QUOTE(laina12 @ 2015 06 15, 08:30)
Laba is ryto
oras superinis. svarbiausia - ne per karsta. Zinoma, galetu ir saule istisai nepliekst, nes jau idegiau

... ir kremu tepuosi, ir stengiuos sesely laikytis, bet vis vien....Kaimiecio idegis jau yr -maike isdegus
Tytuka, aciu uz komplimenta, ale vis vien, reik nepamirst man, kad senatve jau i nugara kvepuoja

... stengiuos negalvot, sirdy tai -niolika, ale kartais tenka i pasa zvilgtelt
o as tai savam stiliuj - valgau ir liekneju. siai dienai - jau 62 kg lygiai , nors valgau kasdie ne maziau 2800 kcal. Nezinau, gal tikrai 'uzkuriau' savo medziagu apykaita puikiai, nes is tiesu, jau gan ilga laika as suvalgau daugiau kaloriju nei isnaudoju (buna, bet svoris neauga , o po truputeli dar 'ciuozia' zemyn. Zinoma, tai gali but ir del kuno raumenu ir riebalu santykio - as jo dabar nezinau, ner kur tiksliai issimatuot. Gal del to, mano fiz kruvio matuoklis rodo kad iseikvoju kazkiek maziau, nei is tiesu.
Mano tikslas, kad svoris neaugtu , bet jei jis vasaros metu dar pakris iki mano siekiamo 60 - bus super duper . Ko daugiau zmogui noret - tik gyvent ir dziaugtis

Kaip viskas gerai einasi. Ir man pakrito zemiau kritines ribos, po kurios nekrisdavo

Labai dziaugiuosi, ypac kad kaloriju nenumazinau

Ir fizines veiklos mazai buvo, bet ryt prie juros menesiui, tikiuos tada dar daugiau kris, nes busim judejime pastoviam

Tios jaunatviskos senutes yra sektinas pavyzdys

mano buvusi kolege isejo i pensija, issilaike teises ir vazineja kasdien savo malonumui ir tikslams. Tai kur cia senatve? Metai pasiduoda