Įkraunama...
Įkraunama...

Svoriuk, renkies šmutkes ir varai lauk!

Kuo toliau tuo lentele skurdesne g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gagutee @ 2015 06 08, 21:41)
Kuo toliau tuo lentele skurdesne  g.gif  unsure.gif

Aha. Man ir toliau krenta, smagu. Bet man vienai lentukes nereikia ax.gif uzteks liniuotes.
Atsakyti
dingo kazkur merginos i pogrindi ... na, net nezinau, jei tokia tyluma, tai gal 'rist' temuke? as tai dar kaloriju skaiciavime dalyvauju, ten tai normaliai papliurpiam...
ka tu galvoji, gagutee - gal pereik pas mumi i kt temuke, paskaiciuosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2015 06 09, 08:06)
dingo kazkur merginos i pogrindi ... na, net nezinau, jei tokia tyluma, tai gal 'rist' temuke? as tai dar kaloriju skaiciavime dalyvauju, ten tai normaliai papliurpiam...
ka tu galvoji, gagutee - gal pereik pas mumi i kt temuke, paskaiciuosi  biggrin.gif

Ka nuspresit, man tinka, kur eisit, ir as ten 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tytuka @ 2015 06 08, 21:58)
Aha. Man ir toliau krenta, smagu. Bet man vienai lentukes nereikia  ax.gif uzteks liniuotes.

g.gif na kolkas ne viena..o bet taciau.... vasara - visi issilakso, kas prie pc neseda, kas aplamai apl;edzia svorio metma..kas dar ka... taip jau buna g.gif biggrin.gif

QUOTE(laina12 @ 2015 06 09, 08:06)
ka tu galvoji, gagutee - gal pereik pas mumi i kt temuke, paskaiciuosi  biggrin.gif

Na nieko kol kas nerisiu biggrin.gif bus matyt kaip cia tyles ar dar kas pasukalios g.gif biggrin.gif mazu bus kaip visada - vasara dingsta, ziemai parbega rolleyes.gif biggrin.gif
O del kalorju skaiciavimo - eh kad as tinginukas g.gif ax.gif

Laba 4u.gif
Atsakyti
Praeitos savaites lentele 4u.gif
user posted image
Atsakyti
aciu uz lentuke, gagutee,
na, as irgi dar pabusiu, jei niekur nedingsi smile.gif . Uzsuku kasdien, na, bet kai cia tyluma, tai nekalbesi pats su savimi biggrin.gif. Bet vasara, orai geri, dar mazius toks pasidare - reikalaujantis demesio doh.gif , tai laiko lieka prie pc prisest - anksti ryte , su kava, jei speju anksciau uz ponaiti atsibust ir isslinkt is kambario tyliai biggrin.gif

o kitos merginos, turbut 'iskeliavo' i kt dietu temukes smile.gif , kur greiciau galima tiksla pasiekt biggrin.gif
Atsakyti
Priejau 83 kg riba, zemyn anksciau nekrisdavo, tai cia mano luzio riba. Tikiuos kita savaite lips zemyn ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tytuka @ 2015 06 11, 11:59)
Priejau 83 kg riba, zemyn anksciau nekrisdavo, tai cia mano luzio riba. Tikiuos kita savaite lips zemyn  ax.gif

na jei tvaringa maitniesi, ta perzengsi ta riba..as siuo metu nuklydineju..tai ir stovu vetoj ax.gif blush2.gif
Atsakyti
laba
kol mazius miega smile.gif kava isgeriau skubiai, bet ziuriu gal be reikalo skubejau.. paknirke, ir vel uzmigo.

taigis, siai dienai 62,2 kg . smaguma , nes valgau tai kaip uz tevyne paskutinem dienom biggrin.gif

as tai nesiruosiu niekur dingt vasara, na , nebent kur atostogu trumpam islekciau. Bet kazkaip su tokiu mazium, netraukia manes niekur labai vaziuot ... po tokiu atostogu su 2 vaikais, reiktu geru atostogu biggrin.gif ...

QUOTE(tytuka @ 2015 06 11, 11:59)
Priejau 83 kg riba, zemyn anksciau nekrisdavo, tai cia mano luzio riba. Tikiuos kita savaite lips zemyn

manau, tikrai perzengsi - tik reik tvirtai savo tiksla matyti ir link jo judet. Pamazele, neprievartaujant savo organizmo, jauciant dziaugsma ir geras emocijas judant - viskas tikrai imanoma 4u.gif

QUOTE(gagutee @ 2015 06 11, 22:37)
na jei tvaringa maitniesi, ta perzengsi ta riba..as siuo metu nuklydineju..tai ir stovu vetoj 

gagutee, na - tu gyveni ir dziaugies gyvenimu mirksiukas.gif tas svarbiausia cool.gif
Atsakyti
QUOTE(gagutee @ 2015 06 11, 22:37)
na jei tvaringa maitniesi, ta perzengsi ta riba..as siuo metu nuklydineju..tai ir stovu vetoj  ax.gif  blush2.gif

Laikausi toliau, labai laukiu kito penktadienio, kad butu zemiau bigsmile.gif
QUOTE(laina12 @ 2015 06 12, 08:35)

taigis, siai dienai 62,2 kg . smaguma , nes valgau tai kaip uz tevyne paskutinem dienom biggrin.gif

as tai nesiruosiu niekur dingt vasara, na , nebent kur atostogu trumpam islekciau. Bet kazkaip su tokiu mazium, netraukia manes niekur labai vaziuot ... po tokiu atostogu su 2 vaikais, reiktu geru atostogu biggrin.gif ...
manau, tikrai perzengsi - tik reik tvirtai savo tiksla matyti ir link jo judet. Pamazele, neprievartaujant savo organizmo, jauciant dziaugsma ir geras emocijas judant - viskas tikrai imanoma  4u.gif

Atostogos su mazais tokiais tik vargas, visai ju poreikiai nesusiderina su atostogaujanciu poreikiais. Bet praaugs, ir bus ok thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tytuka @ 2015 06 12, 16:07)
Atostogos su mazais tokiais tik vargas, visai ju poreikiai nesusiderina su atostogaujanciu poreikiais. Bet praaugs, ir bus ok :

ja ja, vaikai paaugs, bet as pasensiu doh.gif
Atsakyti