Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo ir primal

QUOTE(rytorasa @ 2015 04 29, 09:29)
Sveikos, gal kas ruošiatės pirkti rafinuoto kokosų aliejaus ir norėtumėt pasidalinti?

o kur perkate ?

pas mane kaip tik baigesi tradicinis saulegrazu , tai vietoj jo radau spinteleje kokosu . parasyta 100 proc. naturalus . tai cia rafinuotas ar ne? nieko daugiau ner parasyta tik ,kad pagaminta vokietijoje.

man kepant ant jo siek tiek dumai ruksta . Ar cia normalu ? skonis ir kvapas - malonus.

as dar tik pradejau dometis paleo , ziniu dar mazoka , skaitau ta rekomenduota knyga ir po truputi deliojuosi mintis.

labai sunku vaikams ka nors pasiulyti . Blyneliai su saldytomis braskemis - vistiek - numeris 1 . ka jus gaminate vaikams ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolitamaria: 30 balandžio 2015 - 07:30
QUOTE(jolitamaria @ 2015 04 30, 08:28)
o kur perkate ?

Sanitex'e. Bet ten mažiausias kiekis- 10kg. Tai mergaitės kartais pasidalina.
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(rytorasa @ 2015 04 30, 19:02)
Sanitex'e. Bet ten mažiausias kiekis- 10kg. Tai mergaitės kartais pasidalina.

Aš pirkau www.prekypolis.lt , tik ten kiekis bezbožnas, 10kg biggrin.gif , tai pasidalinau su visu pasauliu smile.gif Atsiuntė į omnivą be problemų smile.gif Karštą vasarą gal ir nesiųstų, nerizikuotų.

http://www.prekypoli...ejus-10-kg.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hippie: 30 balandžio 2015 - 19:33
QUOTE(jolitamaria @ 2015 04 30, 07:28)

pas mane kaip tik baigesi tradicinis saulegrazu ,

1 . ka jus gaminate vaikams ?

Šis aliejus, kaip voresta sakė, tik medinių baldų sutepimui tinka biggrin.gif

Pamaitinam vaikus ir makaronais ir koldūnais ir blyneliais, bet retai. Dažnos kiaušinienės , omletai, orkaitėj kepti keksiukai su mėsyte , kiaušiniais, kokoso miltais, daržovių sriubytės, troškiniai, steikai, na milijonai variantų wink.gif

Tiesiog, kai namie nėra sasyskų ir kito šlamštinio maisto, tai nepatikėsit, išalkę vaikai valgo sveiką maistą bigsmile.gif biggrin.gif Tiesiog tai tėvų silpnybė, mes kažkodėl nutariam, kad lepinimas, tai blyneliai, makaronai ir kiti šūdeliai cool.gif
Atsakyti
Noriu pasigirti. Grizus I doros kelia, praejus 2 menesiams, galva nebeniezti nei trupucio, ausies ir panose oda nebeserpetoja. Kokia laime:)
Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2015 04 30, 07:28)
ka jus gaminate vaikams ?

Ta pati, ka ir sau. Sunui 4.5 metu. Darzelyje nuo 3 metu, pradzioj tik po kelias valandas, tai tarp valgymu eidavo, po pusmecio 5-6-7 val per diena du kartus (retai -tris) per savaite, valgydavo ten paduodamus pietus, vesdavau po pusryciu, pasiimdau iki vakarienes. Pakeitem darzeli, dabar pietus vyksta mokyklos principu - atsinesi is namu arba uzsisakineji darzelyje. Tad visada idedu. Ir i mokykla desiu. Rytojuj gaus lasisos ir brokoliu su sviestu. Jeigu neturiu laiko, imetu avokada, pomidoru/agurku/morku, surio, lasiniu. Viskas jam tinka, tik duok valgyt. Blynu namie niekad nekepem ir nekepam, bet darzelyje ragaves, kaip ir visokiu varsketuku, bulkuciu su desrelem ir pan. Kai einam i svente, gimtadieni - gauna ar tai picos, ar tai torto, nestresuoju ir neimu i galva, paragauti turi visko, tegu.

Lengva man sneket, kai vaikas nuo gimimo taip maitinamas. Jei dabar reiktu koki desimtmeti perlauzt nuo bulkuciu ant darzoviu su mesyte, tai nezinau, ka daryciau. Nors as turbut sakyciau - arba valgai, ka padariau, arba nevalgai nieko..
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2015 04 30, 19:52)
Noriu pasigirti. Grizus I doros kelia, praejus 2 menesiams, galva nebeniezti nei trupucio, ausies ir panose oda nebeserpetoja. Kokia laime:)

Aplodismentai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2015 04 30, 19:52)
smagu kad nors kam sekasi thumbup.gif
O man po 6savaiciu dar vis nervina spuogai verysad.gif ir dabar jau nuo pietų jaučiu kaip rausta ir kyla skaudantis spuogas,kiek čia gali valytis gun_bandana.gif nevalgau net vaisių,pagrinde mėsa su kopūstu ir sultinys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvaja: 30 balandžio 2015 - 21:25
QUOTE(MamaMamaMama @ 2015 04 30, 20:34)
Blynu namie niekad nekepem ir nekepam,

Lengva man sneket, kai vaikas nuo gimimo taip maitinamas. Jei dabar reiktu koki desimtmeti perlauzt nuo bulkuciu ant darzoviu su mesyte, tai nezinau, ka daryciau.

Nors as turbut sakyciau - arba valgai, ka padariau, arba nevalgai nieko..
Papildyta:
Aplodismentai smile.gif

O pas mus tradicija, kad tėtis sekmadienį kepa blynus pusryčiams, jie jų labai laukia.

drinks_cheers.gif

Tai namie ir valgo kas pagaminta-sriuba, troškiniai, mėsa, daržovės, bet mokykloj keturiolikmetis pirkdavosi ką ir visi-picos, šokoladukai ir pan. Š sad.gif Dabar jau pasąmoningėjo ir labai dažnai perkasi kepsnį su daržovėm, vis geriau. Mažosios darželį meniu irgi nepaįtakosi, vidurinis (antrokas) mokykloj irgi darželio meniu "mėgaujasi".

Bet vsitiek, su Paleo atėjimu į mūsų su vyru gyvenimą, požiūris į maistą, cukrų, grūdus keičiasi ir mūsų vaikų galvose, jie gauna daugiau daržovių, rečiau perteklinių angliavandenių.
Papildyta:
Nidulia 4u.gif

QUOTE(Silvaja @ 2015 04 30, 21:24)
O man po 6savaiciu dar vis nervina spuogai  verysad.gif  ir dabar jau nuo pietų jaučiu kaip rausta ir kyla skaudantis spuogas,kiek čia gali valytis  gun_bandana.gif  nevalgau net vaisių,pagrinde mėsa su kopūstu ir sultinys.

Man valėsi 2 mėn. rolleyes.gif Visas veidas buvo nusėtas smulkiais, baltais, kietais spuogeliais, kuriuos atsisakė spaudeliot kosmetologė, nes sakė, kkad išars visą veidą unsure.gif Išsivalė palaipsniui patys.
Atsakyti
QUOTE(Silvaja @ 2015 04 30, 22:24)
smagu kad nors kam sekasi  thumbup.gif
O man po 6savaiciu dar vis nervina spuogai  verysad.gif  ir dabar jau nuo pietų jaučiu kaip rausta ir kyla skaudantis spuogas,kiek čia gali valytis  gun_bandana.gif  nevalgau net vaisių,pagrinde mėsa su kopūstu ir sultinys.

Man is karto sekesi, jau pries pusantru metu. Bet gi buvau kiek paklydusi, tai greitai islindo blogumai. Greituteliai parbegau atgal.
Su tais spuogais visoms skirtingai. Man is karto dingo, kuriuos turejau ir nauji nebekilo, o Hipie ilgokai valesi. Teks tau pakenteti dar smile.gif
Atsakyti
Zinot, labai mane suzavejo ta zero carb dieta. Nors visai nesuzavejo, kad beveik visi renkasi bet kokia parduotuvine mesa. Atrodo kai des visiems list per ausis tie visi hormonai, gmo ir visi kiti geriai po kazkiek metu.
Skaitau dabar https://eatmeatdrink...of-the-land.pdf , gal kam bus idomu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamaMamaMama: 01 gegužės 2015 - 04:07
QUOTE(Hippie @ 2015 04 30, 21:58)
Man valėsi 2 mėn.  rolleyes.gif Visas veidas buvo nusėtas smulkiais, baltais, kietais spuogeliais, kuriuos atsisakė spaudeliot kosmetologė, nes sakė, kkad išars visą veidą unsure.gif Išsivalė palaipsniui patys.
pas mane irgi kiekvieną rytą kaip grybų po lietaus tų mažų baltom viršūnėmis,bet aš juos išspaudziu,kita kartą vos pabraukiu ir pratrūksta patys,vakar iš vis gerai - išsikėlė tarp blakstienų į akių pusę,tai net matyti trukdė doh.gif
Ar tu spaudei, ar palikai juos ramybėj, nes vaizdą tai gadina unsure.gif

QUOTE(Nidulia @ 2015 04 30, 22:31)
Su tais spuogais visoms skirtingai. Man is karto dingo, kuriuos turejau ir nauji nebekilo, o Hipie ilgokai valesi teks tau pakenteti dar smile.gif
kai pamatau vis naujus spuogus norisi pradėti vėl netinkamą maistą valgyti,bet patarnauju mintyse pati su savim ir noras praeina biggrin.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvaja @ 2015 05 01, 06:06)
pas mane irgi kiekvieną rytą kaip grybų po lietaus tų mažų baltom viršūnėmis,bet aš juos išspaudziu,kita kartą vos pabraukiu ir pratrūksta patys,vakar iš vis gerai - išsikėlė tarp blakstienų į akių pusę,tai net matyti trukdė  doh.gif
Ar tu spaudei, ar palikai juos ramybėj, nes vaizdą tai gadina  unsure.gif
kai pamatau vis naujus spuogus norisi pradėti vėl netinkamą maistą valgyti,bet pakariauju mintyse pati su savim ir noras praeina  biggrin.gif

Labas rytas  4u.gif
atsiprašau už klaidas,rasau iš telefono tai išmanusis pats parenka žodžius biggrin.gif
Atsakyti