Įkraunama...
Įkraunama...

Svoriuk, renkies šmutkes ir varai lauk!

man ir priminkit. slaptazodi kaip ir turiu bet nebeatsimenu prisijungimo vardo
Atsakyti
QUOTE(gagutee @ 2015 05 18, 20:41)
Sveika prisijungus  4u.gif  bet jei jau tiek daug prisskaitei, tj kodel emeisi japoniskos dietos o ne sveikai ir skaniai valgyt?  g.gif  ax.gif
Nors as ja ir esu bandzius, bet tik kaip rema - pasemiau jos valgiarasty ir susideliojau su savo pagerinimais... net nebadaujant svoris krito..tad gal nebadau? nes kai stosi - prie sveiko- svoris gali nekristi nes jau busi organizma traumavus...  ax.gif

Tiesiog kardiologė leipė, pasistengt ir greičiau numesti svorį, bent iki 26KMI, o šios dietos buvau laikiusis prieš porą metų, ir kilogramai ataugo tik per 1,5metų... Aš daktarei parodžiau valgiaraštį, tai ji palaimino... kadangi pradžioje mano gydymo nuo vaistų, man pasireiškia nuovargis, automatiškai kalorijų išnaudojimas sumažėjo... tad ji man dabar nėralabai žalinga...
O jei svoris nekris, bet pasilaikys kad ir mėnesį, ar du, tuomet man jau nebebėda, esmė bus, kad pačios savijauta bus gera:) Svarbiausia neaugs:D
Atsakyti
Olinda super.
Atsakyti
aš neužmirštuolė o bėgime lėkime. sesė su dukra ligoninėj buvo tai laksčiau vis, o dar baterija nusėdo mano svarstyklių doh.gif , o per bėgimus nenusipirkau. bet jaučiuos nukritusi. šiaip geriau jaučiuosi pati. geri orai laimina. nors šeštadienį skrandis buvo sustojęs - galva tiiieeeeek skaudėjo, kad skrandžio turinį tualete palikau. tai vaiką su mama į lauką išleidau ir numigau. bet manau ta galva dėl skrandžio... mėsa nedasimarinavus buvo doh.gif ždodžiu krentu sportuoju ir valgau bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas, kur tas pavasaris doh.gif
Merginos nealinkite savo organizmo dietomis, rezultatas bus trumpalaikis kol vėl nepradėsite valgyti visko ką matys ir norės Jūsų akys unsure.gif

QUOTE(gagutee @ 2015 05 18, 20:41)
O vaikyt...  blush2.gif  thumbup.gif  cia skatos dvieju vaiku mama..jaunikle stirna wub.gif  wub.gif  wub.gif eh is taves jau nieko nelike... myliu tavo kojas  blush2.gif  wub.gif

Ačiū blush2.gif tai dar ne galutinis rezultatas, galutiį rezultatą tikiuosi pasiekti iki Naujųjų metų blush2.gif

Tita777 4u.gif
Atsakyti
olinda, grazu smile.gif super

imciau ir as savo pora foto smile.gif
Atsakyti
ir aš noriu pamatyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rivadera @ 2015 05 20, 20:11)
ir aš noriu pamatyti  ax.gif

Aktyviai bendraujam, metam kg ir pamatysi, na pries tai pasrodysi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gagutee: 20 gegužės 2015 - 19:35
Aš irgi noriu prisijungimo, apskritai nusprendžiau, kad noriu į lentelę, penktadienį atsiųsiu duomenis. Žvalgausi į sporto namie programas, noriu kokios neilgos ir nesunkios pradžiai, bet visur vien šuoliukai.
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2015 05 20, 21:50)
Aš irgi noriu prisijungimo, apskritai nusprendžiau, kad noriu į lentelę, penktadienį atsiųsiu duomenis. Žvalgausi į sporto namie programas, noriu kokios neilgos ir nesunkios pradžiai, bet visur vien šuoliukai.

Aham, man taip pat reiketu kokios treniruotes be suoliuku... nes turim kaimynus zemiu aukstu gyvenancius, tad nesinori sokinet jiems virs galvu... bigsmile.gif
Atsakyti
4u.gif
Tai ka ryt ziuresm ka nuveikem per visa savaite- arba ne biggrin.gif ax.gif as tj kas vakarelis po kokteiliuka is ledu suryju tj net nzn kas cia gausis ryt biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
laba
atsikeliau pikta kaip seskas doh.gif ... vakar dukra buvo baisi neklauzada, tiek nuotaika sugadino, o dar tevas 'dirza paeme'...o as pries fizines bausmes...susiedem doh.gif ... mazius nakti prastai miegojo, gal dantukai, gal pilva pute (nes vis pirsciojo ir raitesi ), prizadino nezinia kodel 7 ryto doh.gif... o dar pms ...zodziu, visas komplektas priezasciu but piktai sad.gif
svarstykles irgi rodo ne kazka biggrin.gif 64,3 kg... nu bet atleistina per pms biggrin.gif

labai viliuos, kad po jojimo treniruotes nuotaika pasitaisys , o ne dar labiau pabloges unsure.gif
Atsakyti