Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(Eri` @ 2015 03 03, 20:28)
Bet cia matosi tos "melanijos" kur as irgi turiu gyva galybem, kaip man sake "gerosios". tai ir man medziot jas? Viena helena jau ileidau - bet ji labai sekmingai kazkur pasislepe. Jau savaite nematau

Jeigu erzina, gali ismedziot, tada duosiu tu "geruju" biggrin.gif Su tom kur pas mane, tai papluset reik, norint parinkt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2015 03 03, 19:34)
nepanikuok pioneer.gif Sraigės nieko blogo nepadarys,smulkmena čia irnesakyk.gif Filtrą išplauk,o dumblių kaip jau sakiau neišvengsi,bet tau reikia BŪTINAI užsodint kuo daugiau augalų,kad būtų pilnas akvariumas,nes kitaip bus visai prastai.Dumblis tai čia kolkas tik siūlinis,jis lengvai nusiima.Dar viena problema bus baltas gruntas,nes po mėnesio jis bus jau juodas  doh.gif Ir dar kažin ar jis vandens nekietina,man jis įtartinai atrodo,kaip į marmurą panašus,nes jei užpylus acto stipriai putoja,augalai visai skurs.O šiaip tai gražus bus akvariumas kai apsodinsi  mirksiukas.gif

Gerai,paimsiu mėginėlį grunto.Pažiūrėsim kas jis toks ax.gif .Tuoj paklausiu tėvų ar turi acto.O kaip man augalus įsodinti jei jau vanduo supiltas?Nupilti?
Atsakyti
Aira2, atvažiuok pas mane, paskabysiu žolių.
Papildyta:
QUOTE(Aira2 @ 2015 03 03, 20:17)
Gerai,paimsiu mėginėlį grunto.Pažiūrėsim kas jis toks      ax.gif  .Tuoj paklausiu tėvų ar turi acto.O kaip man augalus įsodinti jei jau vanduo supiltas?Nupilti?

nieko nereik nupilinet. tik rankoves pasiraitoji ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 03 03, 19:47)
Jeigu erzina, gali ismedziot, tada duosiu tu "geruju" biggrin.gif Su tom kur pas mane, tai papluset reik, norint parinkt  doh.gif

Norint ismedziot tai tik restartas ir naujas gruntas. Kitaip niekaip. Kazkur jau rasiau, pas mane gruntas ne is akmenuku jau o is situ melaniju biggrin.gif (nebetelpa jos jau). O restarto neplanuoju, nes tikrai jauciasi kad akva uzsistartino isivaziavo.
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 03 03, 20:47)
Su tom kur pas mane, tai papluset reik, norint parinkt  doh.gif

jei atvirai - tai aš NEĮSIVAIZDUOJU , kaip tu jų iš viso pririnkai, ir dar tiek daug.. Aš jas tik kaaaaartais užmatau - kresteli dugne koks akmenytys - tada iš po jo pasimato smaila kepuriukė smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(Eri` @ 2015 03 03, 12:34)
Tiutiute, nuotrauku nerodo temoje kurias bandei ikelti apipavidalinimui. Ir nematau nuorodos i albuma, bet cia gal as akla, gal kitiem rodo? 4u.gif

man rodo per chrome , per explorer nerodo g.gif

QUOTE(kubilina @ 2015 03 03, 15:28)
Čia fotki.com puslapis streikuoja, su jų serveriais problemos.
Maloniai buvau nustebusi, kai pamačiau temos autorės pasirinkimą pirmam puslapyje ir mano variantą paeksponuoti, ačiū  4u.gif
O man pačiai tai irgi tapo dar didesniu iššūkiu ir naująjį variantą išgrąžinti  ax.gif

grazus akvukas, tai kodel gi ne biggrin.gif

kazkada temoje buvo besikeiciancios nuotraukos su mini aprasymu (kieno, kiek litru). gal kas zinot kai tai padaryti?

QUOTE(cile @ 2015 03 03, 19:47)
Jeigu erzina, gali ismedziot, tada duosiu tu "geruju" biggrin.gif Su tom kur pas mane, tai papluset reik, norint parinkt  doh.gif

cia apie melanijas? as jei turiu laiko tai gaudau taip: sujudinu grunta, kad s pakiltu, tada po kurio laiko jos pacios islenda lauk, tada ir gaudau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2015 03 03, 21:59)
cia apie melanijas? as jei turiu laiko tai gaudau taip: sujudinu grunta, kad s pakiltu, tada po kurio laiko jos pacios islenda lauk, tada ir gaudau  biggrin.gif

Joa, tas pacias... biggrin.gif as kapsciau grunta po filtru ir kur zuvys seriamos.
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2015 03 03, 20:59)
man rodo per chrome , per explorer nerodo  g.gif

Tai ir pas mane chromas. Bet nebesvarbu, jau rase kad is fotki psl.

Beje kaip valisnerija, prigijo, auga? drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Eri` @ 2015 03 03, 21:09)
Beje kaip valisnerija, prigijo, auga? drinks_cheers.gif

kol kas kazkokio didelio paugejimo nesimato. kai jau pasieks akvo virsu, tada sakysiu ,kad uzaugo lotuliukas.gif bent jau nenyksta biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aira2 @ 2015 03 03, 16:39)
Mano akvariumas    4u.gif 

Aira, šitas filtras ir neturi burbuliuoti, pas mane Juwel irgi, jis tiesiog be oro padavimo funkcijos, bet ir be jo pas mane puikiai viskas gyvavo, daug augalu būdavo, dabar esu išėmus jį ir stovi aquel fan2.
Atsakyti
[quote=Dzerse,2015 03 03, 22:33]
Aira, šitas filtras ir neturi burbuliuoti, pas mane Juwel irgi, jis tiesiog be oro padavimo funkcijos, bet ir be jo pas mane puikiai viskas gyvavo, daug augalu būdavo, dabar esu išėmus jį ir stovi aquel fan2.
Dzerse, o ant to filtro neimanoma pakeist ismetimo vamzdeli arba kaip nors kitaip isiurbimo slangute priximycint? bigsmile.gif Jei pavyktu - turetu uzburbuliuot. Ten gi elementarus ežekcijos principas: jei pakankamai stiprus ismetimas - turi ir isiurbimas, ir susimaisymas gautis rolleyes.gif
Atsakyti
Na jei jos tėtukas nagingas - tai galima padaryt, kaip sakant išeinamosios srovės antgalį su šlangute, kaip kad pas Aquel filtrus, bet man puikiai ir be oro padavimo buvo, nes floros daug.
Atsakyti