Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas

[quote=adija5,2015 03 30, 11:11]
Nu o kam tau reikia pratintis,jei smirda g.gif Dar tie pirktiniai grūdeliai, tai gal pusė velnio į kokį marinatą,bet žalia žolė man user posted image.Nesiruošiu pratintis,krūvos kitų prieskonių yr.
Man ir petruškos nelabai schmoll.gif Tik pavasarį,kai žolės pasiilgus būnu.A kiek prisišaldau,tiek ir išmetu dažniausiai ax.gif Nebent kokį žalią kokteilį suplaku,bet ,kad jų visą žiemą darže galima prisiskint.

nu nors viena atsirado kuriai irgi nepatinka ta smirde lotuliukas.gif o tai galvojau as cia viena tokia biggrin.gif
Atsakyti
sveikos daržininkės, gal kas patarsit kur ir kokią žemę perkat šiltnamiui, klaipėdos/rietavo kraštas. Ačiū
Atsakyti
QUOTE(wel @ 2015 03 30, 16:39)
sveikos daržininkės, gal kas patarsit kur ir kokią žemę perkat šiltnamiui, klaipėdos/rietavo kraštas. Ačiū

sveikos ir man ta info aktuali, mes prie Endriejavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2015 03 30, 07:20)
Pas mus dar perilė pasisėja ....

gal galima "receptėlį" kaip tą perilę pasėti, kad ji sudygtų. Jau kelinti metai be šansų. Gal kokią dainelę padainuot ar burtažodžius kalbėt, kad sudygtų. lotuliukas.gif
Atsakyti
Kažkada pasėjom ( nepamenu, kad būtumėm dainavę), o dabar kasmet pati pasisėja. Jei daugiau pridygtų, galėčiau daigelių atsiųsti. O ji į prieskonius man labai tinka.
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2015 03 31, 09:10)
Jei daugiau pridygtų, galėčiau daigelių atsiųsti. O ji į prieskonius man labai tinka.

Gal dabar turite pora/kelis daigelius?
Atsakyti
Periles kazkada gavau pora daigeliu, tai dabar kasmet pati pasiseja.
Gal ja reik pasaldyt, kad sudygtu? nes gi seklos tai nuo rudens iki pavsario ziemoja dirvoje.
Atsakyti
QUOTE(---- @ 2015 03 31, 08:00)
gal galima "receptėlį" kaip tą perilę pasėti, kad ji sudygtų. Jau kelinti metai be šansų. Gal kokią dainelę padainuot ar burtažodžius kalbėt, kad sudygtų.  lotuliukas.gif

Labai sunkiai sudygsta, reikia daiginti namie daigykloje ir dygsta labai ilgai, jau 2-3 savaites , o dar nesudygo.... pati kažkaip nepasisėja pas mane darže
Atsakyti
kas augina meskini cesnaka? Sako, kad is seklu neisdygsta, o as pasejau, tik klausimas, jei kam pavyko, per kiek , mazdaug, laiko jos sudygsta?
Atsakyti
Sėklų nerenku. Daigų neturiu, nes nesėju. O dabar dygti joms per šalta. Kadangi pačios reguliuojasi dygimą, tai neskuba, laukia šiltesnės žemės. Sėklos žemėje stratifikuojasi, nereikia mums tuo rūpintis.
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2015 03 31, 11:07)
Sėklų nerenku. Daigų neturiu, nes nesėju. O dabar dygti joms per šalta. Kadangi pačios reguliuojasi dygimą, tai neskuba, laukia šiltesnės žemės. Sėklos žemėje stratifikuojasi, nereikia mums tuo rūpintis.

supratau. ačiū už atsakymą. artimiausiomis dienomis planavau būti tuose kraštuose, tad tikėjausi... o jos mat šiltesnės žemės laukia, nosyčių nekiša smile.gif sėkmės Jums
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 03 31, 11:04)
kas augina meskini cesnaka? Sako, kad is seklu neisdygsta, o as pasejau, tik klausimas, jei kam pavyko, per kiek , mazdaug, laiko jos sudygsta?

As du kart sejau kazkada , neisdygo ir nesu girdejus kad kam butu isdyge.
Gal pries pora metu rase sitoj temoj, kad seklos ju trumpa laika tik daigios, na surinktos gal koki men tik, reikia surinktu svieziu rudeni ar vasara ne is pardes gaut o kas juos augina i ir bandyt paset.
Atsakyti