Įkraunama...
Įkraunama...

Svoriuk, renkies šmutkes ir varai lauk!

savaitgalis super buvo...labas rytas
vakar taip sauniai prasinesiau ant zirgo per laukus - isjojau pavasario ieskot biggrin.gif nu nezinau , gal radau, gale ne biggrin.gif vieversiu negirdejau, nors jau turi but parskride..tik gulbiu pulka sutikau parlekiant. TAip silta buvo vakar, sauleta...siandien tai jau nebe. va, ka tik spoka uzmigdziau lauke, nesmagu - vejas, dregme, apniuke...
na, bet ateis tas pavasaris, niekur jis nedings biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Vakar mano gale oras buvo fantastika, o siandien baisus. Lyja ir vejas didziulis :/ dvi dienas svenciau ir nesigrauziu, nes buvo labai smagu biggrin.gif siandien vel doros kely.. ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

Pas mus tiek vakar tiek siandien bjaurus oras sad.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Oras depresijon varo doh.gif Po savaitgalio mėsyčių kepimo lauke, užsivirinau pliusą blush2.gif
Atsakyti
ccaraite, tualete pasedesi ir nebebus pliuso biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai ant kojų visas dienas. Nėr kada prisės. Vidurį savaitės švęs nori doh.gif ir tortą gaminau. Bet bet nenusižengiau ir toliau keliauju į minusiuką. Tikiuos nepagesiu blush2.gif
Atsakyti
Na prisikirtau siandien susi prisidariusi su sūnum, dar torto gabaliuka tai nuo pirmadienio dieta MĖ! Nes ryt sesė atvyksta, savaitgalį draugė ateis tai niekaip neišeis nevalgyt ir nešvęst.
O geriausia dovana iš sūnaus. Atėjo. Stipriai apkabino sako "Tave myliu" nuoširdžiausia ir geriausia dovana. wub.gif
Atsakyti
Rivadera galima ir be nesveiko maisto svesti. Prisigamink kokiu uzkanduku skaniu ir nekaloringu bei maistingu ir nebus to pliusiuko smile.gif bet vat alkoholis tai labai didelis priesas biggrin.gif
Papildyta:
Beje siandien tavo gimtadienis ? bigsmile.gif sveikinu!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba, kur prapuolusios, spėju pavasariu džiaugaites, nes pas mane oras tai pasaka bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Crystel* @ 2015 03 04, 21:54)
Rivadera galima ir be nesveiko maisto svesti. Prisigamink kokiu uzkanduku skaniu ir nekaloringu bei maistingu ir nebus to pliusiuko smile.gif bet vat alkoholis tai labai didelis priesas biggrin.gif
Papildyta:
Beje siandien tavo gimtadienis ?  bigsmile.gif  sveikinu!!  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Na matai, užkandukus pasidarau aš (bent stengiuos), kuo sveikesnius, bet va be torto nu niekaip. turiu jį kepti, aišku mažiuką gabaliuką valgau, nu bet kalorijų betkuriam torte doh.gif
išgėriau nepilną taurę šampės (baisiai neskanų atsinešė), tai kaip ir nedaug. nedarau aš grandiozinių gimtadienių, tai daug nėra. bet viskas gi vyksta vakare.. stengiuos nedaug, tik nevisad išeina blush2.gif
ačiū už sveikinimą ax.gif

taip taip, oras pasaką, kai paskambino papasakojo, kad šilalėj prisnigo ir su sniego gniūšte į akį pataikė maniau išdurinėja, bet ne - sniego ten daug doh.gif o pas mus saulė žeme ritinėjasi, 3 val lauke buvom.
Beje šiandien išvaikščiojau vakarykštes nuodėmes ir mažai valgiau, ryt žiūrėsiu ar priaugo ar krito smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Prisiduodu, kad vis dar su Jumis, vis dar galvoju ką ir kiek dedu į burną smile.gif Einu siųsti duomenukus 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas. As irgi cia smile.gif. Duomenu siust net nenoriu, nes po mano atostogu vis dar pliusas. Net pradejau eit i sporto kluba ir baseina, jau buvau pora kartu. Maista ziuriu, kiek galiu, nusizengiu kartais, bet atrodo ne taip jau ir daznai, bet tie bjaurus kilogramai zemyn nejuda. Sekmes visoms jums wink.gif
Atsakyti