QUOTE(Riviera Maya @ 2015 05 18, 15:12)
QUOTE(Riviera Maya @ 2015 05 18, 15:09)
Zinau, kad jei padaryciau kazka blogo, nubaustu, nes pati buciau kalta
Jei butu kaltas kazkas kitas, nubaustu ta, kuris to nusipelne
Bausmes pavyzdziu parasyti negaliu, nes neturiu tokios patirties, o svetimu istoriju nerasysiu
Kas vyko blogo mano gyvenime , buvo susije su blogais zmonemis, o ne Dievu 
kodėl nerašysit svetimų - jei tik žinot- rašykit
Nes kol kas iš to, ką jūs rašote, tai man susidaro įspūdis, kad realios bausmės (bent jau taip, kaip aš suprasčiau - "nuotykiai" su nekokia pabaiga) pagal jus dievas nedalina, nes tai, kas neypač puikaus pasitaiko - arba žmonių įtakotos aplinkybės, arba nelaimingi atsitikimai (ką jau išmetėte anksčiau iš dievo kompetencijos).
Tai kas jūsų skriaudikui turėtų nutikti (pvz tam, kuris tyčia jūsų rainą katiną nuspyrė į kanalizacijos šulinį), kad jūs būtumėte įsitikinusi, kad tai dievo darbas?
QUOTE(Skirte @ 2015 05 19, 08:10)
kodėl nerašysit svetimų - jei tik žinot- rašykit
Juk neprašau pavardžių - man įdomu, kaip jūs suprantate bausmę, kuri iš dievo pareina - kuo ji turėtų pasireikšti, kad jūs suprastumėte, kad tai - dievo bausmė už netinkamą elgesį?
Nes kol kas iš to, ką jūs rašote, tai man susidaro įspūdis, kad realios bausmės (bent jau taip, kaip aš suprasčiau - "nuotykiai" su nekokia pabaiga) pagal jus dievas nedalina, nes tai, kas neypač puikaus pasitaiko - arba žmonių įtakotos aplinkybės, arba nelaimingi atsitikimai (ką jau išmetėte anksčiau iš dievo kompetencijos).
Tai kas jūsų skriaudikui turėtų nutikti (pvz tam, kuris tyčia jūsų rainą katiną nuspyrė į kanalizacijos šulinį), kad jūs būtumėte įsitikinusi, kad tai dievo darbas?
Skirte, nerasysiu, nes jos nemano istorijos
QUOTE(Riviera Maya @ 2015 05 19, 15:02)
Skirte, nerasysiu, nes jos nemano istorijos
Mano nuomone apie kitus , yra tik mano asmenine nuomone, lygiai kaip tavoji yra tavoji
Jei megsti rasyti apie kitus, knaisiotis po kitu asmeninius isgyvenimus
kodel as taip tureciau elgtis, kad patenkinti tavo smalsuma
nesulauksi 
Man giliai vienodai, ką jūs apie kaimynų pridirbtas nesąmones galvojat, ir kas jūsų kaimynai apskritai. Aš apie dievo bausmę klausiau, ir kaip ją atskiriat nuo atsitiktinumo.
QUOTE(Skirte @ 2015 05 19, 16:08)
Man giliai vienodai, ką jūs apie kaimynų pridirbtas nesąmones galvojat, ir kas jūsų kaimynai apskritai. Aš apie dievo bausmę klausiau, ir kaip ją atskiriat nuo atsitiktinumo.
Galiu paaiskinti, kaip pamoka suprantu, gavau pamoka, kai buvau paaugle, nepasitiketi draugų ( net labai neblogu) giminemis ar draugais, nes jie nera geri tokie, kaip draugai
Galvotum blogas zmogus, bet butent ne tik atsitiktinumas, juos nubaude per visai kitus, zinau, kad tokiu atveju daugybe, as likau gerai apsaugota
Cia tik labai aiskus pavyzdys, net netikintiems labai aiskus ( cia jokio fizikinio desnio nepritaikysi) neatsitiktinumas, nes taip turejo atsitikti, prisidirbe anksciau ar veliau paklius i teisiamuju suola, lygiai taip pat kazkada ir i Dievo rankas
QUOTE(Riviera Maya @ 2015 05 19, 19:40)
Galiu paaiskinti, kaip pamoka suprantu, gavau pamoka, kai buvau paaugle, nepasitiketi draugų ( net labai neblogu) giminemis ar draugais, nes jie nera geri tokie, kaip draugai
Jie sedo i kalejima visai del kitko, nes prisidirbo ( visai kitoje srityje) , as gavau pamoka, bausmes negavau, nes niekam nieko blogo nepadariau
Buvau gasdinama, nebijojau, bet tikrai labai palengvejo suzinojus kad sedi kalejime ir negales ne gasdinti
Galvotum blogas zmogus, bet butent ne tik atsitiktinumas, juos nubaude per visai kitus, zinau, kad tokiu atveju daugybe, as likau gerai apsaugota
Gavau pamoka, o jie bausme ( ko nusipelne
)
Cia tik labai aiskus pavyzdys, net netikintiems labai aiskus ( cia jokio fizikinio desnio nepritaikysi) neatsitiktinumas, nes taip turejo atsitikti, prisidirbe anksciau ar veliau paklius i teisiamuju suola, lygiai taip pat kazkada ir i Dievo rankas
kažkokie kliedesiai...
QUOTE(Riviera Maya @ 2015 05 19, 20:40)
Siaubingai suveltas ir nė kiek neaiškus.
Gal todel niekas ir neraso jokiu pavyzdziu
Nes norint aiskiau parasyti, jau butu perdaug atvirai ir asmeniskai
Nei pati kazka tokio rasyciau, nei kitus skatinciau pasakoti
QUOTE(Riviera Maya @ 2015 05 20, 13:45)
Gal todel niekas ir neraso jokiu pavyzdziu
Nes norint aiskiau parasyti, jau butu perdaug atvirai ir asmeniskai
Nei pati kazka tokio rasyciau, nei kitus skatinciau pasakoti 
taip taip - akivaizdus dievo įrodymas, kaip kažkokia paauglė gavo kažkokią pamoką nepasitikėti draugų giminėmis, kurie ją baugino, bet ji jų neišsigando, ir jai palengvėjo, kad tie giminės sėdo į kalėjimą.
Viskas, galime lengviau atsipūst - pats tikriausias pavyzdys, kad dievas yra.
Tokių pavyzdžių pilni dienraščiai
QUOTE(Ciccio @ 2015 05 20, 14:23)
taip taip - akivaizdus dievo įrodymas, kaip kažkokia paauglė gavo kažkokią pamoką nepasitikėti draugų giminėmis, kurie ją baugino, bet ji jų neišsigando, ir jai palengvėjo, kad tie giminės sėdo į kalėjimą.
Vadinasi, teisingumo desnis veikia ( vadinkite tai karma jei norite ) Tik cia ne fizika
QUOTE(Riviera Maya @ 2015 05 20, 15:41)
Vadinasi, teisingumo desnis veikia ( vadinkite tai karma jei norite ) Tik cia ne fizika
Jums pavyzdziu pilni dienrasciai netgi su smulkmenomis 
Tai kad čia teismo veikimo įrodymai.
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2015 05 20, 14:49)
Tai kad čia teismo veikimo įrodymai.
As nieko net i teisma nepadaviau