Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta - 10, DV-2015 / DV-2016

QUOTE(yellowlady @ 2015 05 13, 13:37)
Oi kaip fanai, kad parašėt smile.gif ačiū, man visada patinka pažiūrinėt statistika smile.gif šiemet iš tikrųjų taip mažai laimėjusių iš LT, gal ir anketų mažai pildė lietuviai  g.gif  nes kažkada esu skaičius ambasadoriaus komentarus, kad jie teikdami vizas dar atsižvelgia ir į šalies paraiškų skaičių kažkiek, nors tai ir nėra pagrindinis kriterijus.

Kiek ankščiau domėjausi tai vizų skirstymas šaliai pagal anketų skaičių apie 1% laimingųjų. Labai seniai tokio mažo skaičiaus bebuvo , labai gaila sad.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas žinote, ar reikia teistumo išrašą versti į anglų k.?
Atsakyti
QUOTE(Be_happy @ 2015 05 15, 08:25)
Sveiki, gal kas žinote, ar reikia teistumo išrašą versti į anglų k.?

Nereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(carrollyte @ 2015 05 15, 11:38)

Ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
Kažin, ar būna tokių atvejų, kad išsiunti užpildytas formas, o pakvietimo į ambasadą taip ir negauni?
Atsakyti
QUOTE(Adore @ 2015 05 15, 18:52)
Kažin, ar būna tokių atvejų, kad išsiunti užpildytas formas, o pakvietimo į ambasadą taip ir negauni?

Galbut jei lb tolimas eiles numeris.
Atsakyti
QUOTE(Lona @ 20We wish to notify you that you have been selected as one of the Diversity Visa (DV) Program person for receiving a Green Card.15 05 15, 19:07)
Galbut jei lb tolimas eiles numeris.

Laba diena. 4u.gif Gal galite pasakyti ,as gavau si numeri 20153AE0CC5A8114 . Ar cia man ko tiketis. smile.gif Ačiū
Ir dar rašo :
Papildyta:
We wish to notify you that you have been selected as one of the Diversity Visa (DV) Program person for receiving a Green Card.
QUOTE(Fordanė @ 2015 05 16, 07:44)
Laba diena.  4u.gif Gal galite pasakyti ,as gavau si numeri 20153AE0CC5A8114 . Ar cia man ko tiketis.  smile.gif Ačiū
Ir dar rašo :

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fordanė: 16 gegužės 2015 - 08:51
sveikos, bet tikrai siais metais tiek bedu su tuom puslapiu. as niekaip negaliu net pasitikrinti savo statuso sad.gif unsure.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fordanė @ 2015 05 16, 09:57)
Laba diena.  4u.gif Gal galite pasakyti ,as gavau si numeri 20153AE0CC5A8114 . Ar cia man ko tiketis.  smile.gif Ačiū
Ir dar rašo :
Papildyta:
We wish to notify you that you have been selected as one of the Diversity Visa (DV) Program person for receiving a Green Card.

Cia ne case nr., cia confirmation nr. kuri gavote uzpildziusi anketa loterijai. Jeigu laimejote, tai Jusu Case nr. turi buti tam lange kur parasyta kad laimejote
Atsakyti
Labas. Ar galite tiksliai pasakyti kiek kainuoja mokestis ambasadoje uz zk. Ir ar vaziuiojate i Vilniu ar Varsuva.. Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fordanė @ 2015 05 17, 15:43)
Labas. Ar galite tiksliai pasakyti kiek kainuoja mokestis ambasadoje uz zk. Ir ar vaziuiojate i Vilniu ar Varsuva.. Ačiū 4u.gif  4u.gif  4u.gif

330 dol. Varšuvoje . 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(osda @ 2015 05 17, 15:59)
330 dol.  Varšuvoje . 4u.gif

Dar klausimas jei as turiu kortele, vaikas kortele. Pildant duomenis galiu vesti ju numerius ar butinai turiu pasidaryti pasus . Ačiu
Atsakyti