Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo ir primal

QUOTE(Egliukasz @ 2015 04 26, 08:23)
4u.gif
Pastebėjau,kad per mėnesį tik tris kartus valgiau žuvį ir vištienos praėjusią savaitę nebuvo,bet šiandien jau turėsiu biggrin.gif
Atsakyti
As vakarienei dazniausiai valgau zuvy, krevetes ( na man dekingesne UK siuo klausimu, nes Lietuvoj tai kainytes blink.gif uz jas ), jeigu sportuoju, buna kad tik baltymu kokteily geriu su zelatinos milteliais ir migdolu pienu. Bet tiesa pasakius, kai pradejau daugiau judeti, tai ir svoris greiciau krenta. Nuo vasario 20d. iki sios dienos svoris nukrito nuo 91 kg iki 80.5 kg. Noreciau sverti 64 kg, ziuresim, kaip seksis likusius purtyti. Bet turiu pripazinti, kad mityba mano grieztoka, jokiu juodu sokoladu, vaisiu, riesutu, pieno produktu beveik ( isskyrus grietine kartais ), nevalgau ir lasiniu, kiausiniu ( ysitikinau, kad man jie nelabai tiko ). Vos ne whole60 jau gaunas biggrin.gif Plius sumazejo streso mano gyvenime ( teko pabuti atvirai paciai su savimi ir priimti nelengvus sprendimus ), emociskai jauciuosi zymiai stabilesne.
Atsakyti
http://zerocarbzen.c...williams-hogan/

unsure.gif
Atsakyti
Arkreipiau demesi, kad toj FB grupej didzioji dauguma is US, ir didzioji dauguma perka pigiausia mesa musu supermarketuose. Man tai klausimas kyla, kaip tokie, kurie minta vien mesa, nekreipia demesio i tai, is kur ta ju mesa atejus, kaip auginamas buvo gyvulys, kokiu ampoliu gavo, kiek grudu prilese, kiek saules mate, ir pan. Panasau, kad dominuoja tik kaina. Mes is prekybcentriu stengiames isvis nieko nepirkt, nes jei pasiseka surast geresni mesos smota ar juros gerybe, tai kaina fantastiskai auksta. Nesakau, kad turi neiti i kavines, neapsipirkineti supermarketuose, bet mano nuomone, bent didzioji dalis maisto privalo buti itin kokybiska.
Taip pat pritariu ankstesniam pasisakymui, kad toks suspirginimas maisto irgi nieko gero neatnes, jeigu neretai uzklysta ant tavo stalo.
Turbut kuklumas ir saikas turetu buti musu geriausias draugas.
Grazios dienos!
Atsakyti
QUOTE(MamaMamaMama @ 2015 04 26, 15:31)
Arkreipiau demesi, kad toj FB grupej didzioji dauguma is US, ir didzioji dauguma perka pigiausia mesa musu supermarketuose. Man tai klausimas kyla, kaip tokie, kurie minta vien mesa, nekreipia demesio i tai, is kur ta ju mesa atejus, kaip auginamas buvo gyvulys, kokiu ampoliu gavo, kiek grudu prilese, kiek saules mate, ir pan. Panasau, kad dominuoja tik kaina. Mes is prekybcentriu stengiames isvis nieko nepirkt, nes jei pasiseka surast geresni mesos smota ar juros gerybe, tai kaina fantastiskai auksta. Nesakau, kad turi neiti i kavines, neapsipirkineti supermarketuose, bet mano nuomone, bent didzioji dalis maisto privalo buti itin kokybiska.
Taip pat pritariu ankstesniam pasisakymui, kad toks suspirginimas maisto irgi nieko gero neatnes, jeigu neretai uzklysta ant tavo stalo.
Turbut kuklumas ir saikas turetu buti musu geriausias draugas.
Grazios dienos!

Pagal atsiliepimus - nes visi ten euforijoj unsure.gif sakosi maitinasi taip po 5 - 7 metus, jiems tai nemaiso. Is prekybcentriu maitinasi didzioji dauguma zmoniu. Nesvarbu jie zero carb ar iprastines mitybos. Maciau, toje grupeje, dauguma jautiena stengiasi valgyt. Jei LT. tai ikandamos, skanios jautienos prekybos centruose as nemaciau - buna kieta sena karve. Reiktu kazkur pas ukininkus ieskot, jei nori normalios.
Atkreipiau demesi, kad tikrai tie zmones atrodo graziai. Dailiai isvystytais raumenimis. Nors sakosi nesportuojantys. Nepabale, kas daznai buna su mesos visai nevalganciais (facebookas tuo ir puikus, kad gali daug ir tyliai apzvelgti ir padaryti savas isvadas) . Tikrai 0 angliavandeniu valgytojai atrodo sveikai ir graziai. Giriasi, kad ir spuogai dingo, viena pakilo is invalido vezimelio unsure.gif Visi sveikina ir aikcioja smile.gif Na duok dieve atrado jie ta sveikatos formule. Ir Pasaulis placiau suzinos smile.gif Kol kas nemanau, kad noriu riztis tokiam eksperimentui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 26 balandžio 2015 - 16:07
http://zerocarbzen.c...williams-hogan/
Berots 14-as klausimas apie tai, kokia mesa renkasi ir kodel, bet manes nesuzavejo. Taip pat nemazai nuorodu jos atsakymuose i jos bloga, kaip nestumo metu laikesi sios mitybos, kaip vaikus augina ir pan. Visai idomu paskaityti, kaip zmones gyvena siam pasauly smile.gif Noreciau nusokti i laika po 20 metu ir paziuret, kaip jiems visiems sekas. Ir man smile.gif
Oh, tik dabar pamaciau, kad Menulis jau parode sita nuoroda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamaMamaMama: 26 balandžio 2015 - 16:52
Bet moteriske tikrai svyti.
Papildyta:
Dar turint omeny kad buvo labai nutukusi. Ir pastebejau, kad ir jos, ir Andersen family (pats pirmasis LumiLumi imestas straipsnis is to saito apie angliavandeniu nevalgytojus), vaikai tokie raumeningai masyvus. Ne putluciai, bet pasirode turintys daug raumenu mases. Vaikai irgi panasiai maitinami.
Papildyta:
http://zerocarbzen.c...ndersen-family/
Atsakyti
menuli, kodel nesiryztum tokiam eksperimentui? 4u.gif Klausiu tik siaip, ydomumo delei - as mielai pabandyciau kokiam menesiui g.gif Tik kazin ar pasimatytu po tiek iskart rezultatas smile.gif

MamaMamaMama, pritariu tikrai Jusu nuomonei apie mesos kokybe drinks_cheers.gif As kai pamatau, kad kai kurie taip degina dar ta mesa ant griliaus, ant virsaus suris uzlydytas.. doh.gif Kazkaip net neapetitnai atrodo schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Oho kokios discusijos cia verda, tai jau nebebijot ketozes? Tik vel klausimas, kam jums to reikia? As vis dar nemanau, kad kazkokias ligas galima pilnai isgydyti tik maistu. Ir gliuteno netolerancija turi tik tam tikra dalis zmoniu, like puikiai adaptavosi ir gyvena su gliutenu draugiskai. Svarbiausia, kad zmones nebemoka isiklausyti i savo norus - noriu mesos, ta ir valgau, noriu duonos, ja valgau. Esme, manau, yra tai, kad mes nebeisalkstam - valgom, nes turim laiko, nera laiko, tam skirta pertrauka, etc. Ar mes tikrai valgom tik tada, kai alkani ir sustojam, kai tik pajuntam sotuma? Kai esi tikrai alkanas suvalgai bet ka, ateina sotumas ir perdaug nekreipi demesio, kas tai buvo. Per didele maisto ivairove yra blogis, o jei maistas neskanus, vadinasi nesi alkanas.

Apsidziaugiau gyvenanti Airijoje - avytes ganosi laukuose, buliukai irgi, Kerrygold sviestas pripazintas visame pasaulyje, kaip vienas is geriausiu. Nuodeme nebuti paleo cia! Del kainu, tai taip nera pigu, 2 jautienos kepsniai apie €15 , aviena irgi nepigi, sviezia zuvis is zveju brangi, bet esme, kad nera problemos gauti kokybiska produkta. kazkaip paskutiniu metu mano maistas labai paprastas - grilinta jautiena, kiausiniai ir vistiena. Kazkada nusipirkau jaunu lapiuku, puse pakelio suvalgiau su riesutu aliejum, o kita puse isejo i siuksline. Dar patinka mazi sviezus agurkeliai, avokadas retkarciais ir viskas, net i parduotuve nera reikalo eiti, uzeini i mesine ir laimingas.
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2015 04 26, 17:35)
menuli, kodel nesiryztum tokiam eksperimentui? 4u.gif  Klausiu tik siaip, ydomumo delei - as mielai pabandyciau kokiam menesiui  g.gif Tik kazin ar pasimatytu po tiek iskart rezultatas smile.gif

MamaMamaMama, pritariu tikrai Jusu nuomonei apie mesos kokybe drinks_cheers.gif As kai pamatau, kad kai kurie taip degina dar ta mesa ant griliaus, ant virsaus suris uzlydytas..  doh.gif Kazkaip net neapetitnai atrodo schmoll.gif

Kazkaip taip atrodo baisiai nuobodu g.gif g.gif Pusryciam mesa, pietus mesa, vakarienei kokie kiausiniai smile.gif Jie ten visa gyvenima pasiryze to laikytis. Kazkaip bais ziauriai skamba. Tai nebandau, o jei patiks lotuliukas.gif
O kokio rezultato jus norite? Nepykit, jei praleidau apie jusu sveikatos beda, skaitau neatidziai. Man rezultatas butu toks, kuris matytusi ant veido, ant odos, plauku. Ir gyvenime, jei turi galimybe, taip norisi visko paragaut...smile.gif
Del rezultato, tai jie ten dziaugiasi, kad viskas greit pasijaucia. Po dienos, kitos, savaites. Ta grupe pilna euforijos kazkokios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 26 balandžio 2015 - 18:23
QUOTE(mėnulis @ 2015 04 26, 17:18)
Kazkaip taip atrodo baisiai nuobodu  g.gif  g.gif Pusryciam mesa, pietus mesa, vakarienei kokie kiausiniai smile.gif O kokio rezultato jus norite? Nepykit, jei praleidau apie jusu sveikatos beda, skaitau neatidziai. Man rezultatas butu toks, kuris matytusi ant veido, ant odos, plauku. Ir gyvenime, jei turi galimybe, taip norisi visko paragaut...smile.gif
Papildyta:
Del rezultato, tai jie ten dziaugiasi, kad viskas greit pasijaucia.
Papildyta:
po dienos, kitos, savaites

Zerocarbininkai valgi viena kart per diena, kokie ten pusryciai, pietus, vakariene smile.gif
Atsakyti
Nebutinai, raso ir du ir tris. Nemanau, kad man vieno uztektu karto.
Atsakyti