Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo ir primal

Sveikutes, pagaminau siandien beveik paleo torta, pagal vienos merginos recepta:
https://www.facebook...o...e=1
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2015 03 03, 22:08)

MCT pirkau toky:

http://www.amazon.co...keywords=primal

Bet yra ir pigesniu, ir brangesniu - as pasirinkau per viduriuka smile.gif

Gal gali truputuka papasakoti, kas tai per dalykelis?smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mėnulis @ 2015 03 04, 01:21)
Sveikutes, pagaminau siandien beveik paleo torta, pagal vienos merginos recepta:
https://www.facebook...o...e=1

Ar skanus gavosi? Kaip tavo oda, pasitvarke? Pasiteisino prisilaikymas nuo saldumynu ir miltiniu?
Atsakyti
Dar Nezinau is tikro ar geriau...Ar tai nuo to...
Skonis nieko visai, gal kiek rugstokas. Primena desertini suri. Komentatore viena sake, kad bananai butu praverte. Tai cia nuo turimu produktu skonis ir priklausys.
Atsakyti
Nidulia - tai is kokoso aliejaus vidutines grandines trigliceridai is kokoso aliejaus. Suteikia greitos energijos, tipo padeda numest svorio, padeda virskinti baltymus ( kas man gan aktualu.. ), suteikia daugiau jegu sportavimui. Bet cia beveik nera lauro rugsties, kuri taip pat labai reikalinga. Man patinka tai, kad cia nera kokoso aliejaus kvapo ir skonio, kuris man gan atsibodo naudojant 2 metus diena is dienos 4u.gif Jis skirtas kavai darytis, ne kepimui. Kadangi keliuosi 4 ryto, man gan pravercia silta silpna kavyte su tokiu aliejum, nes pusryciu siltu neiseina pavalgyti schmoll.gif Geriu dar tik antra savaite, bet man labai patinka efektas. Noreciau valgyti normalius pusrycius, bet deja ne visada tokia galimybe yra... O kartais tiesiog organizmui per anksti kazka duoti. Pvz., kad ir vakar supykino nuo avokado blink.gif

menulis, liuks tortukas thumbup.gif Mano gimtadienis geguze, kazkoky sveikuoliska tortuka irgi siais metais darysiu, aciu uz ideja thumbup.gif

Atsakyti
Smagiai skamba sis kokosinis geris:) Tai jis naudingas, jei gerai supratau? Visai ir as noreciau jo pameginti su kava:)
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2015 03 04, 12:55)
Nidulia - tai is kokoso aliejaus vidutines grandines trigliceridai is kokoso aliejaus. Suteikia greitos energijos, tipo padeda numest svorio, padeda virskinti baltymus ( kas man gan aktualu.. ), suteikia daugiau jegu sportavimui. Bet cia beveik nera lauro rugsties, kuri taip pat labai reikalinga. Man patinka tai, kad cia nera kokoso aliejaus kvapo ir skonio, kuris man gan atsibodo naudojant 2 metus diena is dienos 4u.gif Jis skirtas kavai darytis, ne kepimui. Kadangi keliuosi 4 ryto, man gan pravercia silta silpna kavyte su tokiu aliejum, nes pusryciu siltu neiseina pavalgyti schmoll.gif Geriu dar tik antra savaite, bet man labai patinka efektas. Noreciau valgyti normalius pusrycius, bet deja ne visada tokia galimybe yra... O kartais tiesiog organizmui per anksti kazka duoti. Pvz., kad ir vakar supykino nuo avokado blink.gif

menulis, liuks tortukas thumbup.gif Mano gimtadienis geguze, kazkoky sveikuoliska tortuka irgi siais metais darysiu, aciu uz ideja thumbup.gif

Mano irgi gimtadienis geguze, dabar zinosiu kaip ji gaminti, kad butu skanesnis, ji cia pateikiau tik kaip pavyzdi, nes ten yra daug vietos improvizacijai. Kad salziau butu galima pridedi bananu, kokios vaniles ar kokoso drozliu daugiau.
Leisk paklausti, kodel tau reikia taip anksti keltis, nes as tai tikriausiai numirciau pakirdus 4 ryto, jei reiktu kiekviena diena daryt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 04 kovo 2015 - 15:16
Sveikos 4u.gif

mano gimtadienis irgi gegužę biggrin.gif norėčiau visai tokio gimtadieninio torto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2015 03 04, 01:21)

QUOTE(mėnulis @ 2015 03 04, 08:54)
Skonis nieko visai, gal kiek rugstokas. Primena desertini suri. Komentatore viena sake, kad bananai butu praverte.

Aš gal keletą datulių dėčiau. Ačiū už receptą, mėnuli
QUOTE(Nidulia @ 2015 03 04, 14:46)
Smagiai skamba sis kokosinis geris:) Tai jis naudingas, jei gerai supratau? Visai ir as noreciau jo pameginti su kava:)

Norėčiau ir aš paragauti. Iherb'e dairausi.
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...i.d?id=67320158
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2015 03 04, 16:16)
Leisk paklausti, kodel tau reikia taip anksti keltis, nes as tai tikriausiai numirciau pakirdus 4 ryto, jei reiktu kiekviena diena daryt.

Mano darbas prasideda 6 ryto, o dar susiruost, nuvaziuot su autobusu reikia, tai taip ir gaunas 4u.gif Per du metus mazdaug apsipratau ir atsikeliu po pirmo zadintuvo. Anksciau dirbau naktinej pamainoj - va ten tai kankyne buvo verysad.gif
Atsakyti
Ir mano gimtadienis geguzes menesi:D Vo kiek geguziukiu:)
Atsakyti
Jaicy, tu minejai, kad vartojai aspirina kraujui skystinti. Ar tebevartoji ji?
Atsakyti