Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas

QUOTE(girene @ 2015 03 24, 14:18)
pakirpkit,palikit kokius apie 5cm

Tai,jei tik sudygo,gal dar iki tiek neužaugo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Anna Bergman @ 2015 03 24, 12:59)
kas yra sraigės būdas? man sudygo per 5 dienas paprastuoju būdu

nerandu dabar video apie tai ,ale buvo kalbeta ne karta jau apie tai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(baltagėlė @ 2015 03 24, 13:56)
Sėti laiškams (kurie neaugina ropelių) sudygo po 6-8 d., o ropelėms sėti pirmieji pasirodė po 9 d. Didieji salotiniai dar nesirodo. Inte rašo, kad ropiniai svogūnai dygsta 8-18 d. 2-3 laipsnių temperatūroje.

tai dar nepanikuosiu tada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 03 24, 16:57)
nerandu dabar video apie tai ,ale buvo kalbeta ne karta jau apie tai  mirksiukas.gif

tai gal kur vynioja sėklas į celofaną ir tualetinį popierių g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anna Bergman: 24 kovo 2015 - 16:04
QUOTE(Anna Bergman @ 2015 03 24, 16:04)
tai gal kur vynioja sėklas į celofaną ir tualetinį popierių g.gif

aga biggrin.gif tik as ne i celofana o i ta plona porolona kur dedasi pries klojant parketa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 03 24, 18:04)
aga  biggrin.gif tik as ne i celofana o i ta plona porolona kur dedasi pries klojant parketa  ax.gif

mačiau tą vyniojimą, ale nesusigundau tokiais šposais, normaliai sėju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 03 24, 16:57)
nerandu dabar video apie tai ,ale buvo kalbeta ne karta jau apie tai  mirksiukas.gif
Papildyta:
tai dar nepanikuosiu tada  biggrin.gif

prašom bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anna Bergman @ 2015 03 25, 08:04)
mačiau tą vyniojimą, ale nesusigundau tokiais šposais, normaliai sėju  biggrin.gif

sedavau ir as paprastai ,ale kai reikedavo sodint kol ispini tas saknis ju tai kai kurie lieka su viena saknim arba visai be ju doh.gif tai galvoju gal siuo budu bus geriau ax.gif bus matyt po eksperimento biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 03 25, 10:43)

Aciu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anna Bergman @ 2015 03 25, 08:04)
mačiau tą vyniojimą, ale nesusigundau tokiais šposais, normaliai sėju  biggrin.gif

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 03 25, 10:43)

O man labai pasiteisino thumbup.gif - super- vietos nedaug- tik as zemiu dejau dar- tai zaliuoja visa palange wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2015 03 25, 14:04)
O man labai pasiteisino thumbup.gif - super- vietos nedaug- tik as zemiu dejau dar- tai zaliuoja visa palange  wub.gif  bigsmile.gif

maniskiai dar tik pradeda dygt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2015 03 25, 15:04)
O man labai pasiteisino thumbup.gif - super- vietos nedaug- tik as zemiu dejau dar- tai zaliuoja visa palange  wub.gif  bigsmile.gif

MANO IRGI JAU SU ŽEMĖM ax.gif
Atsakyti
Klausimas kas augina salavijus 4u.gif is po ziemos kaip jie atauga ? ar is tu stiebeliu ar is zemiu lenda nauji ?ar lapelius turi numest ? blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Sveikos, ar dar nelaikas seti ridikelius, salotas, spinatus ir zirnius i lauka? Nedangstysiu jokiom plevelem. Bet siltnamyje 0301 paseti ridikeliai ir salotos jau tokie mizerni g.gif abejoju ar is ju kas bus iki pomidoru sodinimo. Atrodo stovi vietoj.
Atsakyti