Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(kvyka @ 2015 03 14, 15:55)
Grizau is senuku. Kol nuejau iki stoteles, nuo kurios vaziuoja trulas ton pusen, kol islipus nupedinau iki paciu senuku (visai ne menkas galas biggrin.gif ). Kol paciuosse senukuose radau tai, ko reikejo....

nu va, tiek keliavus, galejai ir iki manes atpedint...jau ten "ranka paduot" mirksiukas.gif
Atsakyti
Teko siek tiek ispjauti, kad italpinciau lizduka didesniam cokoliui. Turejau Moment greit stingstancio plastilino likucio. Tai ireminau susistacius , kad neiksristu paskui smile.gif IR aisku ta super duper izoliacija ax.gif Apvyniojau viska, kaip priklauso. Ale manau daug ka reiskia tureti visu galu meistra teveli. Vaikystej gi macius visokiu meistravimu. Keli pagrindai del laiduku sujungimo ir izoliavimo isikale i galva. ax.gif Aisku pries viska "sustatant" patikrinau, ar tikria dega lotuliukas.gif (gal vyrams tai vieni juokai, bet patikekit, MAZA dalis ir dar JAUNU, kaip as, tokius dalykus pasidaro pacios).

Ir turbut dazytos blondines ne tokios ir kvailos. Kaip moteriai sakyciau gerai pavyko. O ir tas reikaliukas kainavo senaja valiua 2,31 Lt. Kazkieno prasyti, kad "remontuotu" ta senaji man butu kainave daugiau (ieskok, kas padarys, prasyk, nuvezk, pasiimk, atsidekok... o dar jei nesutaisoma, tai nupirkt, sulipins ir dar atsidekok. Dar ko biggrin.gif)

user posted image
Papildyta:
QUOTE(cile @ 2015 03 14, 17:31)
nu va, tiek keliavus, galejai ir iki manes atpedint...jau ten "ranka paduot"  mirksiukas.gif

Vos senukus as radau lotuliukas.gif Tai gal tos MAxima XXX esancios ir tu kazkur salia? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2015 03 14, 15:43)

Ir turbut dazytos blondines ne tokios ir kvailos. Kaip moteriai sakyciau gerai pavyko. O ir tas reikaliukas kainavo senaja valiua 2,31 Lt. Kazkieno prasyti, kad "remontuotu" ta senaji man butu kainave daugiau (ieskok, kas padarys, prasyk, nuvezk, pasiimk, atsidekok... o dar jei nesutaisoma, tai nupirkt, sulipins ir dar atsidekok. Dar ko biggrin.gif)

Prazuvo mano bambaliukas verysad.gif doh.gif
Kaip gyvent, jei belenkokia blondine viska su zirklutem, manikiuriniu peiliuku ir plastilinu viska suremontuoja? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 03 14, 17:57)
Prazuvo mano bambaliukas  verysad.gif  doh.gif
Kaip gyvent, jei belenkokia blondine viska su zirklutem, manikiuriniu peiliuku ir plastilinu viska suremontuoja?  blink.gif

Arvydai, bet butent tu paskatini DARYTIS kazka, o ne.. imti ir pirkti nauja dangti su "nauja iranga" lotuliukas.gif O juk galejau uz 42 lt senaja valiuta is urmo baziu tiesiog nusipirkti nauja dangti . ir dar su lieva lempute komplekte thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2015 03 14, 16:05)
Arvydai, bet butent tu paskatini DARYTIS kazka, o ne.. imti ir pirkti nauja dangti su "nauja iranga"  lotuliukas.gif  O juk galejau uz 42 lt senaja valiuta is urmo baziu tiesiog nusipirkti nauja dangti . ir dar su lieva lempute komplekte  thumbup.gif  lotuliukas.gif

Todel ir pikta, kad patrona nauja pirkai kai ana dar pigiau suremontuot buvo galima rolleyes.gif Jo, jo 2 litai... O troleibusas? O laikas? O kam dar tas antras cokolis? A??? biggrin.gif Cia man jau 2-3-4 puzliukai iseitu drinks_cheers.gif doh.gif drinks_cheers.gif Tik be reikalo plastilina sunaudojai!!! unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 03 14, 18:20)
Todel ir pikta, kad patrona nauja pirkai kai ana dar pigiau suremontuot buvo galima  rolleyes.gif  Jo, jo 2 litai... O troleibusas? O laikas? O kam dar tas antras cokolis? A??? biggrin.gif  Cia man jau 2-3-4 puzliukai iseitu  drinks_cheers.gif  doh.gif  drinks_cheers.gif  Tik be reikalo plastilina sunaudojai!!!  unsure.gif  biggrin.gif

As ta antra jau zinau, kur panaudosiu thumbup.gif Ne akvui, kitam reikaliukui biggrin.gif O kelione nesiskaito biggrin.gif Senukuose papirkau ir kitu reikalingu namu apyvokos rakandu smile.gif drinks_cheers.gif

p.s. o sviesos dabar kuuuurrrr kas daugiauuuuu nei buvo. Daaaaug ryskiau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvyka: 14 kovo 2015 - 17:10
QUOTE(kvyka @ 2015 03 14, 16:43)
Vos senukus as radau  lotuliukas.gif  Tai gal tos MAxima XXX esancios ir tu kazkur salia? smile.gif

Taip taip, salia tos Maximos..ir butent saliA - gretimas daugiabutis jai IS KAIRES wink.gif
QUOTE(kvyka @ 2015 03 14, 18:09)
As ta antra jau zinau, kur panaudosiu  thumbup.gif  Ne akvui, kitam reikaliukui biggrin.gif O kelione nesiskaito biggrin.gif Senukuose papirkau ir kitu reikalingu namu apyvokos rakandu smile.gif drinks_cheers.gif

p.s. o sviesos dabar kuuuurrrr kas daugiauuuuu nei buvo. Daaaaug ryskiau  thumbup.gif

Nu bet koks nepraktiskumas - pirkti Senukuose ne treciadieni doh.gif lotuliukas.gif
-------------------------
Na, tai parodyk ta nauja sviesu vaizdeli bigsmile.gif
Atsakyti
gal ką žinot apie juodas krevetes/ mačiau aqazoo kartu su red chery, panašios, tik juodos
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 03 14, 20:48)

Na, tai parodyk ta nauja sviesu vaizdeli  bigsmile.gif

schmoll.gif Pasilikim rytdienai lotuliukas.gif Siandien jau patrona ir peiliuka pamatem biggrin.gif thumbup.gif biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(M.K. @ 2015 03 14, 21:21)
gal ką žinot apie juodas krevetes/ mačiau aqazoo kartu su red chery, panašios, tik juodos

Nu tai i tusa buvo imerktos, aba is kamino istrauktos bigsmile.gif rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Papasakosiu apie savo krevetyną smile.gif Trys vaikai jau pasiekė centimetro kondiciją, tai žinau kas pasidaugino 2 iš jų čeriukai ( nors tėvinių čerių buvau įsigijus mažiausiai, tik 4 ), vienas - sakuriukas ( tėvinių buvo 11) . Kristalų turėjau 9, tikrai viena kristalienė buvo su ikriukais, deja, palikuonių nėr (buvo 9) . Kodėl rašau buvo? Nes po vieną dvi visų rūšių senųjų jau nebėr - buvau skaičius, kad jų amžius skaičiuojamas mėnesiais, pasidalinkit patirtim, kas auginat - ar tikrai ? Jaunimo - įvairaus dydžio nuo visiškų "vandens blusų" iki 5-6 milimetrų "pusbernių" suskaičiavau apie trisdešimt, kai iškėliau žuvis, jie labai išdrąsėjo ir galima, anot Arvydo, juos skaičiuojant "žvairėt" blink.gif

bet žinot ką?... be žuvų, viens su krevetėm, man akvariumas nebe toks gražus... verysad.gif jas labai įdomu stebėt, smagu, kad dauginasi ir greit galėsiu pasidalint - Dilma prašė, ir į Kauną šviežių genų reiks nuvežt, bet... kai jau pasiauginsiu vaikų, anūkai turės žaist išgyvenimo žaidimus su kokiom nors nedidukėm ir daugmaž taikiom žuvim...

Atsakyti
Kazkur goglinaus, kad ceriukai iki 2 metu gyvena g.gif Nu, bent jau pas mane daugiau negu pusmeti yra. Is 5 gal tik 1 baba, arba tiesiog nematau. Ir dar jos tuoj bus bobutes, nes viena naujagyme jau nestuke.gif bigsmile.gif
Atsakyti
g.gif jei taip toliau dauginsis cheriai tai vietos nepakaks g.gif
manau, kad vaikai tų pirmų raudonų cherių yra raudonesni. O jau kitų plikuosnių, tolstant nuo pradinių, blykšta. yra permatomų, yra dryžuotų, yra rausvų, yra raudonų. Ir jokio baimės jausmo. Garra rufos kaip duoda per hžjs vienas kitą gainiot, tada jau kiek sukrunta, o šiaip nesisaugo schmoll.gif
Atsakyti