Įkraunama...
Įkraunama...

Svoriuk, renkies šmutkes ir varai lauk!

QUOTE(laina12 @ 2015 09 26, 21:10)
nu tai ka tu dietu temoj dabar darai ? biggrin.gif eik valgyt biggrin.gif

ja, reiks ir man prisitaikyt kada ir nulekt pasidaryt ta analize ...

siandie drauge buvo atlekus, tai ir sampaniuko buvo, ir uzvalgem sociai...  ale smagu uztai biggrin.gif

aš čia,kad nepaleist kelio dėl takelio biggrin.gif kad raumenų priaugt reik labai švariai valgyt, taip pat kaip metant svorį... smile.gif biggrin.gif
vakar su vyru mes irgi pavalgėm gerai ir pagėrėm... nu pavalgėm hotdogų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif šokolado,čipsų,arbūūūzo,lb švarus maistas doh.gif biggrin.gif
pas mus visada taip savaitgaliais, ėdimo vakarai biggrin.gif
pasidaryk ir tu tą analizę, bent žinosi kuriam gale ką mest,gal pas tave ten vien raumenys...negali žinot biggrin.gif
Atsakyti
laba visoms,
ka, vel tylu tylu? ku veikiat?

na, as is leto, bet uztikrintai ridenu svori zemyn. siandien 63,5kg.
o siandien islekiam i pakruojo dvara dvariskam savaitgaliui . Nezinau, kaip seksis, nes vaziuojam su mazuoju, bet tikiuos, viskas praeis smagiai unsure.gif

geru dienu visoms
Atsakyti
pas mane per 2 savaites tik -1 kg unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2015 10 02, 08:54)
pas mane per 2 savaites tik -1 kg  unsure.gif

tai cia labai daug, is tiesu mirksiukas.gif
nenorek greito rezultato, nes ir vel greit kg pareis. NA, paskaiciuok realiai, kiek imanoma numest per savaite... kad numest 1kg riebalo, reik 'sutaupyt' 7500-8000 kcal... tai yra, po 1000 kcal per para maziau nei tau reiketu... tai jau labai drastiska schmoll.gif schmoll.gif as mazinu per para 200-300 kcal...
arba aplamai, valgau mazdaug tiek ,kiek iseikvoju...
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2015 10 02, 09:11)
tai cia labai daug, is tiesu  mirksiukas.gif 
nenorek greito rezultato, nes ir vel greit kg pareis. NA, paskaiciuok realiai, kiek imanoma numest per savaite... kad numest 1kg riebalo, reik 'sutaupyt' 7500-8000 kcal... tai yra, po 1000 kcal per para maziau nei tau reiketu... tai jau labai drastiska  schmoll.gif  schmoll.gif  as mazinu per para 200-300 kcal...
arba aplamai, valgau mazdaug tiek ,kiek iseikvoju...

po 500-700 kcal kazkur mazinu .
suvartoju apie 1300-1400 kazkur g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2015 10 02, 09:14)
po 500-700 kcal kazkur mazinu .
suvartoju apie 1300-1400 kazkur  g.gif

manau, pagal tavo ugi ir svori, tikrai per mazai g.gif
va, pagal sita pasiskaiciuok ...idomu,ka rodys ...tik teisingai visus duomenis susivesk mirksiukas.gif
Atsakyti
tyluma....
Atsakyti
tai jau taip. po svenciu visos dingo biggrin.gif
as tai kitoj temukej daugiau bunu, ten daugiau veiksmo.ale po svenciu ir ten aptilo.

pas mane tai viskas normaliai. Valgau, sportuoju, judu , krutu. Svarstykles rodo tai 60.5 , tai 64 kg biggrin.gif bet siaip, apimtys tai labai sumazejo. Nes jau pora menesiu kasdien (isskyrus savaitgalius) paminu savo elipsiuka.
niekaip kik 59.9 nedasimusu. Bet ir nepergyvenu. Mane labai tenkina ir esama padetis biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos damos 4u.gif gryzta palaidas vaikas blush2.gif oi kad atsipenejau biggrin.gif pakudau pagrazejau ir paleidau vadzias biggrin.gif dabar vel viskas is naujo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gagutee @ 2016 03 12, 20:47)
Sveikos damos  4u.gif  gryzta palaidas vaikas  blush2.gif  oi kad atsipenejau biggrin.gif pakudau pagrazejau ir paleidau vadzias biggrin.gif dabar vel viskas is naujo  doh.gif

nu nu, ar daug uzsidejai? ax.gif
as biskeli atsipalaidavus, valgau daug, sportuot neturiu kada...tai jau kokie 64 kg turbut... o buvo 61 ... ai, bet cia laikinai... po velyku kazkaip vel sugrisiu i vezes, tikiuos bent. Mazius i darzeli po kelias val prades eit, tai tureisiu truputi laiko sau. cool.gif bent jau pasportuot...
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2016 03 14, 22:33)
nu nu, ar daug uzsidejai?  ax.gif
as biskeli atsipalaidavus, valgau daug, sportuot neturiu kada...tai jau kokie 64 kg turbut... o buvo 61 ... ai, bet cia laikinai... po velyku kazkaip vel sugrisiu i vezes, tikiuos bent. Mazius i darzeli po kelias val prades eit, tai tureisiu truputi laiko sau. cool.gif bent jau pasportuot...

pasireguliavus mityba per savaite 4 kg nukrito... gj manau skysciai pasikaupe buvo.. ir dar 4 lycni riebaliniukai uzdeti doh.gif tai buvau uzridenus 8 kg blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gagutee: 16 kovo 2016 - 15:40
QUOTE(gagutee @ 2016 03 16, 16:39)
pasireguliavus mityba per savaite 4 kg nukrito... gj manau skysciai pasikaupe buvo.. ir dar 4 lycni riebaliniukai uzdeti  doh.gif tai buvau uzridenus 8 kg  blink.gif

tai taip, tie +/- 2-4 kg plaukiojantys buna...daugiau pavalgai, prigeri ir vualia biggrin.gif . Susiimi, ir per kelias dienas nelieka ju. Va, su riebalu taip lengvai nesigauna biggrin.gif , tenka papluset, kad nukristu ir 100g

ai, as nesiparinu. po velyku susiimsiu. mazas prades darzelin eit, bus truputi laiko pasportavimui. dabar tai neleidzia uzsiropst ant treniruoklio visai - demesio trukumas, mat doh.gif Ir siaip, orai pageres, tai dar daugiau judesio bus lauke, nors ir dabar pakanka. Bet pavasari vasara - visas gyvenimas lauke ir praeina biggrin.gif
Atsakyti