Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(tiutiute @ 2015 03 03, 20:59)
grazus akvukas, tai kodel gi ne  biggrin.gif

Ir as, ir vyras taip sakem, bet Kubilina viska isarde blink.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Dzerse @ 2015 03 03, 23:15)
Na jei jos tėtukas nagingas - tai galima padaryt, kaip sakant išeinamosios srovės antgalį su šlangute, kaip kad pas Aquel filtrus, bet man puikiai ir be oro padavimo buvo, nes floros daug.

Turbut ipatingu nagu nereikia. Turbut galima tiesiog antgali pakeist, aba, blogesniu atveju, su kokiu nors slangutes galiuku kitoki prijungt rolleyes.gif
Mane subalamutino, kad Aira sake esa is to filtro biskis burbuliuku pasirodo, bet mazai. Juk is tokio is viso jokiu burbulu neturetu but? g.gif Ar kaip cia yra? bigsmile.gif
Atsakyti
Neturėtų eit burbulų, nebent iš anksčiau likę prikibusių oro burbulų, kai paleidinėjo akvą
Atsakyti
thumbup.gif Drastiskai atpigo burbulas!! lotuliukas.gif Kai po savaites bus pigesnis uz bambali - as uzsisakau!!! Bus labai gera tara kamstukams susidet biggrin.gif drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 03 04, 11:27)
thumbup.gif  Drastiskai atpigo burbulas!!  lotuliukas.gif  Kai po savaites bus pigesnis uz bambali - as uzsisakau!!! Bus labai gera tara kamstukams susidet  biggrin.gif  drinks_cheers.gif  biggrin.gif

As tai uz tiek tai - geles susimerkciau. 15 litu kaip anais laikais - ar verta del tiek terliotis?
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 03 04, 11:27)
thumbup.gif  Drastiskai atpigo burbulas!!  lotuliukas.gif  Kai po savaites bus pigesnis uz bambali - as uzsisakau!!! Bus labai gera tara kamstukams susidet  biggrin.gif  drinks_cheers.gif  biggrin.gif

Ai, dar pamirsau. Gal kam reikia grazaus, apvalaus, pilko, plasmasimio dangcio su skylute per viduri? bigsmile.gif Uz bambali atiduociau... ax.gif drinks_cheers.gif ax.gif
Atsakyti
nu bet jus ir bjaurus schmoll.gif

fb grupej staciakampi atidavineja "Turiu nereikalinga maza akvariuma. Reikia kam? Ismesiu. Vilnius balsiai 8l"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandia: 04 kovo 2015 - 11:55
QUOTE(Sandia @ 2015 03 04, 12:51)
fb grupej staciakampi atidavineja "Turiu nereikalinga maza akvariuma. Reikia kam? Ismesiu. Vilnius balsiai 8l"

Ta mergina ir juweli 100 -ini su viskuom gana pigiai pardavinejo..o gal jau pagaliau ir pardave, nes uz toki turini kaina 80euru nedidele.
Yra zmoniu, kurie nesismulkina bigsmile.gif
-----------------
Eri, o mano zole pardave...taip tikejausi, kad nebus norinciu ir kaina paprotins, bet...reiks laukt kito pasiulymo kokio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cile: 04 kovo 2015 - 12:03
QUOTE(cile @ 2015 03 04, 11:58)
Ta mergina ir juweli 100 -ini su viskuom gana pigiai pardavinejo..o gal jau pagaliau ir pardave, nes uz toki turini kaina 80euru nedidele.
Yra zmoniu, kurie nesismulkina  bigsmile.gif
-----------------
Eri, o mano zole pardave...taip tikejausi, kad nebus norinciu ir kaina paprotins, bet...reiks laukt kito pasiulymo kokio  smile.gif

Bus tu zoliu - ne karo metas kaip sakom lotuliukas.gif
Jau pavasaris uz lango - tuoj suzaliuos pieveles, galesi pasirinkt kokiu tik noresi lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2015 03 03, 20:20)
Aira2, atvažiuok pas mane, paskabysiu žolių.
Papildyta:

nieko nereik nupilinet.  tik rankoves pasiraitoji ir viskas.

O koks Jūsų adresas? Pas mane mažam akvariume (kur auksinukė gyvena) tėtis bandė augalą įsodinti vandens nenupylęs ax.gif .Kai ranka įkišo,potvynis įvyko blink.gif .Gavo visas grindis plauti.O tada kaip bus kai išsilies 240 l vandens?Paskęsim visi lotuliukas.gif .

QUOTE(arvydas. @ 2015 03 03, 23:24)
Ir as, ir vyras taip sakem, bet Kubilina viska isarde  blink.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Papildyta:

Turbut ipatingu nagu nereikia. Turbut galima tiesiog antgali pakeist, aba, blogesniu atveju, su kokiu nors slangutes galiuku kitoki prijungt  rolleyes.gif
Mane subalamutino, kad Aira sake esa is to filtro biskis burbuliuku pasirodo, bet mazai. Juk is tokio is viso jokiu burbulu neturetu but?  g.gif  Ar kaip cia yra?  bigsmile.gif

Taip,kai tik įjungėm filtrą ir šildytuvą burbuliukų protarpiais išleisdavo,bet dabar jau jų ni kvapo schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(Aira2 @ 2015 03 04, 13:21)
Pas mane mažam akvariume (kur auksinukė gyvena) tėtis bandė augalą įsodinti vandens nenupylęs    ax.gif  .Kai ranka įkišo,potvynis įvyko        blink.gif  .Gavo visas grindis plauti.O tada kaip bus kai išsilies 240 l vandens?Paskęsim visi      lotuliukas.gif  .

Nu tu duodi..mazajam ta ranka nemaza dali turio uzeme, o 240 pasipils dviem atvejais - jei nert sugalvosit, arba jei bus labai sklidinai pripiltas vandens biggrin.gif
Vandens turi but ne iki pat virsaus , kad atsargiai ta ranka kisant jis neissipiltu per krastus...galima nusiurbt pora kibiru tam laikui kol sodinsit..paskui pargrazinsit atgal.
Atsakyti
QUOTE(Eri` @ 2015 03 04, 12:21)
Bus tu zoliu - ne karo metas kaip sakom  lotuliukas.gif
Jau pavasaris uz lango - tuoj suzaliuos pieveles, galesi pasirinkt kokiu tik noresi  lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif

Sian jau beveik pasiryzau skabyt ax.gif Tik nieko gero nenusimato. Tikrai atliks sakele (ar dvi) elodejos. Jei jamsit ir greit uzsisakysit galiu vidutinisko dydzio spiraline valisnerija israut ir Heteranthera zosterofilia maza smotuka veislei atgnybt. Siaip tai nerauciau, bet, kad nebutu tuscias vazinejimasis...
------------------
Tik zinot, pa mane poduru ir nematodu yra, tai reiks nukenksmint mirksiukas.gif
Beje, Cile, neatsirado pas Tave "blusyciu"? bigsmile.gif Kai pakeiciu vandeni jos is TV kazkur dingsta, bet per savaite vel pasimato. Nedaug, bet... unsure.gif
Siaip turbut jau minejau, kad talmude jas rekomenduoja kaip startini zuvu maista. Ir speju, kad dumblius eda, nes kaip ner dumbliu taip ner; kazkokia nesamone verysad.gif

Papildyta:
QUOTE(Aira2 @ 2015 03 04, 12:21)
Taip,kai tik įjungėm filtrą ir šildytuvą burbuliukų protarpiais išleisdavo,bet dabar jau jų ni kvapo        schmoll.gif  .

Su Dzerse issiaiskinom, kad ir is Tavo filtro galima padaryt burbuliatoriu. Nesunku ir nebrangu. Paminek teciui tokia versija.
O is kitos puses... anksciau ar veliau Tau vis tiek kompresoriaus prireiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 03 04, 12:38)
Sian jau beveik pasiryzau skabyt  ax.gif  Tik nieko gero nenusimato. Tikrai atliks sakele (ar dvi) elodejos. Jei jamsit ir greit uzsisakysit galiu vidutinisko dydzio spiraline valisnerija israut ir Heteranthera zosterofilia maza smotuka veislei atgnybt. Siaip tai nerauciau, bet, kad nebutu tuscias vazinejimasis...
------------------

Cia Cilei reik. Man zoliu tai nebereik - turiu i valias, jau dalinsiuos ir as tuoj jomis, veisias gyvates biggrin.gif O be to jokio vazinėjimo - pestute nebent bigsmile.gif
Atsakyti