Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(darlia25 @ 2015 03 05, 11:29)
skubu kelti foto, kaip ir zadejau - siandien ketvirtadienis  thumbup.gif per pecius jei gerai pamatavau 39 cm, pats paltukas Atmosphere-as tokio sau nepirkciau, nes auksta esu ir nugaroje labai atsikisa-matomai zemesniai merginai yra negu 182 cm ( ;paspaudus ant foto-pasididins

Aciu:)
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2015 03 05, 14:09)
Kiek toks su nuolaida kainuoja ?  ax.gif

Kada tu speji shopintis su savo chebra ?  tongue.gif

Guli jie dabar ant maitinimo pagalves pas mane, mano rankos laisvos wub.gif liezuvis.gif o ka daryt? Columbios kombiai per silti jau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(darlia25 @ 2015 03 05, 12:29)
skubu kelti foto,

labai labai ačiū už foto 4u.gif noriu biggrin.gif jei galima keli kl :
- pati medžiaga, l.glamžosi, žinau sintetika, bet labai prasta ar nieko
- pečiai normalūs, nedidinti

Atsakyti
QUOTE(vaiduliauskis @ 2015 03 05, 13:30)
Guli jie dabar ant maitinimo pagalves pas mane, mano rankos laisvos wub.gif  liezuvis.gif  o ka daryt? Columbios kombiai per silti jau mirksiukas.gif

na mums pukinis dar normaliai, bet as po apacia nelabai rengiu tik bodis ir medvilniniai sliauztai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lidusia @ 2015 03 05, 14:19)
Uniglo iš Uk perkat? kiek siuntimas?

Matau siuntimas 3.95. Bet ir nuolaidu koduku matau google. Aisku reikia isbandyt. Gal bent siuntimo islaidas numust butu galima. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduliauskis @ 2015 03 05, 13:38)
Matau siuntimas 3.95. Bet ir nuolaidu koduku matau google. Aisku reikia isbandyt. Gal bent siuntimo islaidas numust butu galima. mirksiukas.gif

O tik per UK galima siustis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2015 03 05, 14:37)
na mums pukinis dar normaliai, bet as po apacia nelabai rengiu tik bodis ir medvilniniai sliauztai  ax.gif

As irgi taip pat. Bet va vaziavom i ligonine tai ir buvo sukaite visa laika. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(jurgitatr @ 2015 03 05, 14:39)
O tik per UK galima siustis? smile.gif

Deja matau i kai kurias EU salis siuncia, bet i Baltijos salis tai nee schmoll.gif
Atsakyti
O Jums leidžia pačioms užsisakyti iš uniqlo? Prieš kelerius metus pirkau be problemų UK adresu, o prieš gerą pusmetį jau nebeleido verysad.gif mėginau su keliomis skirtingomis kortelėmis iš kelių accountų, tai tik pinigus rezervuodavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduliauskis @ 2015 03 05, 13:38)

Panos uniqlo perkama tik per tarpininkes, arba ten gyvenancias drauges ir draugus. Lietuvisku korteliu neima. Ivedant Billing adress, neduoda net pasirinkti Lietuvos. Yra sarase tik salys, esancios apacioje, t.y. tik tas kuriose yra parduotuves ir vykdoma veikla. Siuntimas 3,95 svaro yra vietinis siuntimas. Gana daznai buna, kad perkant uz 40 svaru siuntimas nemokamas, perkant uz 20 svaru nemokamas ir t.t. Beje UK uniqlo kainos zymiai geresnes nei USA. Zinoma, jog yra poziciju, kur buna atvirksciai. Bet UK vistiek nugali, nes tu poziciju vienetai.
Atsakyti
yra paypal ir uk adresas, nebutinai per tarpininkes g.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2015 03 05, 14:56)
yra paypal ir uk adresas, nebutinai per tarpininkes  g.gif

Tai jo. Nebent korteliu musu neims. Reiks pabandyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 03 05, 12:53)
Lietuvisku korteliu neima. Ivedant Billing adress, neduoda net pasirinkti Lietuvos.

Tokiu atveju rasau Billing adresa UK, nors jis nesutampa su korteles adresu. Daugumoj pardu praeina, nors konkreciai sioj nebandziau g.gif
Atsakyti