QUOTE(Skirte @ 2015 05 19, 16:08)

esmė visai ne ten buvo...
Man giliai vienodai, ką jūs apie kaimynų pridirbtas nesąmones galvojat, ir kas jūsų kaimynai apskritai. Aš apie dievo bausmę klausiau, ir kaip ją atskiriat nuo atsitiktinumo.
Galiu paaiskinti, kaip pamoka suprantu, gavau pamoka, kai buvau paaugle, nepasitiketi draugų ( net labai neblogu) giminemis ar draugais, nes jie nera geri tokie, kaip draugai

Jie sedo i kalejima visai del kitko, nes prisidirbo ( visai kitoje srityje) , as gavau pamoka, bausmes negavau, nes niekam nieko blogo nepadariau

Buvau gasdinama, nebijojau, bet tikrai labai palengvejo suzinojus kad sedi kalejime ir negales ne gasdinti
Galvotum blogas zmogus, bet butent ne tik atsitiktinumas, juos nubaude per visai kitus, zinau, kad tokiu atveju daugybe, as likau gerai apsaugota

Gavau pamoka, o jie bausme ( ko nusipelne

)
Cia tik labai aiskus pavyzdys, net netikintiems labai aiskus ( cia jokio fizikinio desnio nepritaikysi) neatsitiktinumas, nes taip turejo atsitikti, prisidirbe anksciau ar veliau paklius i teisiamuju suola, lygiai taip pat kazkada ir i Dievo rankas
Aš gyvenu savo gyvenimą ir nesikišu į jūsų. MAN DZIN ką Jūs galvojate apie mane Tuo mes ir skirtingi..