Įkraunama...
Įkraunama...

Norvegijos pleputės

QUOTE(*agnyte* @ 2015 09 15, 08:54)
jie gal galvojo, kad as kokia didele naturaliste biggrin.gif nes nenorejau jokiu nuskausminamuju, tik dujas siaip ne taip isiule man. kad nebuvo ten reikalo cezariui. o del skatinamuju, tai nzn, kazka buvo pajunge ant laselines.
pora naktu gerai padirektoriavo, tai supratau, kad mano norma - vienas puodelis kavos is ryto. apie antra tik pasvajot biggrin.gif

MP maitini? smile.gif as irgi tik neperseniausiai pradėjau sau leisti pora kavos puodeliu per diena. O iki 3 men išvis negeriau, nes tikrai labai reguodavo. O as mėgstu stipria, juoda...
Atsakyti
QUOTE(Akemi @ 2015 09 16, 21:28)
MP maitini? smile.gif as irgi tik neperseniausiai pradėjau sau leisti pora kavos puodeliu per diena. O iki 3 men išvis negeriau, nes tikrai labai reguodavo. O as mėgstu stipria, juoda...

aha, maitinu. net nebuvo minties, kad nemaitint. aisku, reikia dziaugtis, kad pieno yra, nes as kai paskaitau kitu mamu komentarus, tai man atrodo, kad jos del to maitinimo pacios kazkokiu psichologiniu problemu prisidaro... smile.gif o as kazkaip isvis negalvoju apie maitinima, tiesiog priimu tai kaip naturalu dalyka, kaip pampersa pakeist smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2015 09 16, 22:08)
aha, maitinu. net nebuvo minties, kad nemaitint. aisku, reikia dziaugtis, kad pieno yra, nes as kai paskaitau kitu mamu komentarus, tai man atrodo, kad jos del to maitinimo pacios kazkokiu psichologiniu problemu prisidaro... smile.gif o as kazkaip isvis negalvoju apie maitinima, tiesiog priimu tai kaip naturalu dalyka, kaip pampersa pakeist smile.gif

Saunuole 4u.gif
As lygiai taip pat galvojau, nestresavau apie maitinima, nors mano (.)(.) galima buvo su zelionke '' nugydyti" lotuliukas.gif , bet galvoje buvo mintis, kad pieno yra ir jo buvo biggrin.gif
Atsakyti
As pagal save galeciau pasakyt, kad pienas yra galvoje o ne (.) Cia po triju skirtingu patirciu.
Agnyte dziugu kad jums gerai sekas thumbup.gif o kaip augintiniai reagavo?

Pekuti, kaip smagu skaityt toki priemima. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2015 09 17, 09:05)
nors mano (.)(.) galima buvo su zelionke '' nugydyti"  lotuliukas.gif

Net prunkštelėjau. Vos vaiko neprikeliau biggrin.gif
Atsakyti
su augintiniais buvo sunkiai... bet padetis po biski gereja. jie tokie atstumti pradzioj buvo, man net gaila paciai, kad to demesio negaliu padalinti vienodai. ir jie abu skirtingai reaguoja. vienas tai atrodo ziauriai isizeides, o kitas taip nieko visai.

mane irgi sujuokino rasytes komentaras biggrin.gif
Atsakyti
Jeeeeeej, turiu teises biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2015 09 18, 12:05)
Jeeeeeej, turiu teises biggrin.gif  thumbup.gif

Sveikinimai dideliausi thumbup.gif Labai smagu buti nepriklausomai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2015 09 18, 12:13)
Sveikinimai dideliausi thumbup.gif Labai smagu buti nepriklausomai thumbup.gif

Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2015 09 18, 12:05)
Jeeeeeej, turiu teises biggrin.gif  thumbup.gif

sveikinu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2015 09 18, 17:31)
sveikinu  thumbup.gif

Aciu smile.gif
Atsakyti
Artemide,sveikinu!
Pekuti, thumbup.gif del mokyklos
As mastau eit ryskintis i mokykla, tik nezinau ar supras mane kas g.gif zodziu, ketvirtadieni vaikas grysta su sulauzytu skeciu, klasiokas ateme ir sutrype. Siandien, vyresnis vaikas pastume maniski ir nukritusiam spyre i galva. Klasiokes nuvede ji pas kazkoki suaugusi. Bet ar neturetu pranesti tevams? Ar vyksta kas tokiais atvejais?
Ar perkat kokius zuvies taukus vaikams? Kokius?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mide: 18 rugsėjo 2015 - 20:38