Įkraunama...
Įkraunama...

„Čiauškutė“ - Çalıkuşu

QUOTE(Amapatria @ 2015 07 11, 20:50)
knyga taip toli nuo serijalo....kad net nesinorėjo žiūrėti,kaip knygos ekranizaciją.Knyga baigėsi gerai...

Ir serialas baigėsi gerai (bent jau aš taip manau) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nura @ 2015 07 11, 21:43)
O kaip knygoje baigėsi, kas skaitę?

Kad knyga turbut buvo tik impulsas, o siuzeta sukure nauja. Beje, net perdirbinius is kitu filmu, serialu, turkai buna interpretuoja ir isvysto kitaip (bent jau su 20 minučių taip buvo). Ciauskutes knygos neskaiciau, tai neturejau su kuo palyginti, turbut kitaip ir ziurejosi nei tom, kurios skaite, tiesiog kaip negirdeta ir nematyta istorija smile.gif
Papildyta:
QUOTE(jūračiukas @ 2015 07 11, 22:33)
Ir serialas baigėsi gerai (bent jau aš taip manau)  4u.gif

drinks_cheers.gif lygiai taip pat manau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jūračiukas @ 2015 07 11, 20:33)
Ir serialas baigėsi gerai (bent jau aš taip manau)  4u.gif

Aš irgi manau, kad baigėsi gerai, nes toks Kemrano žvilgsnis, man tik gera žadėjo biggrin.gif wub.gif
be to, kaip jau buvau minėjusi, tai vienam psl buvau radusi štai ką: " В одном из интервью Бурак Озчивит сказал что в фильме "Любовь похожа на тебя'' он встретил Дениз в 11:30 , и тогда он подтвердил что Фериде пришла , это не совпадение , Бурак хотел что б все поняли" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cypukė @ 2015 07 12, 01:03)
Aš irgi manau, kad baigėsi gerai, nes toks Kemrano žvilgsnis, man tik gera žadėjo biggrin.gif  wub.gif
be to, kaip jau buvau minėjusi,  tai vienam psl buvau radusi štai ką: " В одном из интервью Бурак Озчивит сказал что в фильме "Любовь похожа на тебя'' он встретил Дениз в 11:30 , и тогда он подтвердил что Фериде пришла , это не совпадение , Бурак хотел что б все поняли" smile.gif

drinks_cheers.gif Kemrano žvilgsnis buvo labai iškalbingas biggrin.gif wub.gif
Va va, tą patį komentarą ir buvau skaičiusi, atsakymas apie Čiauškutės pabaigą, kitame jų filme smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,
nuraminsiu Jus visas ir idedu nuoroda kur irodymas,kad jie susitiko smile.gif islipo is traukinio

https://www.youtube....h?v=8bd2aEs4BhU

lauksim 2 sezono!!! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Merlita @ 2015 07 12, 14:55)
Sveikos mergaites,
nuraminsiu Jus visas ir idedu nuoroda kur irodymas,kad jie susitiko smile.gif islipo is traukinio
https://www.youtube....h?v=8bd2aEs4BhU

Tai kad kaip supratau 2 sezono nebus verysad.gif cray.gif
Tas video toks man atrodo dviprasmiškas, lyg ir pas Kemraną eina Feridė, bet su ja visko gali būti, kad visai į kitą traukinį ėmė ir įsėdo g.gif na bet aš visus atsakymus išsivedžiau iš Kemrano žvilgsnio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(skuba3 @ 2015 07 12, 14:08)
Tai kad kaip supratau 2 sezono nebus  verysad.gif  cray.gif
Tas video toks man atrodo dviprasmiškas, lyg ir pas Kemraną eina Feridė, bet su ja visko gali būti, kad visai į kitą traukinį ėmė ir įsėdo  g.gif  na bet aš visus atsakymus išsivedžiau iš Kemrano žvilgsnio  biggrin.gif

drinks_cheers.gif taip taip cia Ciauskutes pabaiga.Serialas buvo uzdarytas.
Na as kaip ziurejau,tai man pasirode,kad ji neatejo... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 12 liepos 2015 - 13:34
QUOTE(Merlita @ 2015 07 12, 12:55)

Nebus jokio 2 sezono.
Burakas nuo rudens jau naujam seriale pradeda filmuotis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2015 07 12, 15:33)
Na as kaip ziurejau,tai man pasirode,kad ji neatejo... ax.gif

Na jei prisimenant kaip rutuliojosi visas serialas, manes siaip nenustebintu, jog Kemranas Ferides taip ir nesulauktu, bet man atrodo jo veidas daugiau del nieko taip nepraskaidretu, kaip tik pamacius ciauskute biggrin.gif
Atsakyti
Gaila, nemačiau paskutinių 3 serijų. Pasižiūrėjau tik paskutinę sceną su tuo laikrodžiu. Gal galite parašyti, kaip baigėsi Neriman ir Azelijai? Ar Kemrano sesuo nusprendė gimdyti vaiką? Ir kaip buvo su tuo mergaitės, kurią mokė Feridė, tėvu?
Atsakyti
Sveikutės žiūrovės, 4u.gif

kaio man gaila, kad serialas pasibaigė ir antro sezono nebus verysad.gif

QUOTE(skuba3 @ 2015 07 12, 14:49)
Na jei prisimenant kaip rutuliojosi visas serialas, manes siaip nenustebintu, jog Kemranas Ferides taip ir nesulauktu, bet man atrodo jo veidas daugiau del nieko taip nepraskaidretu, kaip tik pamacius ciauskute  biggrin.gif

drinks_cheers.gif sutinku su visomis, Kemrano žvilgsnis ir šypsena viską pasakė, o jeigu ir aktorius sakė, kad Feridė atėjo, tai vadinasi atėjo bigsmile.gif

QUOTE(Jol @ 2015 07 12, 15:02)
Gaila, nemačiau paskutinių 3 serijų. Pasižiūrėjau tik paskutinę sceną su tuo laikrodžiu. Gal galite parašyti, kaip baigėsi Neriman ir Azelijai? Ar Kemrano sesuo nusprendė gimdyti vaiką? Ir kaip buvo su tuo mergaitės, kurią mokė Feridė, tėvu?

Neaišku kaip joms pasibaigė, serialas paliko daug neatsakytų klausimų, matyt tikėtasi jį tęsti...

O man, mergaitės, paaiškinkit kaip čia su ta dukrele buvo? Ji tikra jų abiejų dukra? Bet juk tarp jų nieko nebuvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sankcija- @ 2015 07 12, 15:04)
Sveikutės žiūrovės,  4u.gif

kaio man gaila, kad serialas pasibaigė ir antro sezono nebus  verysad.gif
drinks_cheers.gif sutinku su visomis, Kemrano žvilgsnis ir šypsena viską pasakė, o jeigu ir aktorius sakė, kad Feridė atėjo, tai vadinasi atėjo  bigsmile.gif
Neaišku kaip joms pasibaigė, serialas paliko daug neatsakytų klausimų, matyt tikėtasi jį tęsti...
O man, mergaitės, paaiškinkit kaip čia su ta dukrele buvo? Ji tikra jų abiejų dukra? Bet juk tarp jų nieko nebuvo g.gif

Ne, net per serialą minėjo, kad ji įvaikinta smile.gif
o dėl video, kur buvo kažkas įkėlę tai ten jugi montažas, akivaizdžiai matosi, kad Fahriye Evcen iš skirtingo net serialo paiimta ir sumontuota smile.gif
Atsakyti