Įkraunama...
Įkraunama...

Svoriuk, renkies šmutkes ir varai lauk!

QUOTE(laina12 @ 2015 09 21, 07:10)
na, pagaliau parsirado daugiau gyvu duseliu...
pasakokit, kaip einas, kaip svoriai, kaip figuros, kaip savijautos smile.gif

uzsimeciau iki 75 kg..
Laikas sustoti ir susiimti verysad.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
oi kaip smagu matyti daugiau gyvų smile.gif
Aš kovoju trečią mėnesį su sportu (3-4 kartai per savaitę), mitybą tik kartais paleidžiu, kartais suimu... smile.gif Šiaip esu patenkinta. Sieksiu didesnių tikslų, kažką gražaus reiks lipdyti iš šio kūno smile.gif Bet labai lėtai judu...
Su vyru būsimus namus remontuojamės, sakė man įrengs vienam kambary sporto klubą
laugh.gif įdomu kaip ten bus biggrin.gif

Atsakyti
o mes ka, isikelem i nuosava buta, isigyjom 2 katinus, planuojame pagausejima biggrin.gif
tik norisi pries tai "startini" svori sumazinti, kad paskui svarstykles nesokiruotu biggrin.gif
Atsakyti
laba
grazus rytas, o dar grazesne diena nusimato. siandien man trefke ant zirgo. tikiuos, gal seksis neblogai unsure.gif

QUOTE(Pikų*dama @ 2015 09 21, 09:59)
uzsimeciau iki 75 kg..
Laikas sustoti ir susiimti  verysad.gif

nepamenu tavo ugio, gal cia visai ir nebaisu? mirksiukas.gif
as irgi, nuo 62 kg uzsimeciau per vasara iki 65-66kg. Siaip nelabai matosi, rubai irgi tie patys, bet va, svarstykles gyvates, rodo biggrin.gif

QUOTE(Provokacija @ 2015 09 21, 19:25)
Labas vakaras,
oi kaip smagu matyti daugiau gyvų smile.gif
Aš kovoju trečią mėnesį su sportu (3-4 kartai per savaitę), mitybą tik kartais paleidžiu, kartais suimu...) Šiaip esu patenkinta. Sieksiu didesnių tikslų, kažką gražaus reiks lipdyti iš šio kūno . Bet labai lėtai judu...
Su vyru būsimus namus remontuojamės, sakė man įrengs vienam kambary sporto klubą
  įdomu kaip ten bus

saunuole 4u.gif na, nenorek labai greito rezultato, viskas po truputi mirksiukas.gif
o man su sportais - kudai verysad.gif neprisiverciu rast laiko kiekviena ryta pasportuot. tai ir beliko, vaiksciojimas lauke, jojimas. bet truksta to rytinio stimulo, kai pasimankstindavau nuo dusios ir lekdavau issimaudyt i tvenkini verysad.gif na, nieko, mazas paaugs, gal bus kitaip unsure.gif

QUOTE(Pikų*dama @ 2015 09 21, 19:28)
o mes ka, isikelem i nuosava buta, isigyjom 2 katinus, planuojame pagausejima  :
tik norisi pries tai "startini" svori sumazinti, kad paskui svarstykles nesokiruotu  :

jei labai pries pastojant sumazinsi greit, tai paskum gali labai greit 'pareit' kilogramai. Aplamai, kaip sakoma, stambios moterys per nestuma priauga maziau nei kudos . Ne taisykle, bet daznai taip buna. Cia negali zinot. gal kaip tik, pykins, apetito nebu - ir numesi daug kg savaime smile.gif
Atsakyti
Laina12, 167 mano ugis, tikrai baisu ir labai matosi.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2015 09 22, 09:27)
Laina12, 167 mano ugis, tikrai baisu ir labai matosi..  unsure.gif

nu, matytis, turbut kad matosi, bet kad labai baisu, tai abejoju mirksiukas.gif
ka gi, teks is naujo susiimt, ane? Man tai niekaip nepavyksta doh.gif . planavau svert 60kg, ale vietoj to - 66 dabar doh.gif nebaisu, bet kazkaip pries save nefain, kad zodzio nesilaikau.
Cia vasara kalta, aplinka, kaip sakoma biggrin.gif Atsipalaidavimas visiskas buvo, o susiimt dabar labai sunku. Neauga svoris drastiskai, tai ir valgau sau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2015 09 21, 19:28)
o mes ka, isikelem i nuosava buta, isigyjom 2 katinus, planuojame pagausejima  biggrin.gif
tik norisi pries tai "startini" svori sumazinti, kad paskui svarstykles nesokiruotu  biggrin.gif

Na, sveikai gali sumažinti svorį... nes jei su kcal deficitu didesniu tai žinai, vėliau kaip lips atgal trigubai biggrin.gif oi kaip smagu, vaikiuuuukas nestuke.gif kaži kada aš turėsiu... biggrin.gif

QUOTE(laina12 @ 2015 09 22, 08:09)
saunuole  4u.gif  na, nenorek labai greito rezultato, viskas po truputi  mirksiukas.gif
o man su sportais - kudai verysad.gif  neprisiverciu rast laiko kiekviena ryta pasportuot. tai ir beliko, vaiksciojimas lauke, jojimas. bet truksta to rytinio stimulo, kai pasimankstindavau nuo dusios ir lekdavau issimaudyt i tvenkini  verysad.gif na, nieko, mazas paaugs, gal bus kitaip  unsure.gif

bus bus, jaučiasi iš tavo kalbėsenos, kad tau trūksta to, o jei trūksta kažko iš širdies, tai dažniausiai viską ateity padarai taip, kaip ištiesų nori 4u.gif smile.gif

Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2015 09 22, 08:47)
nu, matytis, turbut kad matosi, bet kad labai baisu, tai abejoju  mirksiukas.gif
ka gi, teks is naujo susiimt, ane? Man tai niekaip nepavyksta doh.gif . planavau svert 60kg, ale vietoj to - 66 dabar  doh.gif nebaisu, bet kazkaip pries save nefain, kad zodzio nesilaikau.
Cia vasara kalta, aplinka, kaip sakoma biggrin.gif Atsipalaidavimas visiskas buvo, o susiimt dabar labai sunku. Neauga svoris drastiskai, tai ir valgau sau... blush2.gif

sakykim estetikos daug nera biggrin.gif
tai man panasiai, svoris kilo letai, tai kazkaip tas vis "nuo kito pirmadienio" buvo blush2.gif
tiesa, as dar begioju. siemet jau 3 varzybose dalyvavau.

Kaip sunelis auga? 4u.gif

QUOTE(Provokacija @ 2015 09 22, 17:33)
Na, sveikai gali sumažinti svorį... nes jei su kcal deficitu didesniu tai žinai, vėliau kaip lips atgal trigubai  biggrin.gif  oi kaip smagu, vaikiuuuukas  nestuke.gif kaži kada aš turėsiu...  biggrin.gif

zinau zinau ax.gif jokiu super puper dietu man niekas neikis biggrin.gif
Atsakyti
Sweikos jungiuosi ir as prie jusu turiu ansvori noriu ir sulieknet but dailesne ir grazesne nusipirkau knyga slaptas dienorastis tai su jo pagalba numeciau apie 4kg. Ir sustojo kazka negerai darau😞
Atsakyti
laba
isrepliojau is lovos puse astuoniu. Tikiuos, dar turiu valanda ramaus laiko pasedet prie kompo su kava biggrin.gif . Nes mazius kai jau prabus, tai viskas doh.gif

QUOTE(Provokacija @ 2015 09 22, 18:33)
bus bus, jaučiasi iš tavo kalbėsenos, kad tau trūksta to, o jei trūksta kažko iš širdies, tai dažniausiai viską ateity padarai taip, kaip ištiesų nori

bus tai tai bus, ale va, kada ? aplamai, neiseina susiimt niekaip. reik spyrio siknon biggrin.gif Paziuriu veidrodin, vaizdas negasdina, tai ir valgau doh.gif. Na, gal kaip nors unsure.gif

QUOTE(Pikų*dama @ 2015 09 22, 21:22)
sakykim estetikos daug nera  :
tai man panasiai, svoris kilo letai, tai kazkaip tas vis "nuo kito pirmadienio" buvo  blush2.gif
tiesa, as dar begioju. siemet jau 3 varzybose dalyvavau.

va sito ir as labai bijau... tas po truputi , po truputi, bet i virsu doh.gif Geriau jau but po truputuka zemyn biggrin.gif Na, gal cia pasimotyvuosim viena kita, ir pasiseks cool.gif
o begioji ka, maratona? ar siaip ?
As gal ir norec begt, bet zinau, kad sanariams kenkia, tai kazkaip ne nepradedu. Reik geru begimo batu, ir moket taisyklingai begiot. O treneriu pas mus kaime tai ner biggrin.gif

a mazius auga. oi, fintikas... juokingas toks dabar. Labai linksmas vaikis. Labai judrus - tai man atsikvept ner kada. doh.gif Gerai, kad tetules vis sutinka paziuret valanda kita kas kelios dienos - tai nors pajodineju. kitaip is proto iseiciau turbut doh.gif

QUOTE(lozickiene @ 2015 09 22, 21:26)
Sweikos jungiuosi ir as prie jusu turiu ansvori noriu ir sulieknet but dailesne ir grazesne nusipirkau knyga slaptas dienorastis tai su jo pagalba numeciau apie 4kg. Ir sustojo kazka negerai darau😞

sveika sveika mirksiukas.gif
o jei galima placiau? na, ugis svoris, kiek to antsvorio pagal tave turi? Ir kadangi as tos knygos neskaicius, neisivaizduoju kokiu metodu vadovavaisi metant svori. Ka ne taip padarei ar darai, kad sustojo kritimas.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
smagu Jus visas vel cia matyti clap.gif: as is 54 irgi uzsimeciau per vasara iki 59-60 doh.gif kaip ir laina sako, svarstykles rodo, pagal rubus nesijaucia ir siaip nesimato, bet skaiciai man nepatinka blush2.gif vel susiemiau, su sportu viskas ok, bet mityba doh.gif

lozickiene sveika prisijungusi prie musu thumbup.gif

PD sveikinimai startavus su planavimu mirksiukas.gif reikia susitikti mirksiukas.gif
Atsakyti
Laina, daugiausia varzybose esu begusi 10 km smile.gif per valanda su trupuciu. O siaip begioju savo malonumui, po kelis km 5k per savaite smile.gif

Olinda, reikia reikia cool.gif pagal rubus kad jauciasi pamaciau vakar, kai issitraukiau siltesnius, kur vilkejau kova-balandi. ziuriu, i kai kuriuos jau nebeitelpu..
Atsakyti