Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

Sveiki 4u.gif
o su 30l dubenėliu visškai tik pradedančią priimsit? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Corvus_Corone @ 2015 03 15, 01:14)
Sveiki 4u.gif

Taip, žinoma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Corvus_Corone @ 2015 03 15, 00:14)
Sveiki 4u.gif

Pats tas grazumas! 4u.gif
P.S. 30 tai ne toks jau ir mazas blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Klausimas apie Pelvichromis pulcher (Papugeles raudonpilves).
Specialiai niekad nenarsinom siu zuvyciu, kiek isgyvendavo, tiek ir budavo. Apgyvendinus tam paciam akvariume bureli barbusu nebeisgyvena nei vieno.
Stai jau kelios dienos patele tampo akmenis is savo sleptuves, tupi joje, patinas vaiko kolegas(es) ir t.t. vien zodziu tuoj bus palikuoniu, kuriuos vaikai noretu uzauginti.
Suparantu, kad dabar su sleptuve kelti jau bebrasmiska, taciau islindus mazyliams...
Stai cia ir reikia patarimo ar iskelti tik mazylius, ar iskelti kartu su teveliais, ar iskelti barbusus smile.gif? (paskutinis variantas ko gero gereiausias, bet jo nenorim labiausiai.)
Atsakyti
QUOTE(justjura @ 2015 03 15, 10:32)
Klausimas apie Pelvichromis pulcher (Papugeles raudonpilves).
Specialiai niekad nenarsinom siu zuvyciu, kiek isgyvendavo, tiek ir budavo. Apgyvendinus tam paciam akvariume bureli barbusu nebeisgyvena nei vieno.
Stai jau kelios dienos patele tampo akmenis is savo sleptuves, tupi joje, patinas vaiko kolegas(es) ir t.t. vien zodziu tuoj bus palikuoniu, kuriuos vaikai noretu uzauginti.
Suparantu, kad dabar su sleptuve kelti jau bebrasmiska, taciau islindus mazyliams...
Stai cia ir reikia patarimo ar iskelti tik mazylius, ar iskelti kartu su teveliais, ar iskelti barbusus smile.gif? (paskutinis variantas ko gero gereiausias, bet jo nenorim labiausiai.)

Konkreciai apie papugeles nezinau, bet kazkada is vielos ir dienines uzuolaidos buvau pasidares rema/pertvara kuris nersiancias zuvis (butent barbusus) atskyre nuo visu kitu. Tiesa neissigimde (turbut melanijos per grunta prasibrove ir ikrus sulese; benersiantys tevai kol isgaudziau tik puse spejo suniamniot), bet pats akvo padalinimas atrode gan itikinamai lotuliukas.gif
Issiperejusius vaikucius reiktu isimt i mailinyka, tik pora palikt, kad tevelis nepasiustu ir mamytes neprimustu wub.gif cool.gif
Atsakyti
Stai cia klausimas ir yra papugeles (bent jau si porele) koki menesi priziuri palikuonis, dar daugiau sumetam stambesni maista anos savo burnoj susmilkina ir ispjauna i buri tu mazuju, kitus savo gentainius (ju apie 10) sustumia i tolimiausia akvos kampa, mazieji plaukiodavo kaip karaliai po akvariuma. Visa tai iki tu saunuoliu barbusu smile.gif dabr kol vienas vaiko kelis barbusus, kitu pulkas jau medziokles sezona atidaro, bando i kitas juos vaikyti, bet.... jegos nelygios
Atsakyti
Kubilina, Cile, kaip jusu zoles is Klimaicio auga?
Atsakyti
QUOTE(saigha @ 2015 03 14, 22:05)
Papasakosiu apie savo krevetyną smile.gif Trys vaikai jau pasiekė centimetro kondiciją, tai žinau kas pasidaugino 2 iš jų čeriukai ( nors tėvinių čerių buvau įsigijus mažiausiai, tik 4 ), vienas - sakuriukas ( tėvinių buvo 11) . Kristalų turėjau 9, tikrai viena kristalienė buvo su ikriukais, deja, palikuonių nėr (buvo 9) . Kodėl rašau buvo? Nes po vieną dvi visų rūšių senųjų jau nebėr - buvau skaičius, kad jų amžius skaičiuojamas mėnesiais, pasidalinkit patirtim, kas auginat - ar tikrai ...

Ir pas mane vienu metu buvo daug čerių su ikriukais. Tada atsirado daug mažulių, bet senosios dingo. Toks pat antrasis užėjimas buvo ir dabar suaugusių, toks vaizdas, kad beveik ir nebeturiu, tik įvairaus amžiaus jaunimo.
Taip ir nežinau, ar taip turi būti, ar kažkas yra negerai? O gal krevetukus į pasaulį paleidusios mamos pabala (su ikriukais jos buvo ryškiai raudonos, tų ryškiai raudonų tik kelios likusios yra)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giege: 15 kovo 2015 - 11:35
QUOTE(giege @ 2015 03 15, 11:31)
Ir pas mane vienu metu buvo daug čerių su ikriukais. Tada atsirado daug mažulių, bet senosios dingo. Toks pat antrasis užėjimas buvo ir dabar suaugusių, toks vaizdas, kad beveik ir nebeturiu, tik įvairaus amžiaus jaunimo.
Taip ir nežinau, ar taip turi būti, ar kažkas yra negerai? O gal krevetukus į pasaulį paleidusios mamos pabala (su ikriukais jos buvo ryškiai raudonos, tų ryškiai raudonų tik kelios likusios yra)?

Neeee, nepabala. Tokios ir lieka kaip buve. Pas mane 4 motinines jau po kokius 2-3 kartus teliavos, bet vis dar vienodai raudonos. Vaikuciai tai blyskus. Vis galvojau, kad buvo 4 patelkos ir tik 1 patinas, tai ta proga daug patinu prisigimde. Bet ir tie atseit "patinai" kai pralinksmeja - paraudonyja biggrin.gif
----------
Padave skaiciavimo. Maziuku 6 vienu kartu nuziurejau ir dar tik puse kibiriuko isanalizavau nes kate sutrukde blink.gif Jin man neleidzia nei per telefa kalbet, nei i akva ziuret schmoll.gif Privalau visa laika tik ja grozetis bigsmile.gif Ir ner ka pykt: akvariumas juk labiau jos, o telefas... niu kiek dar kartu jin, vargsyte, gali ant jo myzt? doh.gif verysad.gif
Atsakyti
kad jau primta - tai ačiū 4u.gif , pasakojuosi ax.gif
Jau savaitę visas tas reikalas gyvena (čia absoliučiai pirmas kartas man tongue.gif tai viskas nauja). Jame 10 neonų, 2 corydorisai, 3 ornatus.
truputį apsodintas augalais (pora valisneriju, spiralinė ir ne, anubis (?), ragalapis, tada žolytė (tokia grynai kaip smulkutis varputis atrodo, nežinau kai vadinasi ir dar kokie 8 neiaiškūs krūmukai. Tai va taip va...kai pirmok žuvytes tai griežtai prisakė neperšt...o man jos tokios kaip išbadėjusios, kaskart kai maisto gauna atrodo...nes jau tokiu būriu metasi.... gal yra koks nos paskaičiavimo būdas kiek joms to maisto realiai reik (pirkom trijų rūšių(visi maišiukuose celofaniniuose, nes iš to paites žmogaus kaip ir žuvytes pirkom, tai pavadinimo nežinau... : žalias tabletes , tokius kaip ,,dribsnius" ir smulkius smulkius smulkiu tamsiai bordinius rutuliukus (kaip aguonos grūdeliai panašiai atrodo)..
Atsakyti
QUOTE(Corvus_Corone @ 2015 03 15, 13:20)
kad jau primta - tai ačiū 4u.gif , pasakojuosi ax.gif
  gal yra koks nos paskaičiavimo būdas kiek joms to maisto realiai reik

Pries gerus 20 metu isgirdau pasakyma, kuriuo vadovaujuosi. Alkana zuvis - sveika zuvis.
Dar kazkur skaites idomia minti. Serti reikia tiek, kad zuvytes suestu per 3-4 minutes.
Siomis dvejomis taisyklemis ir vadovaujuosi. Gal auga leciau, bet kada paskutini karta graibiau nebegyva zuvyte tikrai neatsimenu unsure.gif . Ko gero pries pora metu 7 metu skaliaras iskeliavo i zuvyciu roju.
Pasitaisysiu cia buvo rasoma apie sausa maista, saldyta esdomas 3 minutes ko gero sprogtu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justjura: 15 kovo 2015 - 12:47
Pagal talmuda per 12 minuciu turetu suvalgyt. Bet as irgi pasisakau uz maziau 4u.gif Tik del tu tabletku nzn: ju samukai nespeja taip greit sukrimst; tos gal gali ir ilgiau pabut g.gif
Atsakyti