Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Gavom savo Yoox, bėgsiu į aną temą pakomentuoti, bet pirmiausia klausiu čia - gal kas pirkote saviškiams Original by Jack and Jones striukę ir jums netiko L dydis? Mielai mielai priglaustume. Labai lauksiu pasiūlymų į a.ž. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 03 05, 10:13)
Negaliu biggrin.gif nes tada Jums bus negrazios biggrin.gif as sakyciau - reikia pirkti jeigu patinka.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 03 05, 14:42)
neturiu, bet ketinu pirkt ta labai plonyte pavasariui. Tokia labai panasia vaikui esu pirkus is Eddie Bauer, toki vadinama pukini megztuka. Tai Vasara/pavasari su ja nerealiai gerai. ryte vesoka, uzmeti ant maikytes trumpom rankovytem, paskui kai susyla ir nuvelki, suvynioji ir ciut ne i dzinsu kisene gali sukist biggrin.gif

kalbu apie tokia

http://www.uniqlo.co...re/goods/127499

tu storesniu nesu macius. Nors kazkurioj temoj skaiciau, kad grizo kazkas is UK, tai kas antras eina su Uniqlo striukem smile.gif

siaip Uniqlo yra "high street" mados zenklas.

Tiesa, meluoju, esu maciusi paltuka susiauciama, kur tik dirzeliu susirisa. Labai grazus. Grazi medziaga. Neblizga bjauriai. Is karto matosi, kad daiktas kokybiskas.

4u.gif nu, reiks susigundyt ir pasiimt kokią, jaučiu rolleyes.gif
Atsakyti
Man truputį juokinga per dvi temas lakstyt doh.gif
Toms mažakojėms, kurios domėjosi nuostabiaisiais Yoox ilgaauliais, galiu perleisti 37d., man deja deja deja netiko verysad.gif
White in 8 Boots
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roka: 05 kovo 2015 - 18:08
sportsdirect.com uzsakyta smile.gif dekoju prisijungusioms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
valandos begyje issiuntinesiu emailus...
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2015 03 05, 17:56)
Man truputį juokinga per dvi temas lakstyt doh.gif
Toms mažakojėms, kurios domėjosi nuostabiaisiais Yoox ilgaauliais, galiu perleisti 37d., man deja deja deja netiko  verysad.gif
White in 8 Boots

O kas negerai? Neatitinka dydzio, per mazi? Ar aulas labai siauras?
Su 20% atiduotumet?
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2015 03 05, 19:13)
O kas negerai? Neatitinka dydzio, per mazi? Ar aulas labai siauras?
Su 20% atiduotumet?

as tokiu 36 uzsisakiau sekmadieni..turi greit atvezti..visada nesiuoju 36..jei mazinti..tada galeciau issiusti juos atgal ir imti 37:)..o kas jiems negerai? g.gif
Atsakyti
Aš esu žema, man jie per aukštiiii. Kai lankstau kojas, trinasi viršutinis kraštas. Turiu žygiuot kaip kareivis nelankstydama kojų arba nesėdėt niekur, kad nelenkt kelių doh.gif
Per blauzdą man tilpo normaliai, pėdutė irgi labai gražiai ir patogiai. Net sakyčiau šiek tiek didinti, bet man patinka, kad nykštys nesitrina į bato priekį.
Atsakyti
Mergaites,kazin ar viskas gerai bus su mano uzsakymu is YOOX,pirkau pries kokias 3 valandas,pinigus rezervavo,bet I pasta nieko negavau,jokios zineles schmoll.gif unsure.gif
Atsakyti
Ką reiškia amazon.de amazon family? Už tai reikia mokėti? Kaip už prime? Gal žinote kuri 4u.gif
Atsakyti
Gal Velykom saldumynu planuojat siūstis iš čia http://www.worldofsw...c...cvjouepl05 .prisijungčiau
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2015 03 05, 12:15)
gal kas pasakys, kaip F&F bodžiukų kokybė? dydžiai atitinka? neišsitampo kakliukai labai greit, nenusiskalbia? kur geriau pirkti 98 dydžio bodžiukų? ax.gif šiauliuose parduotuvėse 7eura už/vnt o ir kokybė doh.gif

man nepatinko visai schmoll.gif
QUOTE(vaiduliauskis @ 2015 03 05, 12:57)
O kaip šitas pavasariui, jūs, kaip šios pardės ekspertė bigsmile.gif
http://www.uniqlo.co...thumbnailSelect
Žiūriu ir nuolaida, nesu dar pirkus iš šios parduotuvės

Šitie gražūs, net nepalyginsi su tais iš mytoys.de 4u.gif (man anie baisūs blush2.gif )
Atsakyti