Įkraunama...
Įkraunama...

„Čiauškutė“ - Çalıkuşu

QUOTE(skuba3 @ 2015 06 15, 16:11)
Jei ispaniskas, gal vietoj Velvet?

Tai kad ne, „Velvet“ per TV1 rodo, o „Toledo“ rodys per LNK.
Atsakyti
pas ciauskute labai idomios galvos skaros,galvoju su kokia lengvesne visai nieko i papludymi butu
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2015 06 21, 12:47)
pas ciauskute labai idomios galvos skaros,galvoju su kokia lengvesne visai nieko i papludymi butu

man ir tos skaros grazios

ale idomu kaip ji su su tokiu ilgu paltu i ta medi isiropste lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2015 06 21, 14:21)

ale idomu kaip ji su su tokiu ilgu paltu i ta medi isiropste  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Buvo graziu ir linksmu momentu siose serijose smile.gif Feridei niekas netrukdo po medzius karstytis, gal tik padeda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 03 09, 21:11)
Man irgi labai graži ši melodija, jeigu kas atrasit interneto platybese, pasidalinkit 4u.gif

Štai https://youtu.be/Rt6hIh2wuJ0. nereali daina! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ElinaKittehhh @ 2015 07 06, 01:15)

blink.gif aciu,as jau buvau praradus vilti rasti 4u.gif
Atsakyti
O nesat girdeje, kaip suprasti vienadienis vyras, dede zmonai iesko, kad paskui galetu ja vel vesti, kazin kas cia per ritualas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(skuba3 @ 2015 07 06, 23:46)
O nesat girdeje, kaip suprasti vienadienis vyras, dede zmonai iesko, kad paskui galetu ja vel vesti, kazin kas cia per ritualas? g.gif

nezinau, bet man tai atrodo, kad va issiskyre, tai negali su ta pacia zmona vel is karto zenytis, panasu, kad turi dar su kitu tam tarpe apsizenyt , butent tam yra vienadieniai g.gif
Atsakyti
Merginos, nespejau po reklamos grizt laiku ir nesupratau kodel Feride is vestuviu pabego? Ka jai Neriman tokio pasake?
O del pabaigos as supratau, kad ji atejo. Nes jis nusisypsojo.
Atsakyti
QUOTE(Vasarine @ 2015 07 11, 19:32)
Merginos, nespejau po reklamos grizt laiku ir nesupratau kodel Feride is vestuviu pabego? Ka jai Neriman tokio pasake?
O del pabaigos as supratau, kad ji atejo. Nes jis nusisypsojo.

Apie Azelija ir Kemrana papasakojo, Kemranas juk neatsispyre graziai moteriai, ech tie vyrai doh.gif
Pabaigoje as irgi manau, kad atejo, nes Kemrano net akys sypsojosi, o kas daugiau ji taip galejo paveikti smile.gif Nebezinau, kur skaiciau, o gal cia forume kazkas rase, kad viename interviu Kemrano aktorius patvirtino, kad pagal serialo uzmanyma Feride 11.30 atejo. Man labai gaila, kad nebepratese filmavimu, as dar mielai buciau paziurejus Kemrano ir Ferides meiles vingius, o ir šeimos nariu likimai ne ka maziau idomus.
Atsakyti
O kaip knygoje baigėsi, kas skaitę?
Atsakyti
knyga taip toli nuo serijalo....kad net nesinorėjo žiūrėti,kaip knygos ekranizaciją.Knyga baigėsi gerai...
Atsakyti