Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(BuZu @ 2015 03 04, 16:41)
nu tokie naujokai kaip aira tikrai gali sugalvot

Nu tikrai ne,kad Jūs žinotumėt kiek aš turiu patirties su gyvūnais mirksiukas.gif .Nebelyginkit manęs su naujokais ! tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aira2: 04 kovo 2015 - 16:51
QUOTE(arvydas. @ 2015 03 04, 16:37)
Is plasmasiunio dangtuko reikiamo diametro skrituli iskirpk (kad uzsispraustu tam DaDu ir dideliu skyliu prikarpyk  ax.gif
Ui kap Tau praverstu MANO dangtis nuo burbulo uz bambali! Ajajai!  lotuliukas.gif  Bet dar neturiu. Dar neatpigo  unsure.gif
Ir tuos savo durnioniskus ledus pakeisk i ka nors permatomo. KA?  bigsmile.gif

Hmm alia visai gera mintis. Gerai kad nusprendziau Kojiniu ir bambalio meistro paklaust. thumbup.gif Aciu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Aira2 @ 2015 03 04, 17:48)
Nu tikrai ne,kad Jūs žinotumėt kiek aš turiu patirties su gyvūnais       mirksiukas.gif    .

patirtis su gyvunais, tai ne tas pats kas patirtis su akvariumais mirksiukas.gif
is paskutiniu klausimu matosi , kad patirties akvariumuose dar nerasta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BuZu: 04 kovo 2015 - 16:51
QUOTE(Eri` @ 2015 03 04, 16:49)
Hmm alia visai gera mintis. Gerai kad nusprendziau Kojiniu ir bambalio meistro paklaust. thumbup.gif Aciu drinks_cheers.gif

Paklausk Dzerses ar arklys arkli uz ACIU kaso biggrin.gif
Ui fainai peizim! lotuliukas.gif
Davai dabar nieko neberasykit, nes sutems, o as taip ir nebusiu gaubto nuemes verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(BuZu @ 2015 03 04, 16:51)
patirtis su gyvunais, tai ne tas pats kas patirtis su akvariumais mirksiukas.gif
is paskutiniu klausimu matosi , kad patirties akvariumuose dar nerasta  4u.gif

Jau patirties yra ! Nesakykit taip ! Negražu ! unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Aira2 @ 2015 03 04, 16:57)
Jau patirties yra ! Nesakykit taip ! Negražu !    unsure.gif

Nesigincyk! Nors prie Buzu avataro parasyta, kad butent ji naujoke, bet Tau patirties irgi... dar pora banginiu reiktu suvalgyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 03 04, 17:02)
Nesigincyk! Nors prie Buzu avataro parasyta, kad butent ji naujoke, bet Tau patirties irgi... dar pora banginiu reiktu suvalgyt  mirksiukas.gif

Prie Jos parašyta kad naujokė,o prie manęs - ištikimas dalyvis biggrin.gif .
Papildyta:
Aš čia nerimtai,jeigu ką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 03 04, 16:55)
Paklausk Dzerses ar arklys arkli uz ACIU kaso  biggrin.gif
Ui fainai peizim!  lotuliukas.gif
Davai dabar nieko neberasykit, nes sutems, o as taip ir nebusiu gaubto nuemes  verysad.gif

O dar reik protingo patarimo - skylamusio dydzio skyliu uzteks? man atrodo kad uztektu tiems maziuliukams. O tankiai daryt skyle? Itariu kad nereik begales, o tai atgal prades lyst.
Atsakyti
Gražų paveiksliuką užsikėliau ?
Žirgai - mano gyvenimas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aira2 @ 2015 03 04, 18:07)
Prie Jos parašyta kad naujokė,o prie manęs - ištikimas dalyvis    biggrin.gif  .

vaikeli, man virs 40, as tik siame forume su siuo niku esu naujoke, o SM forume su kitu "niku" as turbut uz arvyda seniau pradejau dalyvaut, tiek kad kuri laika nebesinaudojau SM ir nebegaliu prisijungti su senu vartotoju.

O kokia ten pas tave ir patirtis.. nezinai dar kaip su dumbliais kovot, nezinai kiek sviesa reik laikyt, nezinai kokia optimali temperatura. 4u.gif Net augalu nezinai kaip pasodint kaip nepadarius potvynio, tad sakyciau reiketu santuriau dalinti patarimus kitiems ir teigti kad pas tave patirties yra. 4u.gif
Isizeist nereikia, bet ir neteig kad jau esi akvariuminte 4u.gif Tau dar mokytis ir mokytis bei literatura skaityt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eri` @ 2015 03 04, 17:19)
O dar reik protingo patarimo - skylamusio dydzio skyliu uzteks? man atrodo kad uztektu tiems maziuliukams. O tankiai daryt skyle? Itariu kad nereik begales, o tai atgal prades lyst.

Turbut pats tas su skylamusiu lotuliukas.gif O priskylink daug. Siaip ar taip jie lys i virsu jei jau lys. Gal svarbiau, kad zemyn rastu xoda.
Jei spesi atskirt,- pati viena mamke tokiom salygom daugiau puses neturetu sugaudyt. Jai gi dar ir gimdyt reikia! Daugiausia sulesa tie kur trainiojas salia ir neturi ka veikt ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 03 04, 17:42)
Turbut pats tas su skylamusiu  lotuliukas.gif  O priskylink daug. Siaip ar taip jie lys i virsu jei jau lys. Gal svarbiau, kad zemyn rastu xoda.
Jei spesi atskirt,- pati viena mamke tokiom salygom daugiau puses neturetu sugaudyt. Jai gi dar ir gimdyt reikia! Daugiausia sulesa tie kur trainiojas salia ir neturi ka veikt  ax.gif  biggrin.gif

Hmm nu neperdaugiausiai. 15 kazkur gavosi. labai tankiai nenorejau, nes tikrai lystu i virsu. o jei zemyn ras kelia tai i virsu jau sunkiau. Nes atskirti tikrai nespesiu. Ryte paliksiu, vakare kas nors gal pasiziures. ir jeigu ka tik tada istrauks ta mamke. Man ir poros uzteks. Dar tikiuos kas ryt ryte spesiu sulaukt nersimo

Papildyta:
Mano kakadu ryskiai noretu poruotis, bet neturi jokios sleptuves. Ka sugalvot namu salygom siandien, dabar tokio elementaraus kol kazka rasciau nupirkt padoresniu. Nesiulykit kokoso - netinka. Bambalio virsu nupjaut su kamsteliu palikt ir skyle padaryt iplaukt ir cirkuliuiot vandeniui? lotuliukas.gif tik kazi ar ant plastmases ners
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eri`: 04 kovo 2015 - 18:54