.gif
Ai cia tipo visus s proto vede sukneles foto, nes skirtingai mate visi ja - vieni melyna su juodu, kiti balta su auksiniu...treti abejus varijanus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gagutee @ 2015 03 01, 21:00)
ax.gif  na jo siandien mane jau kirkino, ka as darau kad matos jog tikrai sukudau ir nemazai, is vienos puses malonu, nes pastebi aplnkiniai, bet is kitos na tiesiog nieko super nedarau - tiesiog nevalgau s....  blush2.gif  biggrin.gif  del didelio minuso, galvojau gal momentinis, bet ziuru laikosi stabiliai ki dabar toks svoris  g.gif  tj gal rimtai tiek nukrto  ax.gif
g.gif  as treciam, nors... maisyt...bet daugiau paskutinis pasireiskia  biggrin.gif  tiesos- a velnias zino, ten daug prirasyta, apie maisto derinima pvz  blush2.gif  biggrin.gif
biggrin.gif  tai atsiusk duomenukus  biggrin.gif
Ai cia tipo visus s proto vede sukneles foto, nes skirtingai mate visi ja - vieni melyna su juodu, kiti balta su auksiniu...treti abejus varijanus biggrin.gif

Chameleonas lotuliukas.gif Ryt atsiųsiu. Pažiūrėsiu lentelėj per kompą ko reik
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

Kaip savaitgalis?

koks lauke slykstus oras blink.gif nesuprantu kur pavasaris blink.gif
Atsakyti