Mes dengiam visada žirnius pasėję.
QUOTE(saintlina @ 2015 03 19, 19:20)
Ir didelių pabandysiu pasodint - gal dar daugiau bus 

Ir didesnės,lastų dydžio

QUOTE(adija5 @ 2015 03 19, 20:15)
aha, čia bus siekiamybė

QUOTE(saintlina @ 2015 03 19, 16:40)
nu kaip kokį - gerą
Čia gal nuo veislės dar priklauso, bet aš siunčiausi Imperatrica, tai pernai bulvės didžiulės buvo, ir daug - iš dviejų krūmų kibiras. Ir laikėsi labai gerai, visiškai negedo rūsyje.
Todėl ir siunčiausi tas sėklas, nes prisiskaičiau, kad tokios bulvės dar neužsikrėtusios visokiom ligom ir dera daug. Bent jau aš tai labai patenkinta.

Todėl ir siunčiausi tas sėklas, nes prisiskaičiau, kad tokios bulvės dar neužsikrėtusios visokiom ligom ir dera daug. Bent jau aš tai labai patenkinta.
O iš kur tą Imperatricą siuntėtės? Kokios gražuolės bulvės

QUOTE(egesichora @ 2015 03 19, 20:25)
iš Ukrainos per e-bay. Bet prieš du metus. Šiemet norėjau dar atsisiųst, neradau. Bet žiemą žiūrinėjau, gal dabar ir atsirado koks pardavėjas.
QUOTE(vaidastep @ 2015 03 19, 21:32)
38

Kai didelės bulvės,nėra sėklinų,tai kaime nupjausto tų didelių galus-su akutėm,kad būtų,padeda saulėj,kad apdžiūtų.Parsinešus pavalgymui,taip pjaustant iki sėjos pilnai turėsit ką sodinti :-)
QUOTE(Gyvaciuke89 @ 2015 03 19, 23:15)
Kai didelės bulvės,nėra sėklinų,tai kaime nupjausto tų didelių galus-su akutėm,kad būtų,padeda saulėj,kad apdžiūtų.Parsinešus pavalgymui,taip pjaustant iki sėjos pilnai turėsit ką sodinti :-)
jo pamenu mama taip darydovo

skaldydavo bulves ir pas mus kaime, bet va kai pirkdavau ŽS bulves sodinimui, visad buvo pabrėžiama, kad skaldyt negalima. Ar čia veislių naujų negalima, ar kokios kitos priežastys, niekad nesiaiškinau.
QUOTE(saintlina @ 2015 03 20, 09:56)
skaldydavo bulves ir pas mus kaime, bet va kai pirkdavau ŽS bulves sodinimui, visad buvo pabrėžiama, kad skaldyt negalima. Ar čia veislių naujų negalima, ar kokios kitos priežastys, niekad nesiaiškinau.
Matai skaldydama daugiau pasodinti, biznis mažės