Sveikos,
as siandien irgi pikta, vakar su MB susipykau, o dar tas lietus is pat ryto, taip noreciau pasivaiksciot, galva pravedint. Tikiuosi, pageres. Svoris 67,1.
Labukas,nesirodau nes geda
71.8kg

QUOTE(GammaOrionis @ 2015 05 25, 08:36)
Savaitgali prisivalgiau
kaip proto netekus
Traskuciai, sidras, kebabas. Uztat kebabinej maciau storulius, gera pamoka, gal suveike, kad smirdejo kaitinamas aliejus ir man pasidare bloga, prisiekiau, kad tai mano paskutinis kebabas.

Jei man būtų smirdėję būčiau nieko nepirkus

laba visoms
orai geri tai tema apmirus, ane ? dziaugiate pavasariu visos ? as tai taip
. lauke dazniausiai..o jei ne lauke, tai mazius demesio reikalauja..
vakar smagiai prajojau laukais ant zirgo - pusantros valandos gan intesyviai... labai smagus nuovargis. Ech, kad galeciau taip kasdien, tai jokio kito sporto ir nereiktu
orai geri tai tema apmirus, ane ? dziaugiate pavasariu visos ? as tai taip

vakar smagiai prajojau laukais ant zirgo - pusantros valandos gan intesyviai... labai smagus nuovargis. Ech, kad galeciau taip kasdien, tai jokio kito sporto ir nereiktu

Labas
kaip smagu
aš vėl sergu
nuo tokio krūvio ir nuovargio nuolatinio labai susilpęs organizmas ir visos bacilos kimba, ypač tokiu permainingu oru

QUOTE(laina12 @ 2015 05 26, 08:08)

kaip smagu

aš vėl sergu

laba
penktadienis.... 63,1 kg siandien
ir tai, svoris turbut ne visai tikslus, nes kazko skysciai kaupias po nakties
... jau kelinta ryta prabundu kaip dzen dzeminio anuke
...is vakaro suriau uzvalgau, nakti vandens prisigeriu
...na, praeis sitas
...
penktadienis.... 63,1 kg siandien

ir tai, svoris turbut ne visai tikslus, nes kazko skysciai kaupias po nakties

Labuka
as stoviu vietoj - ne auga, ne krinta svors
Praeitos savaites lentuke

Papildyta:
O del sios savaites lenukes - net nzn, ar dar laukt kitu mergaiciukiu prisidavimu? ar jau neverta?

Praeitos savaites lentuke

Papildyta:
O del sios savaites lenukes - net nzn, ar dar laukt kitu mergaiciukiu prisidavimu? ar jau neverta?

Sveikutes,
ar priimsit i savo palaikanti buri ir mane? Ar yra kokios taisykles, ar siaip, pasikalbet, pastiprint viena kita susirenkat cia?
ar priimsit i savo palaikanti buri ir mane? Ar yra kokios taisykles, ar siaip, pasikalbet, pastiprint viena kita susirenkat cia?
QUOTE(gagutee @ 2015 05 30, 14:59)
Labuka :: as stoviu vietoj - ne auga, ne krinta svors :
gagutee, nu tai neauga svoris, ir tuo reik dziaugtis. o del kritimo, na, po truputi ir numesi

manau, kad iki vakaro palauk, arba ryt ryto - ir imesi lentuke...
QUOTE(tytuka @ 2015 05 30, 17:30)
Sveikutes,
laba
priimsim. na, kazkokiu grieztu taisykliu nera cia. Tik sioje temoje merginos nebadauja, nesilaiko drastisku dietu, penktadieniais prisiduoda (paziurek i lentele ir galesi nusiust gagutei savo duomenis ) , na, ir papliurpia, kai netingi...paskutiniu metu kazko aptilus labai tema. vienu metu buvo visai pamirojus

QUOTE(laina12 @ 2015 05 30, 18:12)
gagutee, nu tai neauga svoris, ir tuo reik dziaugtis. o del kritimo, na, po truputi ir numesi
laba
priimsim. na, kazkokiu grieztu taisykliu nera cia. Tik sioje temoje merginos nebadauja, nesilaiko drastisku dietu, penktadieniais prisiduoda (paziurek i lentele ir galesi nusiust gagutei savo duomenis ) , na, ir papliurpia, kai netingi...paskutiniu metu kazko aptilus labai tema. vienu metu buvo visai pamirojus
, bet po truputi lyg atsigauna. Is tiesu, reik sviezienos, tai va, smagu, kad prisijungi 

laba

Papildyta:
o del lentukes, lyg zada nebedaryt...