Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Jei kas gausit is joox C.PETULA aulinukus mergaitiskus 30-31 dydzio pasiulykite man 4u.gif Gavau siandien 29 ir atrodo, kad mazinti g.gif
Domina Vilnius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 03 05, 11:53)
Viską perku uniqlo. Beje ir sau  biggrin.gif Jau kokie kokybiški ir gražūs rūbai, negaliu biggrin.gif

O pūkinių uniqlo paltų, striukių neturi-domina dydžiai ir ar nėra visai ploni ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2015 03 05, 15:35)
O pūkinių uniqlo paltų, striukių neturi-domina dydžiai ir ar nėra visai ploni ax.gif ?

neturiu, bet ketinu pirkt ta labai plonyte pavasariui. Tokia labai panasia vaikui esu pirkus is Eddie Bauer, toki vadinama pukini megztuka. Tai Vasara/pavasari su ja nerealiai gerai. ryte vesoka, uzmeti ant maikytes trumpom rankovytem, paskui kai susyla ir nuvelki, suvynioji ir ciut ne i dzinsu kisene gali sukist biggrin.gif

kalbu apie tokia

http://www.uniqlo.co...re/goods/127499

tu storesniu nesu macius. Nors kazkurioj temoj skaiciau, kad grizo kazkas is UK, tai kas antras eina su Uniqlo striukem smile.gif

siaip Uniqlo yra "high street" mados zenklas.

Tiesa, meluoju, esu maciusi paltuka susiauciama, kur tik dirzeliu susirisa. Labai grazus. Grazi medziaga. Neblizga bjauriai. Is karto matosi, kad daiktas kokybiskas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 05 kovo 2015 - 14:49
QUOTE(vaiduliauskis @ 2015 03 05, 15:13)
Bet sumas pakabino abiejose doh.gif
Visa virtuona ir mastercarda.
Papildyta:

Kai prieini mokėti, paypal mokėjimo būdo nėra, tik kortelėm schmoll.gif

tadu neapsimoka jamti ten lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2015 03 05, 14:09)
o paypal bandei ? man kazkaip juo patogu moketi  tongue.gif

Citata is uniqlo.com/uk puslapio del apmokejimo:
How do I pay for my order?

We currently only accept online card payments for orders, and can accept various cards for you to pay for your order, including MasterCard, Visa, American Express, Maestro (previously Switch), Visa Electron and Visa Delta. We will only take the payment from your account when we despatch your order. Please ensure that the billing address entered on your order matches the address the payment card is registered to. Please note we do not currently accept payments through PayPal, cheques or over the phone.
Atsakyti
mergaites, gal kam reikia medvilnines vyrui ar paaugliui bliuskutes -anglai vietoj XL idejo S dydi -spalva middle grey http://www.everythin...ic-p-42629.html . tai nesinori siusti atgal ir aiskintis su jais vel doh.gif
Atsakyti
QUOTE(paurelija @ 2015 03 05, 16:24)
Kazin kuris cia dydis ju? Vakar truputi skaiciau apie juos jav psl, tai buna 8'', 13'' ir 24''. LT raso, jog 23cm.

Nezinau del cm, bet youtube ziurejau tai i suni, bezdzione, kate ir krokodila (na tuos cia Lt parduoda), tai normaliai ziurehau zaislu telpa prikist smile.gif)) cia turbut bus ne pats didziausiss bet antras pgl dydi.
Atsakyti
QUOTE(Garbane* @ 2015 03 05, 12:03)
Sveikos 4u.gif ..is dar renku sportsdirect.com..kazkaip niekam nieko nereikia..o man labai reikia doh.gif ..butu gerai, kad nors 4 susirinktume
Vilnius, Justiniskes smile.gif

merginos, jau mebesiuskite, surinkau grupele..bijau, kad sale'o prekiu visoms nebeuzteks, nes leidzia tik 12 vnt vienu pirkimu
laukiu besijungianciu krepsiuku ir darau uzsakyma 4u.gif dekui smile.gif 4u.gif
Atsakyti
mielai prisijungčiau Cocoocenter Vilniuje (dėja, pavėlavau su Galla)

user posted image
Atsakyti
ar rasciau siuos rm-10 garden of life papildus vokietijos vaistinese?
Atsakyti
Kuriam UK puslapy galejau matyt languotus zaliu atspalviu uniforminius sijonukus???
Atsakyti
QUOTE(kvarta @ 2015 03 05, 15:26)
mielai prisijungčiau Cocoocenter Vilniuje (dėja, pavėlavau su Galla)

user posted image

Vilniuje uzsakinesiu is Cocoocenter 4u.gif Galite jungtis smile.gif
Atsiimti bus galima Virsuliskese arba BIG. krepsiuka siuskite elenavorobjoviene@gmail.com
Atsakyti