Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galiu būti nėščia?

QUOTE(Krentam @ 2016 05 01, 04:09)
Sveikos merginos. Noreciau isgirsti jusu nuomone.
Paskutini karta su draugu mylejomes sausio pradzioje (as studijuoju uzsienyje, jis studijuoja Lietuvoje) ir tiesiogine ta zodzio prasme prezervatyvas plyso i gabalus. Abu sedejome issizioje ir nesusiprate, bet greit nuvaziavome i vaistine ir isgeriau tablete. Po 7d prasidejo, mano manymu, tabletes sukeltas kraujavimas, bet tuo paciu jis sutapo ir su turejusiu buti menesiniu pradzia. Vasario menesi menesines taip pat buvo, tiesa, kiek kitokios nei visada, ne tokios gausios ir trumpesnes. Kovo menesi menesiniu taip ir nesulaukiau, savaite veliau nei jos turejo buti siek tiek rusvai patepliojo ir viskas. Ir iki siol man jos taip ir neprasidejo. Norejau paklausti ar yra tikimybe, kad esu nescia? Tiesa, taip pat pries savaite dariausi NT, rode viena juostele - neigiamas. Simptomu, kaip pykinimas ar tam tikro maisto norejimas ar jautrumas kvapams ir t.t taip pat nepastebejau. Todel kazkaip viju ta minti, kad esu nescia, nes per apytiksliai 4 menesius tikrai turejau pajusti nors kokius nors simptomus. unsure.gif

Tikrai ne nėščia. Išgerta staigi kontracepcija ir stresas išderino ciklą ir tiek. Jei tikrai neramu (arba jei mėnesinės ir toliau niekaip nepasirodys), keliauk pas ginekologę.
Atsakyti
Sveikos noreciau paklausti gal kuriai buvo panasi situacija.Su vyru nesisaugom balandzio menesi turejom lytinius santykius.buvo pagal paskaiciavima vaisingos dienos.mm turejo buti 20diena taciau prasidejo 2d veliau o iki to pastebejau kad is krutines bega bespalvis kartais i baltuma lipnus skystis,mm buvo ne tokios kaip visada,trumpesnes ir ne tokios gausios.kas tai galetu buti?ar yra tikimybe kad pastojau?
Atsakyti
tiksliau suzinot galima nestumo testa pasidarius.
Atsakyti

Sveikos mamyte esiu pasimetusi as su vyriu metus laikio niekaip nepastodavau nes jis turejo problemu bet dabar mano ciklas veluoje 5 dienas esiu sujirzusi manau kad laukiosi bet pagal viska da koki pora menesiu kaip ir neturejau pastoti bet aiskiu da nestumo testas neroditu nes pagal viska tik ryt bus praejusos 2 savaites poto kaip galejau pastoti senden keistai pasijutau vos nenualpiau jei kas noretu apie tai pasikalbeti asmenine zinute rasikite nes ta problema kure turejo mano vyras tikrai rimta nuaiciau pas daktare bet as ne lietuvoje
Atsakyti
QUOTE(Karolina1992 @ 2016 05 26, 21:59)
Sveikos mamyte esiu pasimetusi as su vyriu metus laikio niekaip nepastodavau nes jis turejo problemu bet dabar mano ciklas veluoje 5 dienas esiu sujirzusi manau kad laukiosi bet pagal viska da koki pora menesiu kaip ir neturejau pastoti bet aiskiu da nestumo testas neroditu nes pagal viska tik ryt bus praejusos 2 savaites  poto kaip galejau pastoti senden keistai pasijutau vos nenualpiau jei kas noretu apie tai pasikalbeti asmenine zinute rasikite nes ta problema kure turejo mano vyras tikrai rimta nuaiciau pas daktare bet as ne lietuvoje


jei menesines veluoja - darykis testa, yra itin jautriu testu, kurie parodo 7-10d nestuma. na arba is kraujo.
Atsakyti
Sveiki,nežinau ar į tą temą taikau,ar ne. Bet buvo taip,paskutinės mėnesinės buvo Gegužės 19, truko iki 24. 28diena turejau nesaugiu lytiniu santykiu. Po ~16h isgeriau escapelle del visa pikta,nes vaikas siuo gyvenimo periodu visiskai viska sugriautu. Kaip manot yra galimybe pastot? Pati kazkaip nelabai manau kad imanoma butu,bet kazkaip sugalvojau dar pasiklausti..
Atsakyti
Praeitą mėnesį, per mėnesinės normaliai kraujavau tik vieną dieną, kitas dienas beveik nieko nebuvo, tą dieną, kai susirgau labai baisiai skaudėjo apatinę pilvo dalį ir buvo labai bloga, bet nevėmiau, kai baigiau sirgt praėjus trims savaitėms vieną dieną vėmiau naktį, kitą ryte, dabar jau trečia diena nevemiu, jokių nėštumo požymiu nejaučiu, tik keistai, truputi padidejusi apatinė pilvo dalis, nesaugių santykiu tiek šį, tiek praeita mėnesi turėjau, ar galiu būti nėščia?
Atsakyti
QUOTE(Azer @ 2016 05 30, 14:05)
vaikas siuo gyvenimo periodu visiskai viska sugriautu. Kaip manot yra galimybe pastot?

Sorry, bet visiškai viską sugriaut galim tik patys. Galima suprast, kad gali būt "ne pagal planą" ir "nenorėčiau keisti planų", bet čia ju per didelis dramatizmas ir pernelyg didelė atsakomybė už savo pačių veiksmus perkeliama ant galimo vaiko, kuris apskritai čia nėra atsakingas.
Galimybė pastoti gyvenant intymų gyvenimą visada yra. Kartais didesnė, kartais mažesnė. Nežinia kiek trunka jūsų ciklas ir kiek "suveikė" KT, bet pagal tai ką parašėt, tai jau buvo 10 ciklo diena, vien į skaičiuką žiūrint neatrodo utopija.

QUOTE(amber6 @ 2016 05 30, 16:50)
nesaugių santykiu tiek šį, tiek praeita mėnesi turėjau,  ar galiu būti nėščia?

Jūs čia trolinat ar rimtai? cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi (:: 30 gegužės 2016 - 20:41
Sveiki.Radau žmonos nėštumo testą ir nežinau ar jis teigiamas ar neigiamas.Gal galėtumėte padėti išsiaiškinti.
user posted image
ši foto daryta po 20 minučių.
Atsakyti
QUOTE(Not@ @ 2016 06 07, 15:26)
Sveiki.Radau žmonos nėštumo testą ir nežinau ar jis teigiamas ar neigiamas.Gal galėtumėte padėti išsiaiškinti.


toki testa reiketu pakartoti arba nueiti pas gydytoja.
Atsakyti
QUOTE(Not@ @ 2016 06 07, 16:26)
Sveiki.Radau žmonos nėštumo testą ir nežinau ar jis teigiamas ar neigiamas.Gal galėtumėte padėti išsiaiškinti.


Siaip sakyciau neigiamas, nes juostele per toli.
Atsakyti
QUOTE(Azer @ 2016 05 30, 15:05)
Po ~16h isgeriau escapelle del visa pikta,nes vaikas siuo gyvenimo periodu visiskai viska sugriautu. Kaip manot yra galimybe pastot?

O kodėl turėtų nebūt tos tikimybės?
Vaikui gyvenimą, žinoma, jūs galit sugriaut. Daug daug labiau nei jūs savo, nes jūs suaugęs žmogus, nuo kurio jis būtų absoliučiai priklausomas ir linkintis pirmiausia SAU gero.
Ar jis pats savo gyvybę stengias užsimegzt prievartos ir apgaulės būdu, jūs absoliučiai neįtakojat to užsimezgimo?

Atlesikit, nesusivaldžiau. Kartais baisu, dėl kokių dalykų kaltinam artimą savo, kai akivaizdu, kad kalti esam patys.
Atsakyti