Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(Eri` @ 2015 03 04, 12:46)
Cia Cilei reik. Man zoliu tai nebereik - turiu i valias, jau dalinsiuos ir as tuoj jomis, veisias gyvates biggrin.gif O be to jokio vazinėjimo - pestute nebent  bigsmile.gif

Dviratis ne prabanga, o susisiekimo priemone biggrin.gif
Cile turi tokiu augalu kaip as cia dalinu. Kad ir smulkus pas ja, bet mano dar mazesni thumbup.gif
P.S. Jei nereik vaziuot nuo kalno - galiu atvezt; nekazka veikiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 03 04, 12:54)
Dviratis ne prabanga, o susisiekimo priemone  biggrin.gif
Cile turi tokiu augalu kaip as cia dalinu. Kad ir smulkus pas ja, bet mano dar mazesni  thumbup.gif
P.S. Jei nereik vaziuot nuo kalno - galiu atvezt; nekazka veikiu  ax.gif

Tai kazi is kur pas mane sitie patys? g.gif g.gif reik gerai pagalvot, kas cia galejo jais pasidalint... g.gif Aaaaa tai gi Arvydas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 03 04, 13:44)
Beje, Cile, neatsirado pas Tave "blusyciu"?  bigsmile.gif

Nu lygtai ne, bent jau nematau...kol kas biggrin.gif
------------
As sitos zoles buvau isigeidus https://www.facebook...2...e=1, grazi, ale kazkaip is principo nekilo ranka 4 evrus moket..nors kaip ir nedaug, bet...o eme kazkas ir nupirko...man tai butu pritikes tustuma uzkist...Kubilinos valisnerijos kol kas nebujoja, o ir laiko nedaug dar praejo...
------------
Eri, ar tebezadat ryt su vandenine mergaite many aplankyt bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cile: 04 kovo 2015 - 13:50
QUOTE(cile @ 2015 03 04, 13:49)
Eri, ar tebezadat ryt su vandenine mergaite many aplankyt  bigsmile.gif

nu kaip ir jo, lyg ir nieks nesikeite. Kaip tik i maxima reikes paskum uzeit. o gal pries tai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 03 04, 13:49)
Nu lygtai ne, bent jau nematau...kol kas  biggrin.gif
------------
As sitos zoles buvau isigeidus https://www.facebook...2...e=1, grazi, ale kazkaip is principo nekilo ranka 4 evrus moket..nors kaip ir nedaug, bet...o eme kazkas ir nupirko...man tai butu pritikes tustuma uzkist...Kubilinos valisnerijos kol kas nebujoja, o ir laiko nedaug dar praejo...
------------
Eri, ar tebezadat ryt su vandenine mergaite many aplankyt  bigsmile.gif

Cia turbut kabomba, nes labai jau i grazialape petruska panasi biggrin.gif
Tai jei ryt dirbi ir nori galiu valisnerija israut. Atvezciau. Tiesa, maniskes tos pacios rusies kaip pas Kubilina, bet TV tai netgi visai neblogai sketeriojasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 03 04, 12:44)
O is kitos puses... anksciau ar veliau Tau vis tiek kompresoriaus prireiks  smile.gif

Man kažkaip tai jo neprireikė, gavau jį kaip ir dovanų, bet taip ir mėtosi kažkur.
Atsakyti
QUOTE(Dzerse @ 2015 03 04, 15:03)
Man kažkaip tai jo neprireikė, gavau jį kaip ir dovanų, bet taip ir mėtosi kažkur.

biggrin.gif Pala, pala! Dar nevakaras! Dar ir mailinykui, ir lazaretui, ir dafniu auginimui... maza kam gali praverst. Kazkaip ramiau miegasi, kai zinai, kad kazkur yra drinks_cheers.gif
Atsakyti
Noriu vėl mažą akvą krevetyną vien tik pasidaryt, kompresoriaus neprireiks, turiu mažiuką filtriuką
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 03 04, 14:28)
Cia turbut kabomba, nes labai jau i grazialape petruska panasi  biggrin.gif
Tai jei ryt dirbi ir nori galiu valisnerija israut. Atvezciau. Tiesa, maniskes tos pacios rusies kaip pas Kubilina, bet TV tai netgi visai neblogai sketeriojasi  ax.gif

p.s. ryt apie darbo pabaiga, t.y. 19 val renkames mini meetui pas cile
Atsakyti
QUOTE(Dzerse @ 2015 03 04, 15:23)
Noriu vėl mažą akvą krevetyną vien tik pasidaryt, kompresoriaus neprireiks, turiu mažiuką filtriuką

Filtras krevetems ne pats geriausias draugas schmoll.gif Augalai tai joa lotuliukas.gif
Maniskiam tik sildytuvas teyra ir viskas cikiska. Is pradziu maniau, kad neprisiks ceresnes, bet kai po 5 menesiu pajudinau... ajajai kiek dumblo! Gi nusiurbinet irgi sunku. (Cile sako su labai maza slangute siurbia, bet as tiek kantrybes dar nesusitaupiau). Teoriskai filtras praverstu, bet praktiskai jis neatrenka kur sudukas, o kur krevetukas biggrin.gif
Atsakyti
Jokių problemų nėra dėl mažučiukų krevetukų ir filtro didžiajame akvariume, tiesiog vietoj originalios Aquel kempinės ir gaubto esu užmovusi labai smulkaus korėtumo stačiakampę kempinę(12 sandėly Urme būna įvairių išpjaustytų formų).
Atsakyti
Sveiki,
planuoju isirengti akvariuma, tad noriu paklausti patyrusiu smile.gif

Kaip ji palikti svaitei per atostogas? Maista jau issiaiskinau,kad galima nusipirkt specialu arba dozatoriu automatini.
O kaip su apsvietimu ir kitais irenginiais? Ijungtu juk nepaliksi be prieziuros g.gif O jei savaite nieks neveiks zuvys nemirs? Akvariumas 60L
Atsakyti