QUOTE(Olinda @ 2015 05 18, 13:22)
Labas, tema matosi, kad visai neaktyvi, tad ikeliau kelias foto i musu albuma, gal kuriai atsiras motyvacijos, pamacius mano darbo rezultatus ir pokycius
Visoms geros dienos ir geru rezultatau
O vaikyt...

cia skatos dvieju vaiku mama..jaunikle stirna

eh is taves jau nieko nelike... myliu tavo kojas
Papildyta:
QUOTE(madmozel-mimi @ 2015 05 18, 19:17)
Sveikos, kadangi pastoviai pritrūkstu motyvacijos maitintis taip, kad nebūčiau panaši į dramblį, tad kreipiuosi į jus! Pas jus matau jos galiu gauti su kaupu, o dar tie prisidavimai... dar labiau motyvuoja... Kadangi šiuo metu esu priversta numesti svorio, o ir pačiai norisi, tad tikiuosi priimsite mane į savo smagų būrį... Mano tikslas -10kg... bent pradžiai...
Jau 5 diena kai laikausi japoniškos dietos, tam, kad greičiau nusiridentų bent keli kg, o toliau stengsiuosi maitintis sveikos mitybos principais... Jau tiek info prisiskačiau ša tema, kad net galvoju ir dietologės neprireiks:)
Sveika prisijungus

bet jei jau tiek daug prisskaitei, tj kodel emeisi japoniskos dietos o ne sveikai ir skaniai valgyt?
Nors as ja ir esu bandzius, bet tik kaip rema - pasemiau jos valgiarasty ir susideliojau su savo pagerinimais... net nebadaujant svoris krito..tad gal nebadau? nes kai stosi - prie sveiko- svoris gali nekristi nes jau busi organizma traumavus...