Įkraunama...
Įkraunama...

Svoriuk, renkies šmutkes ir varai lauk!

QUOTE(laina12 @ 2015 06 12, 21:19)
ja ja, vaikai paaugs, bet as pasensiu  doh.gif

Poros meteliu uzteks, taip greitai nepasensi irnesakyk.gif
O dar budama tokios geros fizines formos assa.gif Cia ir jaunesnems galima uzpavydet mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba is ryto
oras superinis. svarbiausia - ne per karsta. Zinoma, galetu ir saule istisai nepliekst, nes jau idegiau doh.gif ... ir kremu tepuosi, ir stengiuos sesely laikytis, bet vis vien....Kaimiecio idegis jau yr -maike isdegus biggrin.gif

Tytuka, aciu uz komplimenta, ale vis vien, reik nepamirst man, kad senatve jau i nugara kvepuoja biggrin.gif ... stengiuos negalvot, sirdy tai -niolika, ale kartais tenka i pasa zvilgtelt biggrin.gif

o as tai savam stiliuj - valgau ir liekneju. siai dienai - jau 62 kg lygiai , nors valgau kasdie ne maziau 2800 kcal. Nezinau, gal tikrai 'uzkuriau' savo medziagu apykaita puikiai, nes is tiesu, jau gan ilga laika as suvalgau daugiau kaloriju nei isnaudoju (buna, bet svoris neauga , o po truputeli dar 'ciuozia' zemyn. Zinoma, tai gali but ir del kuno raumenu ir riebalu santykio - as jo dabar nezinau, ner kur tiksliai issimatuot. Gal del to, mano fiz kruvio matuoklis rodo kad iseikvoju kazkiek maziau, nei is tiesu.

Mano tikslas, kad svoris neaugtu , bet jei jis vasaros metu dar pakris iki mano siekiamo 60 - bus super duper . Ko daugiau zmogui noret - tik gyvent ir dziaugtis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2015 06 15, 08:30)
Laba is ryto
oras superinis. svarbiausia - ne per karsta. Zinoma, galetu ir saule istisai nepliekst, nes jau idegiau doh.gif ... ir kremu tepuosi, ir stengiuos sesely laikytis, bet vis vien....Kaimiecio idegis jau yr -maike isdegus biggrin.gif

Tytuka, aciu uz komplimenta, ale vis vien, reik nepamirst man, kad senatve jau i nugara kvepuoja biggrin.gif ... stengiuos negalvot, sirdy tai -niolika, ale kartais tenka i pasa zvilgtelt biggrin.gif

o as tai savam stiliuj - valgau ir liekneju. siai dienai - jau 62 kg lygiai , nors valgau kasdie ne maziau 2800 kcal. Nezinau, gal tikrai 'uzkuriau' savo medziagu apykaita puikiai, nes is tiesu, jau gan ilga laika as suvalgau daugiau kaloriju nei isnaudoju (buna, bet svoris neauga , o po truputeli dar 'ciuozia' zemyn. Zinoma, tai gali but ir del kuno raumenu ir riebalu santykio - as jo dabar nezinau, ner kur tiksliai issimatuot. Gal del to, mano fiz kruvio matuoklis rodo kad iseikvoju kazkiek maziau, nei is tiesu.

Mano tikslas, kad svoris neaugtu , bet jei jis vasaros metu dar pakris iki mano siekiamo 60 - bus super duper . Ko daugiau zmogui noret - tik gyvent ir dziaugtis biggrin.gif

thumbup.gif Kaip viskas gerai einasi. Ir man pakrito zemiau kritines ribos, po kurios nekrisdavo thumbup.gif Labai dziaugiuosi, ypac kad kaloriju nenumazinau thumbup.gif thumbup.gif Ir fizines veiklos mazai buvo, bet ryt prie juros menesiui, tikiuos tada dar daugiau kris, nes busim judejime pastoviam cool.gif
Tios jaunatviskos senutes yra sektinas pavyzdys mirksiukas.gif mano buvusi kolege isejo i pensija, issilaike teises ir vazineja kasdien savo malonumui ir tikslams. Tai kur cia senatve? Metai pasiduoda 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tytuka: 15 birželio 2015 - 08:44
Laba 4u.gif
Gal kam pravers ar sudomins Ansvorio ir svekatos problemu priesas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gagutee: 15 birželio 2015 - 21:13
QUOTE(gagutee @ 2015 06 15, 22:13)

Skaiciau sia knyga. Man patiko ir supratau, kodel tiek svorio priaugau padauginus aprasomo produkto biggrin.gif Dabar taisausi tongue.gif
Atsakyti
Laba vakarėlį...biggrin.gif
jazau, moterys, apsileidau be jūsų biggrin.gif valgau visiškai bileką bilekiek... biggrin.gif reikia susiimti biggrin.gif nors svoris 54 stovi kaip įbestas, bet spuogai veidą gražiai nusėję biggrin.gif
žiūriu daug kas dingusios biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Provokacija: 21 birželio 2015 - 18:35
laba
vasaroja merginos, oi vasaroja biggrin.gif . temoj tyluma, kaip ir daugelyje temu, kur tenka apsilankyt. Orai geri, kam cia noris sedet prie kompo.

kt savaitgali isleksiu prie juros savaitelei. tai nezinau, gal ir neuzsuksiu. dar neapsisprendziau ar vesiuos kompa smile.gif
gal reik pailset be jo biggrin.gif
Atsakyti
Savaitės pabaigoje keliausiu į impulsą, nieko nebus, metams abonementą pirksiu :DDDD
Atsakyti
Nesivežk kompo,laina12 .Nedaryk klaidos biggrin.gif pailsėsi pilnai tada:)
Atsakyti
QUOTE(Provokacija @ 2015 06 25, 20:51)
Nesivežk kompo,laina12 .Nedaryk klaidos biggrin.gif pailsėsi pilnai tada:)

Sutinku pilnai, o juk ir neilgai busi 4u.gif Jei vaziuoju kur 2 ar trim savaitems, kompo nesivezu, tada kita atostogu kokybe bigsmile.gif
Atsakyti
Laba diena, na žiūriu po truputį vasara ateina biggrin.gif
Atsakyti
savaitgalį varau prie jūūūūrossssssssssss 4u.gif thumbup.gif oras nerealus
Kas link sporto ir mitybos - lankau sporto klubą, jaučiuosi sulaužyta biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti