manes laukia operacija kita menesi tai pastebejau kad nervinuosi ir edu,edu kaip arklys ....ziurejau daug motyvaciniu filmuku,be niekas jei pats nenoresi uz tave nepadarys to...o as tai pasiteisinimu enciklopedija
labas mergaites,nejuda man tas svoris....nors pasakysiu teisybe net nesistengiu perdaug..kas man darosi?
71,6
manes laukia operacija kita menesi tai pastebejau kad nervinuosi ir edu,edu kaip arklys ....ziurejau daug motyvaciniu filmuku,be niekas jei pats nenoresi uz tave nepadarys to...o as tai pasiteisinimu enciklopedija
geguteee
mano svoris 62,5kg
aš vykau šiek tiek padirbėt tai grįžus visą laiką skirdavau vaikui - kompo net nejungiau. iš lauko pažaidę beveik miegot eidavome.
svoris sunkiai krinta, betsportuoju,nepasiduodu
mano svoris 62,5kg
aš vykau šiek tiek padirbėt tai grįžus visą laiką skirdavau vaikui - kompo net nejungiau. iš lauko pažaidę beveik miegot eidavome.
QUOTE(elskan @ 2015 05 30, 19:17)
labas mergaites,nejuda man tas svoris....nors pasakysiu teisybe net nesistengiu perdaug..kas man darosi?
71,6
Stiprybes
Suprantu tave
QUOTE(tytuka @ 2015 05 30, 18:30)
Papildyta:
o del lentukes, lyg zada nebedaryt...
na, siaip ar taip, soprati apie kalorijas reik turet
as pati, pagrinde ir skaciuoju kalorijas. pavyko numesti daug
lentele darys, darys, kur ta gagutee desis
QUOTE(elskan @ 2015 05 30, 19:17)
labas mergaites,nejuda man tas svoris....nors pasakysiu teisybe net nesistengiu perdaug..kas man darosi? :
71,6
emocinis valgymas pas tave
pirmiausia turi susitvarkyt su emocijomis, susidelioti galvoje kas, kur, kaip , kodel - tada ir svoris prades kristi.
QUOTE(laina12 @ 2015 05 31, 08:53)
na, siaip ar taip, soprati apie kalorijas reik turet
ta prasme, jei suvalgysi daugiau nei iseikvoji, nesvarbu, kad tai sveikas maistas - svoris vis vien nekris arba augs
taigi, bent jau orientuotis tai reikia, kiek pagal ugi, svori , fizini kruvi reik suvartot per para kaloriju, ir stengtis bent jau nevirsyti to kiekio.
ir manau, kad svoris nebeataugs greitu laiku
Tai prisiduosiu lentelei
Su skaiciavimu susipazinus esu, ir skaiciavus, kiek man reikia, sveriau, skaiciavau kiek sunaudoju, kol supratau, kad problema yra maisto produktai. Pavyzdziui, suvalgydavau kiek man reiketu, bet energijos poziuriu nebuvo optimalu, o noredavosi visa laika uzkandziauti, kas irgi nenormalu. Tiesiog anksciau, valgydavau viska, ko norejau, kiek norejau, neuzkandziavau ir svoris visa laika buvo tas pats. Kai pasikeite gyvenimo aplinkybes, pasikeite maisto produktai suvartojami, ir prasidejo svorio augimas. Tada ir pradejau kontroliuoti, skaiciuoti kal, dometis, bet priesokiais, nes mintys apie maista, maitinimasi pastaruoju metu pasidare labai ikyrios, ir tai lyg kokia priklausomybe, tokia busena nenormali, kurios anksciau nesu patyrus, ir vercia rupintis keisti mityba. Man svarbiausia, kad nejausciau alkio, ikyriu minciu suvalgyti, uzkasti ko nors.
Skaiciau, sekiau ir seku temele apie kaloriju skaiciavima. kai buvau prie dietos
5:2, kaip tik is tos temeles ir supratau, kad leteja medziagu apykaita ir greit meciau ta dieta ir susitvarkiau, kol reikalai nesuprastejo. Isgelgejo mane
Sveikos
Stai ir lentele
isbraukimas gresia Crystel* ir ccaraite

Papildyta:
Sveika prisijungus
Eh kur as desiuos, lentuke buvo ir bus
tk del merginukiu kartais neaisku, ar dar palaukti ju prisidavimu ar nelaukt
Stai ir lentele
Papildyta:
QUOTE(tytuka @ 2015 05 30, 17:30)
Sveikutes,
ar priimsit i savo palaikanti buri ir mane? Ar yra kokios taisykles, ar siaip, pasikalbet, pastiprint viena kita susirenkat cia?
ar priimsit i savo palaikanti buri ir mane? Ar yra kokios taisykles, ar siaip, pasikalbet, pastiprint viena kita susirenkat cia?
Sveika prisijungus
QUOTE(gagutee @ 2015 05 31, 10:46)
Sveika prisijungus
Sveika
Kita penktadieni duomenis atsiusiu
o kodel laikot lentelej tas, kurios pasieke norimo svorio?
QUOTE(tytuka @ 2015 05 31, 10:51)
Sveika
tai motyvacija ir priminimas, jog ir mes galim
Papildyta:
Na ka as po pietu
Rytas: juoda kava su medumi vietoj cukraus, + puse riekes juodos duonos, lasisos ruda mesyte ir agurkas
Pietus: paukstiena kepta orkaiteje, ryziai ir salotos ( isberg salota, lapne salota, agurkas, pipirnes, daiginta liucerna, svogunu laiskai r 15 proc. grietine bei prieskoniukai)..
Vakarienei: tikriausiai bus varske
butent , gagutee, kad uzsuke i temuke naujos merginos matytu, kad svori numesti tikrai galima. Kai nori , kai turi valios - viskas imanoma...IR tie skaiciukai, pasiekusiu tiksla, tikrai ne menki, ne 2-3 kg , o kai kur - dvizenkliai ...super merginos pasistenge. Gaila, kad neuzsuka i temuke, nepapasakoja, kaip joms sekasi...
as jau irgi galeciau detis prie tu - pasiekusiuju tiksla... is durnumo dar bandau numest iki 60 kg (liko 2-3 kg
), nors jau visi sako, kad 'moterie, gana, jau ir taip per kuda'
bet manau, per vasara gal ir pasieksiu ta 60
as jau irgi galeciau detis prie tu - pasiekusiuju tiksla... is durnumo dar bandau numest iki 60 kg (liko 2-3 kg
QUOTE(laina12 @ 2015 05 31, 17:21)
butent , gagutee, kad uzsuke i temuke naujos merginos matytu, kad svori numesti tikrai galima. Kai nori , kai turi valios - viskas imanoma...IR tie skaiciukai, pasiekusiu tiksla, tikrai ne menki, ne 2-3 kg , o kai kur - dvizenkliai ...super merginos pasistenge. Gaila, kad neuzsuka i temuke, nepapasakoja, kaip joms sekasi...
), nors jau visi sako, kad 'moterie, gana, jau ir taip per kuda'
Man ir daug nukrapstyti reikia, dvizenkli. Visada maniau, kad mano svarstykles rodo gerai, bet pasirodo, numazina 3 kg.
Prisilaikysiu Paleo maitinmosi budo, o kal nemazinsiu. Tikiuos, kad pakeitus mityba, susitvarkys ir kal skaicius, nebebus perdaug.
QUOTE(tytuka @ 2015 05 31, 19:03)
Man ir daug nukrapstyti reikia, dvizenkli. Visada maniau, kad mano svarstykles rodo gerai, bet pasirodo, numazina 3 kg.
Taigi mano ugis 178, svoris 84, noriu numesti 10 kg, o dar geriau 12, tada grisiu i savo buvusi optimalu svori. Gal gagutee siuos duomenis gali uzfiksuoti, o penktadieni atsiusiu tik nukritusi, aisku, jei bus.
Prisilaikysiu Paleo maitinmosi budo, o kal nemazinsiu. Tikiuos, kad pakeitus mityba, susitvarkys ir kal skaicius, nebebus perdaug.
jau itraukiau
QUOTE(gagutee @ 2015 05 31, 13:30)
Rytas: juoda kava su medumi vietoj cukraus, + puse riekes juodos duonos, lasisos ruda mesyte ir agurkas
Pietus: paukstiena kepta orkaiteje, ryziai ir salotos ( isberg salota, lapne salota, agurkas, pipirnes, daiginta liucerna, svogunu laiskai r 15 proc. grietine bei prieskoniukai)..
Vakarienei: tikriausiai bus varske
aš vietoj grietinės sau dedu graikišką jogurtą. skonis nesiskiria,o va kalorijų skaičius ženkliai