Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(cile @ 2015 03 15, 15:45)
Na, atsargiai su naujokais, nes jie linke "uz gryna piniga" priimt wink.gif
Filtras tikrai butinas, duoda daug naudos tiek valyme, tiek vanduo juda...isbandyta ir vienaip ir kitaip...vat del deguonies tai sutinku, pas mane nuo abieju filtriuku nuimtas sitas reikalas ir super viskas.

Del butinumo galetume gincytis iki pajuodimo, bet as visada nusileidziu smile.gif Pries N metu teko pabuvoti pas cia jau mineta Gintara Klimaiti, visos technologijos tai kambario sildytuvas jo akvariumuotame garaze. As jokio budu nesakau, kad "burbuliatorius" ar filtracija pakenks, netgi atvirksciai atleis dauguma daromu klaidu (jei teisingai visa naudosime), bet del ju butinybes tai jau tikrai gincai nesibaigtu nei siandien nei rytoj ir visi turetume desimtis argumentu. Teisingai naudojamas filtras (teisingai, tai pirmiausiai jisai niekada neisjungiamas. Jau minejau, kad mirusi gyvybe, maistas, etc yra mirtis musu faunai (dazniausiai). Isjungus filtra joje mirsta ir visa kruva bakteriju, vel ijungus i akvariuma iskeliauja visa kruva nuodu). Musu seimos akvariumuose yra sios terchnologijos: apsvietimas (automatika su pigia kinietiska ijungimo isjungimo funkcija) ir sildytuvai, tiesa zuvu kiekis mazas ar net labai mazas.
Na ir artimiausioj ateity uzversim foruma del co2 sistemos pasigaminimo, nyksta augalai tiesiog akyse
Atsakyti
Panervuosiu savo netobula 3,5 men. pelke. Augalai tuo paciu metu ir nyksta, ir dauginasi. Trumpas gyvenimo ciklas, netinkamos salygos?
Ai velniop. Savarankiska pelke biggrin.gif Pakeiciu vandenuka. KArtais kokio maisto imeciu ir patys ten gyvuoja. Dar lempa itaisiau nauja biggrin.gif Bet tokios uzakusios, apauguisos nesamones as ir noriu ax.gif Vis tik 25 l.... biggrin.gif

user posted image

Kaip matot, isplanavimas neatitinka jokias taisykles. Viena puse apzeldinta, o aikstele padaryta kampe viename.... Nes as taip norejau lotuliukas.gif
Atsakyti
JEGA!!! thumbup.gif drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2015 03 15, 16:11)
Kaip matot, isplanavimas neatitinka jokias taisykles. Viena puse apzeldinta, o aikstele padaryta kampe viename.... Nes as taip norejau  lotuliukas.gif

Gražu. Man patinka, kai būna tuščia dalis: kampas ar priekis.
Atsakyti
Aciu. Vis tik pirmas blynas 4u.gif

Bet va dabar mane siurpina tai, kad akvoj vis atsiranda nauju gyviu. Is oro, nuo augalu?.. Trimitininkai visokie tai cia aisku is kur.

Pradzioj maniau, kad turiu blusyciu. Bet kad nepanasu i blusyte. Labiau i vos i mm dydi telpanti mini valabliuka. Duodasi aplink saknis. Nufotkint be sansu. Tai nupiesiau:

1) mazuliukai vows vos iziurimi kazkokie pilksvai juodi vabaliukais su baltai-pilksvais dryziukais. Apie saknis duodasi. Yra minciu?
user posted image

NEXT:

2) Ju l. nemazai prisidaugino... jie kieti, tarsi kiautukas butu. IR ant stiklo, ir ant augalu buna, tenka nurankiot. KAs cia per velnias? biggrin.gif
user posted image

Nu, bet sie kazkaip dzin, negasdina. Bet pamacius kazkoki kirminiuka, kuris isliauze i akmenukus, tai pasidare baisu... kas ten daros grunte??? Kaip koks ilgas sliuzas. lankstus, paplotas. IR cia ne ant stiklo. Tik l. greitas buvo, nespejau kokybiskiau pagauti. Vat sitas tai mane kraupina... Asocijuojasi su zarnyno parazitais, apie kuriuos mokemes kazkada seniai seniai per biologija lotuliukas.gif nemazas toks, kokiu 4 mm ilgio
user posted image

Bijau as tokiu parazitu doh.gif
Atsakyti
oi šlykštu unsure.gif

Atsakyti
Mane tas kirminas pasiurpino! KAs per?.... Uzmigt negalesiu dabar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2015 03 15, 19:49)
Mane tas kirminas pasiurpino! KAs per?.... Uzmigt negalesiu dabar biggrin.gif

gal ten kokios ilgos žuviens žuviukas??? yra gi kažkokios žuvys unguriai g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tas paskutinis panasus i planarija... brrrr...
user posted image
Atsakyti
Kvyka pažiūrėk googlėj gal tai planarija? smile.gif Va jau Gluosnis įdėjo foto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adrutė: 15 kovo 2015 - 20:02
jezau... grynai biggrin.gif Planarija, ne kitaip. FUIIIIIIII.... tokia didele biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Acroloxus lacustris - panasus i ta 2 nuotraukoje?
Atsakyti