Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta - 10, DV-2015 / DV-2016

QUOTE(Fordanė @ 2015 05 18, 21:18)
Nu kai gavau laiska, tai as parasiau, kad netikiu kad laimejau zk. Jie atrase kad 100% laimejau ir pildyciau savo
Aplication zk. Dar rase ,kadpagal mano gyvenama vieta man zk reiks vaziuoti i UK ambasada.Dar kai uzpildysiu ir prades vykti procesas atsius sakaita susimoketi.
Bet jau issiaiskinau kad sukciai , pusesere amerikoje patikrino. Nors as tai LT esu. Uztzt ir klausiau.  4u.gif  tongue.gif

USCIS.gov yra patikimas ir oficialus puslapis, jokie verslai ir tt to .gov negali turet (valstybines istaigos tik tokiu galu buna). Tik nezinau kur tiksliai raset ir kas tiksliai atrase, bet jei normalus emailas, tai turetu viskas ok but. Bet jei kazkur pas sukcius papuolet, tai turetu but iskraipymu adrese.
Atsakyti
QUOTE(Ferita @ 2015 05 11, 22:53)
Numerius galit lyginti su 2014 ar 2015 metais kaip jie eina tada ir zinosit orientacine data, tik nepamirskif kad 2016 loterikos interviu prasides nuo spalio, o ii rugsejo 30 dienos, bukit malonos leiskit dar mums sulaukt 2015 metu lsimetojos savo interviu ( juokauju) visiems ateis eile

thumbup.gif nebedaug manau jums ir mums beliko laukt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sprinkl333 @ 2015 05 19, 09:34)
thumbup.gif  nebedaug manau jums ir mums beliko laukt smile.gif

Oi nezinau kaip cia pasakyt, po paskutinio biuliotenio man kinkos dreba, nes pajudejo labai mazai...mano numeris kiek pamenu didziausia kolkas siame forume...tai nezinau nededu jokiu vilciu...zinant 2014 metu istorija, palaukit o koks jusu nr.?
Atsakyti
Gal kas žinote, kokia situacija su mokykla. Ar verta tempti iki mokslo metų pabaigos, kad vaikas užbaigtų mokslo metus LT. Kaip suprantu, tai įtakos jokios neturi Amerikoje, nes programa tai visai kitokia.
Mano klausimas, ar nuvykus į Ameriką sausio mėnesį vaikas galės eiti į mokyklą (2 klasę - 8 m), ar reikės laukti naujų mokslo metų? Kaip tokius vaikus, kurie nekalba angliškai (labai mažai), priima į mokyklą?

Kaip jau gyvenančios Amerikoje išsprendėte tokius klausimus. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Adore @ 2015 05 19, 05:25)
Gal kas žinote, kokia situacija su mokykla. Ar verta tempti iki mokslo metų pabaigos, kad vaikas užbaigtų mokslo metus LT. Kaip suprantu, tai įtakos jokios neturi Amerikoje, nes programa tai visai kitokia.
Mano klausimas, ar nuvykus į Ameriką sausio mėnesį vaikas galės eiti į mokyklą (2 klasę - 8 m), ar reikės laukti naujų mokslo metų? Kaip tokius vaikus, kurie nekalba angliškai (labai mažai), priima į mokyklą?

Priima kada dokumentus paduodi. * metu i 3 klase paims. Ir parinks tokia mokykla, kuri turi ESL kursus. Bent jau pas mus vos ne kiekvienoje mokykloje jie duodami jei reikia ax.gif Kitose valstijose gal maziau, bet turetu irgi tikrai buti, nes ispanakalbiu gi visur Amerikoje pilna biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo starke: 19 gegužės 2015 - 16:55
QUOTE(Adore @ 2015 05 19, 05:25)

As patarciau pabaigt klase, jei tai imanoma, Lietuvoje. Jeigu terminai spaudzia, aisku, vaziuokit ir tikrai i mokykla priims. Bet paciam vaikui bus sioks toks sokas, tad as laikausi tos nuostatos, kad geriau per vasara apsitrint ir tada leist i mokykla.
ESL sifruojasi English as a second language. Sita programa turetu turet kiekviena mokykla. Mano dukra irgi testavo, nes as labai pageidavau, bet negavo ji tu kursu, nes kalbejo puikiai.

I kelinta klase eis - priklauso nuo valstijos istatymu ir vaiko gimimo datos - pries mokslo metus gimes, ar po ju (cia musu valstijoj), kitos ziuri i kalendorinius metus.

dar jei galit sau lesit rinktis kur gyvent, pasidomeciau mokyklu reitingu ir rasciau busta prie geriau vertinamu. Aisku, jei vaziuojat pas kazka, tai neaktualu.
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2015 05 19, 20:36)
As patarciau pabaigt klase, jei tai imanoma, Lietuvoje. Jeigu terminai spaudzia, aisku, vaziuokit ir tikrai i mokykla priims. Bet paciam vaikui bus sioks toks sokas, tad as laikausi tos nuostatos, kad geriau per vasara apsitrint ir tada leist i mokykla.
ESL sifruojasi English as a second language. Sita programa turetu turet kiekviena mokykla. Mano dukra irgi testavo, nes as labai pageidavau, bet negavo ji tu kursu, nes kalbejo puikiai.

I kelinta klase eis - priklauso nuo valstijos istatymu ir vaiko gimimo datos - pries mokslo metus gimes, ar po ju (cia musu valstijoj), kitos ziuri i kalendorinius metus.

dar jei galit sau lesit rinktis kur gyvent, pasidomeciau mokyklu reitingu ir rasciau busta prie geriau vertinamu. Aisku, jei vaziuojat pas kazka, tai neaktualu.

Katu o noriu paklausti, mano vaikui 5, tai į kokią klasę turi eiti, nes jau sužėjau kur aukščiausi reitingai mokyklų), na ir išvykt ruošiamės rugsėjo pradžioje. Bet ji nemoka visiškai anglų. Sūnus baigia dabar 7 klasę, tai su juo lyg ir aišku(bet manau anglų kažkaip ir reikės tų testų. O Jūs galite daugiau apie tai papasakoti(gal ir iAZ) kaip ir ko prašti ir pan. Tiesa o ka reiškia prie mokyklos PK-3?? Vyksim į IL.
Ačiū iš karto labai.
Atsakyti
QUOTE(osda @ 2015 05 20, 08:04)
Katu o noriu paklausti, mano vaikui 5, tai į kokią klasę turi eiti, nes jau sužėjau kur aukščiausi reitingai mokyklų), na ir išvykt ruošiamės rugsėjo pradžioje. Bet ji nemoka visiškai anglų. Sūnus baigia dabar 7 klasę, tai su juo lyg ir aišku(bet manau anglų kažkaip ir reikės tų testų. O Jūs galite daugiau apie tai papasakoti(gal ir iAZ) kaip ir ko prašti ir pan. Tiesa o ka reiškia prie mokyklos PK-3?? Vyksim į IL.
Ačiū iš karto labai.

Gal galite ne į AŽ. Ir man labai aktualu tokia informacija.
Atsakyti
Ir man aktualu. Mes db Olandijoj baigiam 8 grupe, Lt 6-7 klase.
Atsakyti
QUOTE(Lona @ 2015 05 20, 10:48)
Ir man aktualu. Mes db Olandijoj baigiam 8 grupe, Lt 6-7 klase.

Lona Kaip jums sekėsi, kaip leliukas, kada planuojate išvykti ir kur? Mes vis ant abejonių ar rugpjūčio pradžia ar rugsėjo 2-3d. dar bilietai nerezervuoti, bet manau šią savaitę teks smile.gif.
Mes net po dvi vizas gavome smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(osda @ 2015 05 20, 11:13)
Lona Kaip jums sekėsi, kaip leliukas, kada planuojate išvykti ir kur? Mes vis ant abejonių ar rugpjūčio pradžia ar rugsėjo 2-3d. dar bilietai nerezervuoti, bet manau šią savaitę teks smile.gif.
Mes net po dvi vizas gavome smile.gif.

Kaip supratu Jus su vaikuciais tvarketes ZK. Gal galite pasidalinti ar ir jiems ambasadoje ir po ambasados(165$) taikomi tokie patys mokesciai kaip ir suaugusiems?
Atsakyti
QUOTE(ausryca @ 2015 05 20, 14:07)
Kaip supratu Jus su vaikuciais tvarketes ZK. Gal galite pasidalinti ar ir jiems ambasadoje ir po ambasados(165$) taikomi tokie patys mokesciai kaip ir suaugusiems?

Visiems reikia nepriklausomai vaikas ar susaugęs po 330 dol. ambasadoje ir po 165 dol. išvykstant susimokėti(jų dar nemokėjome, prieš važiuojant sumokėsim)
Atsakyti