Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas

Mes dengiam visada žirnius pasėję.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 03 19, 19:20)
Ir didelių pabandysiu pasodint - gal dar daugiau bus  biggrin.gif

Ir didesnės,lastų dydžio g.gif . Kaip bulba,taip kibiras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 03 19, 20:15)
Ir didesnės,lastų dydžio  g.gif . Kaip bulba,taip kibiras  biggrin.gif

aha, čia bus siekiamybė biggrin.gif Kaip bulba, tai puodas cepelinų biggrin.gif Reiktų tokias augint, kad iškart su faršu būtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 03 19, 16:40)
nu kaip kokį - gerą  biggrin.gif  Čia gal nuo veislės dar priklauso, bet aš siunčiausi Imperatrica, tai pernai bulvės didžiulės buvo, ir daug - iš dviejų krūmų kibiras. Ir laikėsi labai gerai, visiškai negedo rūsyje.
Todėl ir siunčiausi tas sėklas, nes prisiskaičiau, kad tokios bulvės dar neužsikrėtusios visokiom ligom ir dera daug. Bent jau aš tai labai patenkinta.

O iš kur tą Imperatricą siuntėtės? Kokios gražuolės bulvės bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(egesichora @ 2015 03 19, 20:25)
O iš kur tą Imperatricą siuntėtės? Kokios gražuolės bulvės  bigsmile.gif

iš Ukrainos per e-bay. Bet prieš du metus. Šiemet norėjau dar atsisiųst, neradau. Bet žiemą žiūrinėjau, gal dabar ir atsirado koks pardavėjas.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 03 19, 19:20)

Čia bulbos dydis
user posted image
Papildyta:
nedaug sėklinių buvo. Pasilikau, sodinsiu, žinoma. Ir didelių pabandysiu pasodint - gal dar daugiau bus  biggrin.gif

aha o is kur zinot koks tos bulbos dydis ? nors kroksu nr parasytumet kad isivaizduot kokio jos dydzio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 03 19, 21:32)
nors kroksu nr parasytumet kad isivaizduot kokio jos dydzio lotuliukas.gif

38 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 03 19, 21:47)

na va dabar aiskiau drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kai didelės bulvės,nėra sėklinų,tai kaime nupjausto tų didelių galus-su akutėm,kad būtų,padeda saulėj,kad apdžiūtų.Parsinešus pavalgymui,taip pjaustant iki sėjos pilnai turėsit ką sodinti :-)
Atsakyti
QUOTE(Gyvaciuke89 @ 2015 03 19, 23:15)
Kai didelės bulvės,nėra sėklinų,tai kaime nupjausto tų didelių galus-su akutėm,kad būtų,padeda saulėj,kad apdžiūtų.Parsinešus pavalgymui,taip pjaustant iki sėjos pilnai turėsit ką sodinti  :-)

jo pamenu mama taip darydovo smile.gif
Atsakyti
skaldydavo bulves ir pas mus kaime, bet va kai pirkdavau ŽS bulves sodinimui, visad buvo pabrėžiama, kad skaldyt negalima. Ar čia veislių naujų negalima, ar kokios kitos priežastys, niekad nesiaiškinau.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 03 20, 09:56)
skaldydavo bulves ir pas mus kaime, bet va kai pirkdavau ŽS bulves sodinimui, visad buvo pabrėžiama, kad skaldyt negalima. Ar čia veislių naujų negalima, ar kokios kitos priežastys, niekad nesiaiškinau.

Matai skaldydama daugiau pasodinti, biznis mažės biggrin.gif. Man ir visada perspėja žalioj stotelej, kad neskaldyti. Pernai buvo labai didelės man lyg Melody, bet sąžiningai neskladžiau šiemet jau nusipirkau trijų rūšių specialiai paskaldysiu lotuliukas.gif .
Atsakyti