Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 03 05, 11:04)
jūsų prekės ne penktadienio siuntoje, bet sekmadienio. ši siunta dar Vokietijoje. planuojamas pristatymas pirmadienį wink.gif

Aaaa, o aš jau niudžiugau blush2.gif ax.gif Tada ramiai laukiu toliau 4u.gif !
Atsakyti
QUOTE(vaiduliauskis @ 2015 03 05, 11:58)
Aš vėl apie kombius biggrin.gif  A šits pavasarinis? Nu bet pobrangis lyg, ane?
http://www.mytoys.de...1.03.25/3549665

tokiam orui, kaip dabar mazdaug, bus su pasiltinimu neypatingai storu, bet tikrai pobrangis saltojo sezono pabaigai
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2015 03 05, 13:08)
tokiam orui, kaip dabar mazdaug, bus su pasiltinimu neypatingai storu, bet tikrai pobrangis saltojo sezono pabaigai

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduliauskis @ 2015 03 05, 11:55)
Ir čia norim bigsmile.gif  blush2.gif  biggrin.gif
O kur dėsim netikusius? Gal tikrai, prieš grąžinant sudedam, gal kam kas patiks, visgi ne visos turėjo galimybę panaudoti 20proc koduką mirksiukas.gif  Galima bus toj YOOX temoj?

nežinau, kaip dėl pardavimų šioje temoje ir aptarinėjimų, bet man asmeniškai žymiai patogiau skaityti apie Yoox tam tikrų brandų dydžius vienoje koncentruotoje temoje kai reikia info, nei versti kelias istorines bendrų aptarimų temas.
Atsakyti
gal kas pasakys, kaip F&F bodžiukų kokybė? dydžiai atitinka? neišsitampo kakliukai labai greit, nenusiskalbia? kur geriau pirkti 98 dydžio bodžiukų? ax.gif šiauliuose parduotuvėse 7eura už/vnt o ir kokybė doh.gif
Atsakyti
ar YOXX pristatymui užtenka tokio užrašo
"Karmelava, Lithuania 05/03/2015 6:25 Pristatymo vietos skenavimas" ,
ar dar turi daugiau atsirast? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(irmante @ 2015 03 05, 12:01)
Hogl buna nebrangiu baletkiu, patinka man . Yra pas juos ir su gumytem

http://www.amazon.de...=price-asc-rank

högl vieninteliai batai, kurie nei vieni man netinka unsure.gif arba pirštus įkišus susuka, arba pėdos linkis neatitinka, arba dar kokia velniava. taip gaila. tokie gražūs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 03 05, 13:13)
nežinau, kaip dėl pardavimų šioje temoje ir aptarinėjimų, bet man asmeniškai žymiai patogiau skaityti apie Yoox tam tikrų brandų dydžius vienoje koncentruotoje temoje kai reikia info, nei versti kelias istorines bendrų aptarimų temas.

Tai žinoma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2015 03 05, 09:15)
gal kas pasakys, kaip F&F bodžiukų kokybė? dydžiai atitinka? neišsitampo kakliukai labai greit, nenusiskalbia? kur geriau pirkti 98 dydžio bodžiukų? ax.gif šiauliuose parduotuvėse 7eura už/vnt o ir kokybė doh.gif

Man F&F bodziai nepatiko, daznai imu George smile.gif o shiaip kiek esu turejus - vienareiksmiskai uniqlo thumbup.gif
Atsakyti
Mergaitės, jei mokėjau per paypal ir jie parašė laišką, kad kažkokia suma gražinta atgal - ar ta suma lieka paypal sąskaitoje, ar permes ją į mano banko, nes kol kas ten nėra tų pinigų g.gif
Vargstu su vaistinės užsakymu - pusė prekių negausiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bureja @ 2015 03 05, 11:19)
Man F&F bodziai nepatiko, daznai imu George smile.gif o shiaip kiek esu turejus - vienareiksmiskai uniqlo  thumbup.gif

kur jūs juos perkat? george bei uniqlo? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2015 03 05, 12:40)

aciu, net nepagalvojau apie lietuvos parduotuves... smile.gif jau manija tikrai siustis is uzsieniu smile.gif bet va pagooglinus babycity dar pigiau, akcija po 8eurus, tai pigiau grybo smile.gif jau pripirkau visiems trims. sakau velykoms gal gaus (jei iskesiu nepadovanojus pvz kokios kovo 11-osios proga) smile.gif)
Atsakyti