Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo ir primal

QUOTE(Nidulia @ 2015 03 05, 00:10)
Jaicy, tu minejai, kad vartojai aspirina kraujui skystinti. Ar tebevartoji ji?

nebe
Atsakyti
kaip as nekenciu polikliniku, ginekologu ir visu kitu nesamoningu gydytoju jose! doh.gif man tik klausimas- ar tik seskines poliklinikoj susirinke tokie ar cia ant viso svieto?!
nejau jau n metu ten ir turbot daugiau kojos nekelsiu ten doh.gif
jau toks elgesys..... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jaicy @ 2015 03 05, 11:46)
kaip as nekenciu polikliniku, ginekologu ir visu kitu nesamoningu gydytoju jose! doh.gif  man tik klausimas- ar tik seskines poliklinikoj susirinke tokie ar cia  ant viso svieto?!
nejau jau n metu ten ir turbot daugiau kojos nekelsiu ten doh.gif
jau toks elgesys..... verysad.gif

Pas kokia gyne buvai?
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2015 03 05, 12:02)
Pas kokia gyne buvai?

pas Kobeli
gal ji ir gera spece (na... tokia ir gera, kad pasiunte mane atgal pas ta docent santorose), bet jau elgesio reikia pasimokyt jai ... unsure.gif
begau pusiau nuoga is vieno kabo I kita... o paskui dar klausia kodel as tokia balta ir koks mano hemoglobinas?
o kad man jau bloga nuo jos ...
doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jaicy: 05 kovo 2015 - 14:44
tokių visur pasitaiko. Ir poliklinikose, ir ligoninėse, ir privačiame, ir valstybiniame sektoriuje. Viskas priklauso nuo asmeninės sėkmės, strateginio pasirengimo (paskaityti atsiliepimus internete) ir turbūt net nuo nuojautos. Tiesiog tokie žmonės, nepriklausomai nuo jų profesijos. Bet man atrodo, kad jų mažuma.smile.gif
Santariškėse buvau užtaikiusi ant tokios (ne gin.), kad... Tiek to.
Poliklinikos ginekologes irgi aplenkiu po pusantro vizito. Nors prieš einant galvojau, kad kam mokėti pinigus privačiai, jeigu man reikia tik profilaktiškai pasitikrinti. Mhm. Dabar net PAP privačiai darau.biggrin.gif Nors tikiu, kad jų yra ir malonių, ir profesionalių, bet tada turbūt ir talonus medžioti reikia.

Turbūt ne vardan malonumo vaikštai. Sveikatos.smile.gif
Atsakyti
Labas smile.gif Pasidariau išsamius tyrimus, dalinuosi 4u.gif
Bendras cholesterolis 6,64
DTL 1.49
MTL 4,92

Vyro (pagaliau ir jis Paleo, mėnesis jau maždaug)
Bendras 5,65
DTL 1,87
MTL 3,39
Prisikabino, kad jo pusas retas. Darbas fizinis, 3-4 kartus per savaitę po 10km nubėga. Visur info, kad sportininkų retas pulsas, o mūsų gydytoja dėl jo ir dėl siaubingo cholesterolio nusiuntė pas kardiologą. Tiek prikalbėjo, kad bet man neberamu liko doh.gif Padarė iš sveiko diedo ligonį....
Atsakyti
QUOTE(zomša @ 2015 03 05, 18:48)
tokių visur pasitaiko. Ir poliklinikose, ir ligoninėse, ir privačiame, ir valstybiniame sektoriuje. Viskas priklauso nuo asmeninės sėkmės, strateginio pasirengimo (paskaityti atsiliepimus internete) ir turbūt net nuo nuojautos. Tiesiog tokie žmonės, nepriklausomai nuo jų profesijos. Bet man atrodo, kad jų mažuma.smile.gif
Santariškėse buvau užtaikiusi ant tokios (ne gin.), kad... Tiek to.
Poliklinikos ginekologes irgi aplenkiu po pusantro vizito. Nors prieš einant galvojau, kad kam mokėti pinigus privačiai, jeigu man reikia tik profilaktiškai pasitikrinti. Mhm. Dabar net PAP privačiai darau.biggrin.gif Nors tikiu, kad jų yra ir malonių, ir profesionalių, bet tada turbūt ir talonus medžioti reikia.

Turbūt ne vardan malonumo vaikštai. Sveikatos.smile.gif

mhm.. drinks_cheers.gif unsure.gif
Atsakyti
Labuka, kas domejosi MCT aliejais - neieskokit kitu ''dievu'' 4u.gif

http://healthimpactn...-truth-exposed/
Atsakyti
Sveikos, gal priimsit ir mane į savo pašnekesius? Perskaičiau nemažai info apie paleo, tikiuosi jis padės man susitvarkyti su žarnynu, tad startuoju nuo šiandien ir metu sau 30 dienų Paleo iššūkį t.y. 30 d, be jokių grūdinių, pieno ir cukraus produktų smile.gif
Atsakyti
Sveika kimy, junkites, pasakokit, kaip seksis jums, labia ydomu 4u.gif

JustDi, Man MCT tinka kaip pakaitalas - kaip sakiau, pavargau nuo kokoso skonio smile.gif Nei pieno, nei toks grietineles, nei miltu, nieko nenaudoju - per saldu kazkaip, erzina.. Sita straipsny dar skaiciau pries pirkdama, kazkaip neradau nei uz, nei pries, rinkausi savo nuoziura 4u.gif

Selma - na ju toks darbas, ligu ieskot 4u.gif Nueit galima nueit ir pasitikrint, bet tikrai neiciau is proto, ypac po menesio paleo. Juk tik pati pradzia, keisis tas cholesterolis dar ne karta 4u.gif Pulsas ir mano gan retas, kardiograma isvis kaip pas zmogu, istikta komos ( cia daktaro zodziais ), keliai suvaryti, na bet ir gyva, ir nieko nejauciu per daug, prisiziuriu, bet kaip sakant sveiko proto nepametu 4u.gif

jaicy - tikiuosi nuotaika geresne po visu apsilankymu pas daktarus 4u.gif
Atsakyti
Su švente, moterys.
Ir diena šiandien kaip niekad graži, bent jau Vilniuje.smile.gif

QUOTE(JustDi @ 2015 03 08, 10:36)
Labuka, kas domejosi MCT aliejais - neieskokit kitu ''dievu'' 4u.gif

http://healthimpactn...-truth-exposed/

About the authors: [...] They are authors of the best-selling book: Virgin Coconut Oil: How it has changed people’s lives and how it can change yours! biggrin.gif Hihi.
Bet aš kiek informacijos paieškojau, irgi supratau, kad kokosų aliejus visgi yra grynesnis ir natūralesnis produktas. O kadangi jis man jokių neigiamų emocijų nekelia - nesuku galvos.

kimy, labas.smile.gif
Atsakyti
Su svente, kas svenciat
kokoso aliejus man tinka i kava ir kam nors pakepti, paprikai, morkai, svogunui, mesos smulkiems gabaliukams.
Aukstaitijos sostinej ir puikus oras wub.gif
Atsakyti