Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas

meskinis cesnakas ir man nedygsta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vobla @ 2015 03 31, 10:46)
Gal ja reik  pasaldyt, kad sudygtu? nes gi seklos tai nuo rudens iki pavsario ziemoja dirvoje.

Pas mane matyt neperžiemoja,nes nesudygsta schmoll.gif Kiekvienais metais sėju.Iš trijų pokelių vienas gal ir gaunasi.Ar šaldytas,ar nešaldytas.A man perilės arbata su citrina wub.gif Ir šiaip labai gražus augaliukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 03 31, 11:36)
Pas mane matyt neperžiemoja,nes nesudygsta  schmoll.gif Kiekvienais metais sėju.Iš trijų pokelių vienas gal ir gaunasi.Ar šaldytas,ar nešaldytas.A man perilės arbata su citrina  wub.gif Ir šiaip labai gražus augaliukas  wub.gif

Manau aš pasirinkimo neturiu - teks Regilą po mėnesio kito "terorizuoti". Pas ją tikriausiai šluota pastatyta į kampą šaknis išleidžia ir pražysta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2015 03 31, 10:29)
As du kart sejau kazkada , neisdygo ir nesu girdejus kad kam butu isdyge.
Gal pries pora metu rase sitoj temoj, kad seklos ju trumpa laika tik daigios, na surinktos gal koki men tik, reikia surinktu svieziu rudeni ar vasara ne is pardes gaut o kas juos augina i ir bandyt paset.

tai nafig jas pardavineja g.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 03 31, 12:10)
tai nafig jas pardavineja  g.gif

A jei perka,tai ir pasiūla yra.Įsivaizduok,koks navaras gaunasi,jei sėklų daigumas 0.Kas metai pirksi biggrin.gif Aš irgi tris pokelius buvau nusipirkusi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adija5: 31 kovo 2015 - 11:16
zikas1970, meškinio česnako sėkla būna daigi labai trumpą laiką. Geriausias variantas jį turėti- sodinti jau svogūnėlius...
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2015 03 31, 12:13)
zikas1970, meškinio česnako sėkla būna daigi labai trumpą laiką. Geriausias variantas jį turėti- sodinti jau svogūnėlius...

Suprantu, bet is kur tu svoguneliu gauti verysad.gif
Eisiu miskan, gal atrasiu, sako musu rajone kazkur ju buna, na ir kas ,kad i raudonaja knyga irasyti unsure.gif
Atsakyti
As irgi eiciau ieskot, bet nezinau ar yra pas mus miske o beto ir nezinau kaip ir kur gali augti ir kaip atrodo. Esu vaikysteje ju valgius nemazai 'tolimoj tevynej', bet tai kada tai buvo. Turetu but lapai panasus i sodo cesnakus g.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 03 31, 14:33)
Suprantu, bet is kur tu svoguneliu gauti  verysad.gif
Eisiu miskan, gal atrasiu, sako musu rajone kazkur ju buna, na ir kas ,kad i raudonaja knyga irasyti  unsure.gif

Kel is met us sejau, nedygo, o pernai Radom silainiu turguj kaune ir bendradarbis is misko parveze. Abu jau rodo lapelius. Jis megsta dalini pavesi. Lapai I cesnako NEPA Asus, gal daugiau I rugstyniu.klaipedos turguje pavasari ju lapais prekiauja.
Atsakyti
Labai i pakalnuciu panasus. Taigi isiveskit i google, ismes su paveiksliukais ir aprasymais
Atsakyti
Taip, lapai panašūs į pakalnučių. Cituoju"...Lietuvoje rūšis dažnesnė Vidurio ir Pajūrio lygumose bei vakariniame Žemaičių aukštumos šlaite. Dideli sąžalynai yra Biržų, Tauragės, Kėdainių, Kretingos rajonuose. Pietinėje ir rytinėje Lietuvos dalyje labai reta..."
Atsakyti
Reiskia apie Kauna nebus cray.gif
Atsakyti