Įkraunama...
Įkraunama...

Svoriuk, renkies šmutkes ir varai lauk!

lozickiene, o kas čia per knyga? kuo vadovavaisi?

aš sakau gal ir man reikia pradėti rašyti knygą kokią, turiu ir aš svorio metimo metodų biggrin.gif
Atsakyti
Tai, kad visos mes, kurios susidure su svorio metimu turime savo metodu kurie mums tinkamiausi biggrin.gif

Pas mane ziaurus PMS, tai suvalgiau du saldainius, o siaip viskas ok su mityba.Rytoj jau gal ilsesiu nuo sporto, nes jau 7 dienos is eiles tai kiek per daug blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Olinda @ 2015 09 23, 17:16)
Tai, kad visos mes, kurios susidure su svorio metimu turime savo metodu kurie mums tinkamiausi  biggrin.gif

Pas mane ziaurus PMS, tai suvalgiau du saldainius, o siaip viskas ok su mityba.Rytoj jau gal ilsesiu nuo sporto, nes jau 7 dienos is eiles tai kiek per daug  blush2.gif

taip, tiesa, bet yra bendri principai, kurie tinka daugeliui. mirksiukas.gif
o tie principai - daznas valgymas, judejimas, nedidelis kaloringumo deficitas per para ir gera nuotaika smile.gif bei jokiu savigrauzu, padauginus maisto smile.gif

na, as kol kas siandien pirma diena (kad tik neprisisneket ir neprisiest vakare biggrin.gif ), bus tvarkinga, kai mano iseikvotu kaloriju skaicius bus zenkliai didesnis nei suvalgytu. Man svarbiausia issilaikyt bent pora dienu, tada jau viskas kaip is pypkes einas biggrin.gif
Atsakyti
man šiandien apsiėdimas ir vis dar ir dar noriu... gal kad pirma raudondvario diena.... arba šiaip apsiryjėlė biggrin.gif
Atsakyti
Provokacija, tikrai kad mmm provokuoja alkio pojuti mirksiukas.gif

Atsakyti
Laba diena,
šiandien dvi geros žinios: gavau seniai seniai užsisakytą SUPER MAISTAS Ilka Adams knygą thumbup.gif būsiu dar gudresnė... biggrin.gif
+padarė sesės dukrytės mokykloje seselė (per mano naglumą blush2.gif ) kūno riebalų analizę. Priaugau svorio iki 57 kg, vidinių riebalų kiekis procentais 2 proc, norma 1-9; Kūno riebalų kiekis 26proc, norma 18-39m. 21-32proc.; skeletinių raumenų mase proc. 29,5, norma moterims apie 28proc, KMI 18,8 18,5-25 norma
Žodžiu, esu normali. Tik norėčiau daugiau raumenų ir mažiau kūno riebalų laugh.gif Svoris gali būt toks, sveikas:)
Atsakyti
QUOTE(Provokacija @ 2015 09 25, 14:32)
Laba diena,
šiandien dvi geros žinios: gavau seniai seniai užsisakytą SUPER MAISTAS Ilka Adams knygą  thumbup.gif  būsiu dar gudresnė...  biggrin.gif
+padarė sesės dukrytės mokykloje seselė (per mano naglumą  blush2.gif ) kūno riebalų analizę. Priaugau svorio iki 57 kg, vidinių riebalų kiekis procentais 2 proc, norma 1-9; Kūno riebalų kiekis 26proc, norma 18-39m. 21-32proc.; skeletinių raumenų mase proc. 29,5, norma moterims apie 28proc, KMI 18,8 18,5-25 norma
Žodžiu, esu normali. Tik norėčiau daugiau raumenų ir mažiau kūno riebalų  laugh.gif Svoris gali būt toks, sveikas:)

fain, norec is ar vel pasidaryt ta kuno sudeties analize. buvau darius pries pora metu.
kazin, kur kaune daro normalia kaina. Kazkur reklamavo hermis sporto klubas, bet skambinausi pries pusmeti, tai tipo, neturi dabar aparato, nauja perka. Idomu , kokio lygio tas aparatas. AR rimtas, toks didelis, ar kaip butinies svarstykles. tos tai ten pieno riebuma rodo doh.gif
provokacija, o mokykloj koks ten aparatas?
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2015 09 25, 19:22)
fain, norec is ar vel pasidaryt ta kuno sudeties analize. buvau darius pries pora metu.
kazin, kur kaune daro normalia kaina. Kazkur reklamavo hermis sporto klubas, bet skambinausi pries pusmeti, tai tipo, neturi dabar aparato, nauja perka. Idomu , kokio lygio tas aparatas. AR rimtas, toks didelis, ar kaip butinies svarstykles. tos tai ten pieno riebuma rodo  doh.gif
provokacija, o mokykloj koks ten aparatas?

tiek mokykloj, tiek sporto klube nedideli aparatai kaip dvi svarstyklės
Atsakyti
Labas smile.gif
kazin kur Vilniuje daro tokia analize, kazkaip nesidomejau dar g.gif
Atsakyti
QUOTE(Olinda @ 2015 09 26, 13:14)
Labas smile.gif
kazin kur Vilniuje daro tokia analize, kazkaip nesidomejau dar  g.gif

a vo, radau...manau ir vilniuje yra impuls wink.gif

http://www.impuls.lt...lu-ar-mineralu/
Atsakyti
Nu va pasidariau impulse pasilyginimui, 54,3kg popiet, riebalų 21,9proc.; per mažai svorio tipo, 12,3 kg priaugt reik, bet treneris sakė kad užtektų priaugt 4,2kg raumenų ir 1,4 kg riebalų ir bus norma... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Provokacija @ 2015 09 26, 21:00)
Nu va pasidariau impulse pasilyginimui, 54,3kg popiet, riebalų 21,9proc.; per mažai svorio tipo, 12,3 kg priaugt reik, bet treneris sakė kad užtektų priaugt 4,2kg raumenų ir 1,4 kg riebalų ir bus norma... smile.gif

nu tai ka tu dietu temoj dabar darai ? biggrin.gif eik valgyt biggrin.gif

ja, reiks ir man prisitaikyt kada ir nulekt pasidaryt ta analize ...

siandie drauge buvo atlekus, tai ir sampaniuko buvo, ir uzvalgem sociai... ale smagu uztai biggrin.gif
Atsakyti