Įkraunama...
Įkraunama...

„Čiauškutė“ - Çalıkuşu

QUOTE(skorpe555 @ 2015 05 17, 21:46)
Mergaites pasakykit, ar Selimas  padarys , ka nors blogo Ciauskutei? Ar ras ja Kemranas? Atsakydamos uzgeltonuokit smile.gif

Nespės nieko padaryti, nes Kemranas ją ras ir išgelbės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cypukė: 18 gegužės 2015 - 19:33
Sveikos,

O gal žinote kiek išviso serijų?
Niekaip nesuprantu kiek čia jų..
Atsakyti
turkiškų serijų-30.o lietuviai kiek padarys,neaišku..
Atsakyti
QUOTE(Amapatria @ 2015 05 19, 18:35)
turkiškų serijų-30.o lietuviai kiek padarys,neaišku..

drinks_cheers.gif pas lietuvius bus daugiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2015 05 19, 17:53)
drinks_cheers.gif  pas lietuvius bus daugiau ax.gif

Nesuprantu biškį, kaip lietuviai gali daugiau padaryt? Patrumpins, serijas padalins?
Atsakyti
QUOTE(miauksiuss @ 2015 05 19, 19:28)
Nesuprantu biškį, kaip lietuviai gali daugiau padaryt? Patrumpins, serijas padalins?

padalina, turku ilgos serijos, ne vienodo ilgumo, i musiskiai dar prikisa juk reklamu, ir turi tilpti i 2 valandas. nu tai ir dalina. del to daugiau ir gaunasi. DA irgi taip buvo
Atsakyti
Bet jau turbūt nebedaug serijų liko, ar ne? Nes reklamuoja naują serialą, tai manau vietoj „Čiauškutės“ rodys.
Atsakyti
QUOTE(Jol @ 2015 06 15, 12:25)
Bet jau turbūt nebedaug serijų liko, ar ne? Nes reklamuoja naują serialą, tai manau vietoj „Čiauškutės“ rodys.

o koki reklamuoja?jei ne paslaptis. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 06 15, 12:34)

Šitą:
http://www.imdb.com/title/tt2091188/
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 06 15, 14:34)

O neuzskaitei niekur, neatnaujins Ciauskutes antram sezonui? Uzkabino tas serialas mane ir taip nuliudino, kai suzinojau, jog uzbaige filmavimus unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Jol @ 2015 06 15, 14:58)

Jei ispaniskas, gal vietoj Velvet?
Atsakyti
QUOTE(skuba3 @ 2015 06 15, 16:11)
O neuzskaitei niekur, neatnaujins Ciauskutes antram sezonui? Uzkabino tas serialas mane ir taip nuliudino, kai suzinojau, jog uzbaige filmavimus  unsure.gif

ne neatnaujins tikrai smile.gif nebent nauja pastatyma padarys smile.gif kiek zinau, jo reitingai buvo prasti Turkijoj, tai ir uzdare. Nera tikslo jiems naujinti, jeigu turkai neziuri verysad.gif o dar per kanala D rode. Jis reitingu atzvilgiu grieztas labai. ir jis man atrodo, jau beveik metai, kaip baigesi. Nes aktoriai jau ir kituose projektuose nusifilmuoti spejo.
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 06 15, 18:26)
ne neatnaujins tikrai smile.gif nebent nauja pastatyma padarys smile.gif kiek zinau, jo reitingai buvo prasti Turkijoj, tai ir uzdare. Nera tikslo jiems naujinti, jeigu turkai neziuri  verysad.gif  o dar per kanala D rode. Jis reitingu atzvilgiu grieztas labai. ir jis man atrodo, jau beveik metai, kaip baigesi. Nes aktoriai jau ir kituose projektuose nusifilmuoti spejo.

Et, gaila verysad.gif Dar gailiau, kad netycia paziurejau ir dar eme ir patiko, matyt turkai persisotine tu savo serialu ir itin isrankus tapo, man cia buvo toks tikras moteriskas serialas be dideliu kriminalu, su graziais aktoriais, intrigom ir meile ir butent tokia, kokia tik jie moka pateikti; uzsibaige be pabaigos verysad.gif
Atsakyti