Įkraunama...
Įkraunama...

Svoriuk, renkies šmutkes ir varai lauk!

Labas rytas 4u.gif

kaip nuotaikos penktadieni?
Atsakyti
Sveikos merginos. Siandien esu ziaurios nuotaikos,svarstykliu parodymai pribloske..per du men priaugau 4kg! o to svorio ir taip turiu sociai ( 86kg ir 170cm)..Reikia susiimi..tai padaryt imuosi ne pirma karta,bet vis paleidziu vadeles...Siandien ryte isgeriau kavos su pienu, daugiau nieko neimsiu i burna, tik vandenukas,bus iskrovos diena..Skaiciau,kad labai geras dalykas kasdien rasytis ka suvalgai,galvoju pbandyti..gal yr tai praktkuojanciu?
Atsakyti
Labutis wink.gif

Penktadienis mano niekuo neisskirtinis - dirbu visa diena biggrin.gif
kas del maisto rasymo tai as bent jau tikrai uzsirasau telefono uzrasineje. Ir net keliom dienom i prieki pasiplanuoju meniu, pasiziuri kad jame netruktu darzoviu, vaisiu, mesytes. kai viskas pries akis daug lengviau raciona ziureti. ax.gif
arteja moteryciu diena, kokie planai? Lyg zada gera ora bigsmile.gif
per savaite nedaug mano svoriukas pakito, svarbiausia kad nera pliuso po dvieju nuodemingu dienu. Ta proga nusipirkau pavasarine suknele su svarkeliu ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
pas mane + doh.gif 61.3. Isitikinau, norint, kad svoris visada kristu reikia LABAI daug ko atsisakyt ir LABAI mazai valgyt doh.gif jau ir taip prisiziuriu ka dedu I burna, bet.... pas mus amzinai sveciai ir t.t na as ne toks zmogus, kad but uzsidarius nuo visu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astabil @ 2015 03 06, 09:54)
Sveikos merginos. Siandien esu ziaurios nuotaikos,svarstykliu parodymai pribloske..per du men priaugau 4kg! o to svorio ir taip turiu sociai ( 86kg ir 170cm)..Reikia susiimi..tai padaryt imuosi ne pirma karta,bet vis paleidziu vadeles...Siandien ryte isgeriau kavos su pienu, daugiau nieko neimsiu i burna, tik vandenukas,bus iskrovos diena..Skaiciau,kad labai geras dalykas kasdien rasytis ka suvalgai,galvoju pbandyti..gal yr tai praktkuojanciu?

Na kava su pienu jau negera dienos pradzia. Geriau be jo 4u.gif Bet jei daugiau nieko nevalgysi tai gal kaloriju pusdieniui uzteks. Kad tik ryzto nepritruktu tau 4u.gif
Aš ilgą laiką rašiausi. Bet po nukritimo nuo laiptų kai teko mazai judėti nes sulaužiau kojos pirštą, dar vyras su savo padažiukais tai nebesirašiau. Užtat dabar vėl pilna jėgų aš. bigsmile.gif Jau po sporto esu. Namie sportuoju kiek galiu.
Atsakyti
QUOTE(rivadera @ 2015 03 06, 12:27)
Na kava su pienu jau negera dienos pradzia. Geriau be jo  4u.gif Bet jei daugiau nieko nevalgysi tai gal kaloriju pusdieniui uzteks. Kad tik ryzto nepritruktu tau  4u.gif
Aš ilgą laiką rašiausi. Bet po nukritimo nuo laiptų kai teko mazai judėti nes sulaužiau kojos pirštą, dar vyras su savo padažiukais tai nebesirašiau. Užtat dabar vėl pilna jėgų aš.  bigsmile.gif  Jau po sporto esu. Namie sportuoju kiek galiu.

Tai va,kad tik isgerus kavos nuejau pasisvert [buvau nesisverus du men],buciau nebegerus anksciau skaicius pamacius :-D
Man lengviau nevalgyti nieko,nei labai riboti laikantis kokios dietos.Tad labiau tinka iskrovu dienos,o kitomis aisku kuo maziau ir atsirenkant ka valgyt.Turiu elipsini t reniruokli namie,pusvalanduka siandien jau pramyniau:-]
Atsakyti
laba
labai trumpam, vis laiko ner
po visos , tiksliau jau antros savaites atsipalaidavimo, minuso ner, vel pliusiuks... ir dar memkes atkeliavo...tai siandien 64.9 ... bet kaip visad, nesuku mazgu, nes cia ne riebalai, o eilinis svorio svyravimas biggrin.gif ...

QUOTE(astabil @ 2015 03 06, 10:54)

tavo didziausia klaida ir yra - didelis saves ribojimas. paskui nutruksti nuo grandines, persivalgai, ir priaugi daugiau , nei numetei... Siandien va, ryte badausi, diena badausi ir 100 proc, vakare prisirysi visokiu nesamoniu. jei ne vakare, tai ryt - privalgysi daugiau nei reiketu. Merginos, ismokit reguliariai valgyti, nebadauti... kol to neismoksit - tol ir tampysites su savo svoriu +/- ... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(astabil @ 2015 03 06, 13:11)
Tai va,kad tik isgerus kavos nuejau pasisvert  [buvau nesisverus du men],buciau nebegerus anksciau skaicius pamacius :-D
Man lengviau nevalgyti nieko,nei labai riboti laikantis kokios dietos.Tad labiau tinka iskrovu dienos,o kitomis aisku kuo maziau ir atsirenkant ka valgyt.Turiu elipsini t reniruokli namie,pusvalanduka siandien jau pramyniau:-]

Jei ištveri visą dieną tada super. Kartą ar du savaitėj tai yra thumbup.gif
QUOTE(laina12 @ 2015 03 06, 13:41)
laba
labai trumpam, vis laiko ner
po visos , tiksliau jau antros savaites atsipalaidavimo, minuso ner, vel pliusiuks... ir dar memkes atkeliavo...tai siandien 64.9 ... bet kaip visad, nesuku mazgu, nes cia ne riebalai, o eilinis svorio svyravimas biggrin.gif ...
tavo didziausia klaida ir yra - didelis saves ribojimas. paskui nutruksti nuo grandines, persivalgai, ir priaugi daugiau , nei numetei... Siandien va, ryte badausi, diena badausi ir  100 proc, vakare prisirysi visokiu nesamoniu. jei ne vakare, tai ryt - privalgysi daugiau nei reiketu. Merginos, ismokit reguliariai valgyti, nebadauti... kol to neismoksit - tol ir tampysites su savo svoriu +/- ...  cool.gif

Va va. Jei tikrai tikrai istveri dieną su mažai maisto iki 500kcal tada manau verta.jei jei vakare privalgai tada nekas.
Atsakyti
Aš atpratau vakarais valgyt tai man dabar visai gerai. Kažkur per gerą mėnesį. Nei pilvukas gurgia, nei apetitas yra, nieko. Va kaip dvi dienas turėjau nuodėmių tai vieną vakarą gavos taip, kad vakare valgiau. Tai jausmas buvo tragiškas - skrandis jau miegojo turbūt, prasidėjo skausmai, savijauta baisiausia... Vakare jei nuodėmiaut nebent su alkoholiu, ir tai su saiku. Nes kitaip kitą dieną man kapiec. Atprato organizmas ax.gif Pakeitus mitybą mane bėrė, dabar viskas, jokių bėrimų. Grįžtu iš po darbo apie 8 -9 val vakaro tai tokiu metu tik arbatytės, karšta vonia ir apapa. rolleyes.gif Veiklos turėjimas per akis labai padeda thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crystel*: 06 kovo 2015 - 20:20
Ko taip tylu? nejau jau moteryciu diena svenciat? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crystel*: 07 kovo 2015 - 23:23
QUOTE(Crystel* @ 2015 03 06, 20:02)
tokiu metu tik arbatytės, karšta vonia ir apapa.  rolleyes.gif Veiklos turėjimas per akis labai padeda  thumbup.gif

kaip aš pasiilgau vonios... ax.gif o aš vakarais irgi nevalgau, bet sunku. sūnus tai apie 20 dar valgo tai atsilaikyt sunkoka, bet dar pakent4siu ir kaip sakai gi pripranta organizmas, bigsmile.gif
Atsakyti
Negalėjau neparašyt. Skaitau delfi, ten straipsnis " ką valgyt vakare, kad nestorėtume" atidarau o ten iššoka reklama Maxima, tortams -20%! lotuliukas.gif
Vat ir mesk svorį. O man ir krenta bigsmile.gif
Su kovo 8-ąja, mielosios! bis.gif
Atsakyti