Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta - 10, DV-2015 / DV-2016

QUOTE(Fordanė @ 2015 05 17, 18:02)
Dar klausimas jei as turiu kortele, vaikas kortele. Pildant duomenis galiu vesti ju numerius ar butinai turiu pasidaryti pasus . Ačiu

Būtinai reikia pasų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fordanė @ 2015 05 17, 15:43)
Labas. Ar galite tiksliai pasakyti kiek kainuoja mokestis ambasadoje uz zk. Ir ar vaziuiojate i Vilniu ar Varsuva.. Ačiū 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Vilniuje taip pat 330
Atsakyti
QUOTE(osda @ 2015 05 17, 17:59)
330 dol.  Vilniuje . 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(osda @ 2015 05 17, 20:44)

mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryca @ 2015 05 17, 22:18)

Susimaišiau, ėjom Vilniuje, o mintyse varšuva smile.gif, nes iš ten bilietai pigesni.
Atsakyti
QUOTE(osda @ 2015 05 18, 07:14)
Susimaišiau, ėjom Vilniuje, o mintyse varšuva smile.gif, nes iš ten bilietai pigesni.

Labas. Gal kas zinote apie USAGIS.gov puslapi. Ar jis legalus ir ar valstybinis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fordanė @ 2015 05 18, 08:28)
Labas. Gal kas zinote apie USAGIS.gov puslapi. Ar jis legalus ir ar valstybinis. 4u.gif

Kažką ne taip parašėt arba aš nerandu. Puslapiai kurie baigiasi .gov skaitosi oficialūs. Bet jūsiškio aš nerandu smile.gif
Atsakyti
Ups. Va sitas www.uscis.gov/. Nes jie man atsiunte laiska kad as laimejau. State.gov pasitikrinu nerodo, kad laimejau. Nu vienu zodziu nezinau ar cia dziaugtis ar liudet doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fordanė @ 2015 05 18, 18:26)
Ups. Va sitas www.uscis.gov/. Nes jie man atsiunte laiska kad as laimejau. State.gov pasitikrinu nerodo, kad laimejau. Nu vienu zodziu nezinau ar cia dziaugtis ar liudet doh.gif  4u.gif

Nezinau net, siaip niekas nesiuncia laisku ar laimejai ar ne. Ir ka ten jie raso? koks nr.
Atsakyti
QUOTE(Fordanė @ 2015 05 18, 17:26)
Ups. Va sitas www.uscis.gov/. Nes jie man atsiunte laiska kad as laimejau. State.gov pasitikrinu nerodo, kad laimejau. Nu vienu zodziu nezinau ar cia dziaugtis ar liudet doh.gif  4u.gif

https://www.dvlottery.state.gov , tikrintis tik šituo , niekur kitur neskelbiama. Laiškų nei elektroninių, nei paštu nebesiunčia. Tik pagal confirmation number tame puslapyje pasitikrini. 4u.gif
Atsakyti
Nu kai gavau laiska, tai as parasiau, kad netikiu kad laimejau zk. Jie atrase kad 100% laimejau ir pildyciau savo
Aplication zk. Dar rase ,kadpagal mano gyvenama vieta man zk reiks vaziuoti i UK ambasada.Dar kai uzpildysiu ir prades vykti procesas atsius sakaita susimoketi.
Bet jau issiaiskinau kad sukciai , pusesere amerikoje patikrino. Nors as tai LT esu. Uztzt ir klausiau. 4u.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Fordanė @ 2015 05 18, 20:18)
Nu kai gavau laiska, tai as parasiau, kad netikiu kad laimejau zk. Jie atrase kad 100% laimejau ir pildyciau savo
Aplication zk. Dar rase ,kadpagal mano gyvenama vieta man zk reiks vaziuoti i UK ambasada.Dar kai uzpildysiu ir prades vykti procesas atsius sakaita susimoketi.
Bet jau issiaiskinau kad sukciai , pusesere amerikoje patikrino. Nors as tai LT esu. Uztzt ir klausiau.  4u.gif  tongue.gif

Tai jau tikrai, kad sukčiai, nes susimokėti reikia tik jau būnant ambasadoje. jokių išankstinių mokesčių, pervedimų nebūna smile.gif 4u.gif
Atsakyti